פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מכירים את זה שאבא שלכם אוסף דברים מהרחוב ושם בבית?,כמו תמונות למשל? :pissed:
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים תמונות, קרשים, רהיטים ישנים, גרוטאות, מכשירי חשמל מקולקלים... כן. גם אבא שלי זבלן. :-Xהבית נראה כמו מחסן גרוטאות!
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר שתהיו לי בריאים, מאיפה אתם מביאים את הנושאים האלה? :-X כשהולכים למחסן בבית ומוצאים 4 תמונות שהביאו מהרחוב אז נזכרים.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים תמונות, קרשים, רהיטים ישנים, גרוטאות, מכשירי חשמל מקולקלים... כן. גם אבא שלי זבלן. :-Xהבית נראה כמו מחסן גרוטאות!לא מסכים..אני חושב שנוסטלגיה זה דבר מקסים...הריח של פעם...הצבע של דף ישן מצהיב..רהיטים ישנים היסטוריים.נסי לראות את הערך התרבותי של זה.אולי אבא שלך מחפש מסע בזמן דרך החפצים הישנים.אני מסכים איתו.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים גם אבא שלי ככה... אבל למדתי לחיות עם זה ולמדתי דרך אחרת, להעביר הלאה דברים... כלומר לא לצבור... לפזר... לתת למי שצריך
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים link=topic=287889.msg2530281#msg2530281 date=1189602033]אני אוסף רק מחשבים ישניםעד שאמא שלי חוטפת קריזה חחחחח כנל.יש הרבה כונני CD שאפשר עדיין להשתמש בהם.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים לא מסכים..אני חושב שנוסטלגיה זה דבר מקסים...הריח של פעם...הצבע של דף ישן מצהיב..רהיטים ישנים היסטוריים.נסי לראות את הערך התרבותי של זה.אולי אבא שלך מחפש מסע בזמן דרך החפצים הישנים.אני מסכים איתו.אל תבין אותי לא נכון, אבל בפ"ת אתה לא תמצא כורסא ויקטוריאנית עומדת לה בפינת הרחוב, לצד פחי הזבל. כאן לא יורקשייר. כאן תמצא ספה מלאה בהפרשות, ופרעושים, או ארון מתפרק משנות ה-80, עם פורמייקה מתקלפת, סדוקה ושבורה מעץ סנוויץ' שהתנפח והתעקם בגלל הלחות. או מזוודה מלאה בג'וקים. או מטחנת קפה בלי להב... או גיגית עץ סדוקה. אתה כל כך אוהב את זה, אתה מוזמן לבוא ולקחת את זה. אני אעשה לך מחיר טוב.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מכירים את זה שאבא שלכם אוסף דברים מהרחוב ושם בבית?' date='כמו תמונות למשל? :pissed: [/quote'] כן !!! אצלי זה אימא, ונראה לי שבגלל זה פיתחתי נטייה למינימליזם רציני !
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים חחחחחחחח אני לא יודע אם זה נחשב אבל אמא שלי אוספת קופסאות מפלסטיק וצנצנות זכוכית... קופסאות גלידה, צנצנות ריבה, קופסאות פלסטיק כאלו שקונים עם מכסים כאלה "יעני" שומר על טריות... חצי ארון במטבח מלא בהם!!!!!!!!!
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים גם שלי!!! היא שמה בזה שאריות ותוקעת במקרר וכבר אי אפשר לראות את המקרר מרוב כל מיני קופסאות גלידה/קוטג'/חומוס שהיא ממחזרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.