עבור לתוכן

ישראל השמידה בסיס טילים סורי-איראני

Featured Replies

פורסם

הכל ספקולציות וכל יום מקור אחר טוען משהו אחר, אי אפשר לאשר שום דבר אלא רק לנסות לנחש, בכל מקרה הדבר היחידי שבטוח הוא שישראל פגעה במטרה מאוד רגישה בסוריה מה שהבהיר לסורים שאנחנו עדין הבוסים באיזור.

פורסם

א) זה לא בטוח.

ב)אם זה קרה, זאת יכולה להיות עילה למלחמה מיידית, שלא פרצה.

ג)אם זה אכן קרה, למה סוריה לא התחילה להתלונן על כך שתקפנו אותם ועל כמה שאנחנו רעים?

כל העולם כבר יודע שהיא במרוץ חימוש. למה הם לא אמרו כלום.??

נראה לי שהמקסימום שקרה הוא נסיון תקיפה, שנכשל והשאיר חור קטן באדמה במרחק 1 ק"מ מהמטרה...

פורסם

מה אתה דפוק ? נראה לך באמת שיש לישראל את הפריבילגיה להחמיץ מטרות בקילומטר ? בשביל זה בדיוק יש יחידות כמו שלדג שאמורות לדאוג שהמטרה תיפגע בדיוק בנקודה ! מה גם שלפי הסיכוון שישראל לקחה עם הנ"מ הרוסי החדש שיש לסוריה היא לא יכולה להרשות לעצמה פחות מהשמדה מוחלטת ולכן כניראה דווח על "בור גדול מאוד" שנגרם בעקבות ההפצצה

וסוריה לא פתחה במלחמה כי היא יודעת טוב מאוד שהיא הייתה מקבלת בראש... היא חייבת את הסיוע של איראן וחיזבאללה כדי שיהיה לה איזה שהוא סיכוי להשיג הישג מסויים.

פורסם

א) זה לא בטוח.

ב)אם זה קרה, זאת יכולה להיות עילה למלחמה מיידית, שלא פרצה.

ג)אם זה אכן קרה, למה סוריה לא התחילה להתלונן על כך שתקפנו אותם ועל כמה שאנחנו רעים?

נראה לי שהמקסימום שקרה הוא נסיון תקיפה, שנכשל והשאיר חור קטן באדמה במרחק 1 ק"מ מהמטרה...

במידה וזה אכן קרה, הסיבות שסוריה לא אומרת את זה זה מפני שכח ההרתעה שלה ירד

+

מערך הנ"מ החדש הרוסי בעצם נחל כישלון, דבר שגם הרוסים לא רוצים שיתפרסם.

פורסם
מערך הנ"מ החדש הרוסי בעצם נחל כישלון, דבר שגם הרוסים לא רוצים שיתפרסם.
איך יודעים בכלל שהוא הושמש ונפרש?
פורסם

נראה לך באמת שיש לישראל את הפריבילגיה להחמיץ מטרות בקילומטר

נראה לי שקוראים לזה הגזמה לשם הדגשה

פורסם

הנקודה בכל אופן היא שישראל כניראה אכן פגעה ואתה החלטת משום מה שהיא החמיצה בגלל שסוריה לא אמרה במפורש שתקפנו אותם שזה כאמור כבר בגלל סיבות אחרות שסוריה מעדיפה להסתיר.

פורסם

תגידו מה זה נותן?

אני מתכוון לכל הספקולציות, ואולי בכלל נחתה חללית של חייזרים, חטפה את אסד , שטפה לו את המוח ואז המטוסים הישראלים הצילו אותו והוא מתבעס מזה עד היום אז הוא מלכלך עלינו?

מה הקשר?

פורסם

בוא נחשוב יחד מה היה קורה אם הם היו אומרים את זה...:

סוריה: : "היום ישראל תקפה אותנו, זיינה לנו בסיס\מערך נ"מ\מטרה רגישה אחרת ואנחנו בקושי עלינו על זה שהם שם ורק אחרי הפיצוץ כשהבנו שזה לא בגלל שאחמד עישן סיגריה ליד הדלקיה אז התחלנו לרדוף אחריהם והם פשוט הספיקו לתמרן לעצמם דרך לחזור בשלום, אנחנו כשלון מוחלט."

בגלל זה הם לא הצהירו כלום, בגלל זה אנחנו בעמדה כל כך טובה.

פורסם

יתכן שזה היה כור גרעיני עתידי או משהו אחר בסגנון וסוריה לא רוצה שידעו את זה!

פורסם

ועכשיו כל העולם ואחותו יודעים בערך מה היה שם... ובמיוחד כל סוכנויות הביון שעושות מסיבת לווינים מעל סוריה עכשיו כדי גם לדעת מה קורה שם לעזאזל כי אם אכן מדובר בגרעין אז זה יכול להשפיע על הרבה מאוד מדינות ולא רק על ישראל\ארה"ב

פורסם

נראה לי ישראל סתם מפזרת שטויות באוויר בכוונה (כל העדויות הסותרות) כדי לזבל לכולם את השכל :silly:

פורסם

אני קראתי בדרך לעבודה בעיתון שזאת היתה תחנה, גרעינית ככל הנראה, משותפת של סוריה וצפ' קוריאה ובונקרים תת קרקעיים שאת ארובותיהם ניתן היה לראות עם לויין מהחלל. היה כתוב שכוח "שלדג" היה שם וסימן את המטרות בלייזר ואז מטוסים של חיל האויר הפציצו והשמידו את המטרות כליל. פחד אלוהים. זה מתכון ידוע מראש שמשטר אפל אחד ימכור נשק להשמדה המונית למשטר אפל אחר. כל ההבטחות של צ' קוריאה להפסיק פעילות גרעינית היו רק ספין תקשורתי שנועד להסיט את תשומת הלב של העולם מהעסק האמיתי שלה - התערבות בסכסוך במזה"ת ומכירת נשק לסוריה, בטח גם לאיראן.

פורסם

צ' קוריאה נמצאת על סף פשיטת רגל. הם יעשו הכל, אבל הכל בשביל להזרים משאבים וכסף למדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים