פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים שלום, מאחר ואני חובב לוגואים של שמות גדולים ( אני יודע ;D) ואני קונה מחשב חדש, רציתי לשאול אם מדביקים לי עליו מדבקה של VISTA? או שאולי זה בא עם הלוח אם? אני לא קונה עם המחשב מערכת הפעלה. יש לי כבר. תודה וחג שמח/שנה טובה!
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אה אוקי תודה. ומה עם מדבקה של vista certified? מגיעה עם הלוח? (הלוח הוא vista certified)
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים הם יכולים לקחת לעצמם או לזרוק .. שאתה קונה תבקש שישאירו בקופסא ואתה תדביק או שהם ידביקו לך..
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר כן אמרתי להם להשאיר את הכל. אז אתה אומר בעצם שאם הלוח הוא vista certified אז מגיעה איתו המדבקה של vista certified?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים כן אמרתי להם להשאיר את הכל. אז אתה אומר בעצם שאם הלוח הוא vista certified אז מגיעה איתו המדבקה של vista certified?חח אל תשאל אותי..אבל נראה לי שכן..
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אם אתה ממש נואש תדפיס לבדhttp://images.google.com/images?hl=en&q=vista+certified&btnG=Search+Images&gbv=2
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר וואו לא להגזים חח. אני סתם חובב לוגואים של חברות גדולות. לדעתי זה מיפה את המארז.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים ה vista certified ללוחות אם זה שטויות,סתם המציאו את זה בשביל שתקנה את הלוח.100 אחוז אתה לא מקבל מדבקה כזאת.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים קניתי לוחות "מותאמים לויסטא" ממס' חברות, אף אחד לא הגיע עם מדבקה כזו, רק לוגו מודפס על הקופסא.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אל תדאגו לא בגלל זה אני קונה את הלוח.יש לי עכשיו לוח שבאתר היצרן כתוב בפירוש שהלוח לו תומך ויסטה ואם תציצו ימינה תראו על איזה מערכת הפעלה אני עובד.מעניין אותי רק לדעת עם מה מגיעה המדבקה של ה VISTA CERTIFIED? והמדבקה של הויסטה הרגילה? כי לא שמו לי מדבקה על המארז שהתקינו לי ויסטה. (לקחתי את המחשב לחנות כדי שיתקינו לי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.