פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים טוב ראיתי תפרק הראשון מהתחלה בתיקווה שזה תיהיה סידרה שאני יצפה בה הרבה אבל מה אני יגיד לא משהו האם הסדרה הזאת אופכת ליותר טובה בעתיד? אני במחסור של סדרות וסרטים ככה שסידרת אנימה ארוכה מאוד יכולה לעזור בנתיים צפיתי בDB\DBZ נארוטו וניסיתי את One Pieceאבל לא הצלחתי ליתחבר אליו גם אחרי כמה פרקים את נארוטו שופידן אני אוהב אבל מגיע פרק רק פעם בשבוע שבועים ככה שאתם יכולים להמליץ על סידרה טובה שיש לה הרבה פרקים כבר?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אז אתה אומר שאחרי פרק 15 ניהיה טוב? כי ראיתי 2 פרקים והיה משעמםותגיד כל הזמן הוא יהיה "אל המוות" כי העלילה הזאת ניראת מטומטמת
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים זה לא זה, זה פשוט שאתה לא מסוגל להבין כל סדרה עם עלילה בעומק של יותר מס"מ וחצי.כן, זה הולך להיות ככה כל הסדרה, אז אם אתה רוצה להפסיק לראות- זה הזמן.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אני בכל זאת יראה כי אין לי ברירות טובות יותר כרגע אבל חבל שכל הסדרה הוא יהיה אל מוות
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אז אתה אומר שאחרי פרק 15 ניהיה טוב? כי ראיתי 2 פרקים והיה משעמםותגיד כל הזמן הוא יהיה "אל המוות" כי העלילה הזאת ניראת מטומטמת מה אתה עוד רוצה שהוא יהיה? כי עדיף DBZ, אנימה לילדים בני 6 O_ס
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר היתי רוצה שילחם באויבים אחרים חוץ מרוחות אבל תנו לי ליראות מחר עוד פרקים וניראה איך הסידרה מתקדמת
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים היתי רוצה שילחם באויבים אחרים חוץ מרוחות אבל תנו לי ליראות מחר עוד פרקים וניראה איך הסידרה מתקדמת שתגיע לפרק 15-20 זה נהיה איכותי מאוד, עד אז זה קצת צולע, אבל אתה עוד תהנה מזה.אנימה מעולה.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אחת האנימות שיותר אהבתי... באמת פצצה!ב10-15 הפרקים הראשונים זה ממש קומדיה, אחלה צחוקים פשוט לא הצלחתי להחזיק את עצמי.אחרי זה שמתחילים את סאגת SS יש כבר את כל האקשן המעולה של האנימה הזאת.יאללה פרק 140! שיצא תרגום כבר...
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר שתגיע לפרק 15-20 זה נהיה איכותי מאוד, עד אז זה קצת צולע, אבל אתה עוד תהנה מזה.אנימה מעולה.אם אתה אומר זה נותן לי תאבון לצפות מחר בכמה פרקיםרק כדי לעבור תחלק המשעמם לפחות ביום שישי יהיה לי פרק של נארוטו והפרקים האחרונים היו מצוינים לדעתיואני מקווה בשבת לעבור כבר את פרק 20 של Bleach
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים bleach חביב אני מעדיף את נראוטו הרבה יותר טוב,אבל זה נכון ש bleach משתפר.המלצות לאנימות מוצלחות - claymore ,darker then black,kenichi
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר bleach חביב אני מעדיף את נראוטו הרבה יותר טוב,אבל זה נכון ש bleach משתפר.המלצות לאנימות מוצלחות - claymore ,darker then black,kenichiאפשר סקירה קטנה הליהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.