עבור לתוכן

לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק !

Featured Replies

פורסם
ביום 14/03/2006 הגישה חברת KSP בקשה לבית המשפט השלום בחיפה נגד ספקית האינטרנט ברק 013. חברת KSP ביקשה מבית המשפט שיורה לחברת ברק להעביר לידיה את פרטיהם של שני גולשים הידועים בכינוי אינטרנט. האחר בעל הכינוי DEUS EX ("דאוס אקס") והשני בעל הכינוי "קרבס". ככל הנראה, בידי חברת KSP גם היו כתובות ה IP של אותם גולשים, כך שכתובות אלה שייכות לספקית האינטרנט ברק 013. גולשים אלה, על פי חברת KSP, פרסמו דברים בגנותה בשפה הרוסית באחד מאתרי האינטרנט.

אני חושב שהם חברים בפרום

יש להם מזל שהשופט לא פסק נגדם

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי חמישה חודשים של שימוש במחשב הזה, המחשב נדלק לרגע ואז נכנבה, אפילו לפני עליית ה-BIOS, לקחתי אותו ל-IQPC לראות מה הבעיה (חשדתי בלוח האם, מכיוון שהמחשב נדלק לרגע ונכבה, אבל הם חשדו גם בזכרונות וגם בלוח), אחרי בדיקה שבה הייתי נוכח הם קבעו שזה הלוח. ובכן, הם פשוט נתנו לי אחריות על הלוח, בלי שאלות ובלי קשקושים, נתנו לי לוח חדש קומפלט מהקופסא, שעכשיו מחובר למחשב שלי ואני מרוצה עד הגג ;)

פורסם

אני סך הכל כתבתי על חלק ממה שעברתי עם אייבורי ולא השתמשתי בלשון הרע.

הגמל המעופף הם החליפו לך אחריות לוח בגלל שהיה לך אחריות יצרן? כל הכבוד להם.

פורסם

אנשים צריכים לכתוב בדיוק מה קרה להם ולא להגרר ללשון הרע.

קוראים יכולים להתרשם ממה שקרה לכם ולהחליט לבד.

אפשר להשיג את אותן המטרות בלי להגרר להשמצות.

פורסם

הגמל המעופף הם החליפו לך אחריות לוח בגלל שהיה לך אחריות יצרן? כל הכבוד להם.

בהחלט, זה היה יעיל ומהיר: בדיקה, לוח דפוק, קיבלתי חדש ;)

פורסם

זה גם הרבה תלוי באיזו חנות יש איזה טכנאי.

יש טכנאים שלא מורגלים לבדיקות מעל נניח דרג ב' בצבא,ויש שמגדילים ראש ושוללים בעיות של חומרה.

בכ"מ אני חושב שיש טעם לפרסם מה קרה עם חנות מסוימת,וכמובן לא להשמיץ,אבל כאן באתר נדמה לי שאסור להזכיר חנויות בקונוטציה הזאת?או שטעות בידי?

פורסם

זה גם הרבה תלוי באיזו חנות יש איזה טכנאי.

יש טכנאים שלא מורגלים לבדיקות מעל נניח דרג ב' בצבא,ויש שמגדילים ראש ושוללים בעיות של חומרה.

בכ"מ אני חושב שיש טעם לפרסם מה קרה עם חנות מסוימת,וכמובן לא להשמיץ,אבל כאן באתר נדמה לי שאסור להזכיר חנויות בקונוטציה הזאת?או שטעות בידי?

נראה לי שאפשר לעשות דבר כזה, קח יוזמה פתח אשכול, תספר את הסיפור שלך אם יש לך ותבקש שישימו בדביק. במידה וזה אסור ינעלו לך אותו, לא יקרה כלום.

זה יכול להיות מצויין, כך שאנו הגולשים נידע לאיזה חנות כדאי ללכת כדיי לקנות ולאיזה לא. ולהיות יותר דייקני למשל אם חנות כלשהי גרועה באחריות חלקי מחשב ומצוינת באחריות ציוד הקפי אז זה ישרת אותנו (המחיר הזול של חנויות מסויימות מפתה לא מעט אנשים, וצריך לקחת בחשבון איזו חנות זו,מה האחריות כוללת ושל מי).

אבל כמו בכל דבר טוב, גם פה אני מאמין שיהיה את המיעוט שיהרוס וירשום שטויות או/ו אנשים שייצגו חברות וילכלכו על המתחרים וירשמו על החברות שהם מייצגים כמה הם טובים.

פורסם

למה שלא יעשו סטיקי של חנויות מומלצות\אסורות\צריכות להיקבר???? זה יעזור להמון אנשים לרכוש מחשב בחנות הנכונה עם העזרה של הפורום והידע הנכון.

פורסם

נו באמת עכשיו בעל החנות שממילא עמד להסגר יתבע את האתר.

לדעתי יעיל יותר לתת לקונה כלים כמו "מפרטים מומלצים"

פורסם

אישית אין לי שום מקרה להשמצה ו/או לספר "חוויה" כזו או אחרת,בגלל אופי מקום עבודתי.

אבל,אני כן חושב שצריכה להיות זהירות בכל הנוגע לאיזכור חנויות על בסיס כזה.אפשר לציין מחירים בחנויות,תנאי תשלום ועוד דברים.לא נראה לי שמנהלי האתר יכניסו ראשם לגוב האריות הזה מול תביעות של חנויות/יבואנים/יצרנים/דילרים וכו'.ניתן כמובן לספר באופן לא משמיץ מקרה שקרה בחנות,אבל מבלי להיגרר ללשון רעה.

זאת הסיבה שאין הרשאה גורפת לאיזכור חנויות(וזה גם בתקנון האתר)ע"מ לא להתבע.

ציטוט מהתקנון:

"......איזכור חנויות/ספקיות אינטרנט/סלולר/תשתית וכו':

איזכור הגופים המצויינים לעיל מותר לכל מטרה שהיא, כל עוד הוא נעשה בצורה הולמת ולא מתלהמת. אין להגרר לשפה לא נאותה, כמצופה בכל נושא אחר בפורום.

שימו לב: משתמש אשר ישתמש בפורום כתירוץ להשתלח בגוף כזה או אחר בצורה לא הולמת, יקבל אזהרה וייענש במקום.

(כמו כן, אם ברצונכם לפרסם את עצמכם או את החנות שלכם באתר בתשלום, ראו דף זה.)....".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים