פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נוראמה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואןובשאר פשוט לא ידעואשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלואשמח אם תעזרו לי בנושאבתודה,
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים ספרינט גם יבואניםטלפון: 03-9191555וזה הטלפון של די קומפיוטר שהוזכרו בהודעה הקודמת048415415
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר הם לא יבואנים הם מפיצים..ומפיצים זה לא אלה שקונים מהיבואנים..?! כי המחירים שנמצאים באתר ממש גבוהים ..טוב בכל מקרה כולם כבר סוגרים בשעה כזאתתודה על המידע אני אנסה אותם מחר בבוקר
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים יש בארץ הרבה יבוא אפור של לוג'יטק.היבואנים העיקריים ביבוא אפור הם נועה, דיקומפיוטר ואני חושב שגם cd-log מייבאים מוצרים בודדים.היבואן הרשמי הוא מעתק.*הודעה זו נכתבה ע"פ זיכרוני בלבד ואינה מהווה אף קביעה כזו או אחרת ואינני טוען לאמיתות המידע שנכתב בהודעה זו באופן מלא.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים בזמנו שאלתי בפורום ואמרו לי שמעתק הם היבואנים הרשמיים.חיפוש בגוגל ימצא לך אותם.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מעתק הם היבואן הרישמי של לוג'יטק בארץ והם אלה שנותנים את האחריות על המוצרים. דיקומפיוטר, ספרינט, ספיריטוס ותגה-מגם הם מפיצים מורשים מטעם מעתק ואינם עוסקים ביבוא אפור. החנויות לא קונות ממעתק אלא מאחד המפיצים (או מכולם).אם חנות רוצה לתת לך שירות טוב, הם יבררו עבורך אצל כל אחד מהמפיצים המורשים, אולי לאחד מהם יש את הרמקולים במלאי.אני במקומך לא הייתי קונה אותם, קח סט של אלטק למשל FX6021 ותיהנה הרבה יותר.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מעתק הם אכן היבואן הרשמי של לוג'יטק בארץ. נכון,היום בדיוק ראיתי מכונית שלהם שרשום שם את השם הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.