עבור לתוכן

לחובבי אנימה שאלה בקשר ל Bleach

Featured Replies

פורסם

מי אמר אנימה ולא קיבל? :smile1::screwy:

למי שלא מכיר את הסריטה הנחמדה שלי בנושא אנימה בעומק של 1.2T אז הרי היא לפניכם

בליץ' סדרה מעולה לדעתי עם כמות פילרים יחסית נמוכה כרגע אני יושב עם פרק 139 שלה ומרוצה מכל רגע

עשיתי מרתון "קטן" כשרק התחלתי לראות אותה. חיסלתי את ה100 פרקים הראשונים בפחות משבוע

ובקשר לאנימות שהוזכרו

darker then black - סדרה טובה מהזמן האחרון. מדובר על הווה שבו נוצרו בני אדם בעלי יכולות מיוחדות (Contractors) והסיפור של אחד מהם, Hei, שעובד בעבור סינדיקט... ועושה בשבילם את העבודה המלוכלכת. נשמע לא משהו אבל חזק ביותר

CLAYMORE - סדרה מדהימה לדעתי, לוקח קצת זמן להבין את הסיפור כי הוא מסופר מהאמצע, קופץ להתחלה וממשיך לסוף. מדובר על תקופה שוות ערך לימי הביניים שבה יש יצורים שנקראים YOMA שהם בעצם שדים שאוכלים בני אדם. נגדם יש ארגון שמשתמש בנשים בעלות עיניים כסופות וחרבות מפלצתיות שהכינוי שלהם הוא CLAYMORE. האנימה עוקבת אחרי החלשה מבין ה47 אם אני לא טועה שקוראים לה CLARE.... והסיפור של איך היא הפכה להיות CLAYMORE וכן הלאה...

כרגע סיימתי את פרק 24 הטרי... מחכה כבר להמשך... חייב לדעת איך זה יגמר

אני גם רוצה להמליץ על :

Kaze no Stigma

Sayonara Zetsubou Sensei - אם יש סדרה שצריך לתת לה את הכבוד זאת היא, גאוני ומצחיק זה פשוט לא מתאר את זה

פורסם

iakovl תודה :yelclap:

darker then black לא רע בכלל ואני אנסה את האחרים שהזכרת.

bleach..זה היה אדיר בהתחלה אבל לאט לאט הוא איבד את האיכות שלו(אפילו אם נתעלם מהפילרים הארורים שנתנו לו)

פתאום הסדרה נהיית יותר מדי קומית על חשבון דברים חשובים אחרים.

naruto..אחת הסדרות המעולות(עם הפילר הכי גרוע בעולם :xyxthumbs:) אבל יש תחושה רעה שהאיכות והעומק ירדו מאז הפילרים (הקרבות לא מתוחכמים כמו בהתחלה)

קרירין..התרגום בא עם מלא שגיעות כתיב ..אופס זו לא סדרה :P

iakovl אם לא ניסית את Hunter x Hunter תנסה! זו הסדרה מס" אחת להרבה אנשים וכמובן לי

וכמובן One piece..זו הסדרה הכי מצחיקה שקיימת ..באמת קרירין

פורסם
  • מחבר

One piece

מוזר מידי

אולי צריך לראות תסדרה הזאת אם כמה בירות :lol: :lol: :lol:

פורסם

iakovl אם לא ניסית את Hunter x Hunter תנסה! זו הסדרה מס" אחת להרבה אנשים וכמובן לי

האמת לא ראיתי, לא התפנה לי זמן... לך תדע עם כל מה שיש לי

אבל שמע, זה הסטטיסטיקות הלא מעודכנות שלי

MyList

Anime 415

Episodes 5576

Files 5815

Size 1069 GB

AniDB in mylist 7%

פורסם

אחרי ירידה מסוימת ברמה בסביבות פרק 110-120 אחרי שנגמרים הפילרים, הרמה עולה חזרה לאט לאט.

נכון לעכשיו, מתחיל אחד הקטעים המעניינים ביותר בסדרה, ובקרוב הם הולכים למקסיקו D:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מחדש תדיון כי ראיתי כבר 14 פרקים

בנתיים זה ניראה כמו התחלה ארוכה ומשעממת אבל מתחיל לישתפר

ואני מקווה לטוב

עכשיו מתי אני אמור לצפות בסרט של בליץ?

אני מיתכוון מבחינת מיקום הפרקים כי אני לא רוצה ליצפות מאוחר או מוקדם מידי

פורסם

זהו עכשיו בעצם מתחיל הארק של ss, עכשיו האנימה מתחילה להיות רצינית ופחות צחוקים.

בקשר לסרט, לא יצא לי לראות אותו, אבל לא אמור להיות קשר בינו לבין הסיפור של האנימה.

מצד שני, בטח יש שם הרבה דמויות שעוד לא יצא לך לפגוש באנימה כי אתה רק בפרק 15, והאנימה היום בפרק 140+

אז המלצה שלי תחכה, לעולם לא יהיה מאוחר מדי לראות את הסרט (אם אני לא טועה, הוא שוחרר עם תרגום לא מזמן בכלל... אז אין לך מה לדאוג).

פורסם

הסרט גרוע, מומלץ לוותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים