עבור לתוכן

מוח של שמאלני מול מח של ימני

Featured Replies

פורסם

בקיצור זאת טיפשות לשמה.

אתם (השמאלנים) חושבים שהימנים מפגרים רק בגלל שהם לא תומכים בדעה שלכם, ולדעתכם הצורה שאנחנו מטפלים בעניינים היא פרמיטיבית.

אז בואו אני אגיד להם, שלהרוס את גדר ההפרדה ולהפגין מול חיילים,להאמין לרוצחים בדם קר ועוד לתמוך בהם ולשלוח להם כסף ומזון, לוותר להם אחרי כל רציחת ענק שהם עושים במקום פשוט לסגור להם את החשמל ואת המחסומים, אלא לא דברים נאורים וחכמים, ואפשר להגיד את זה גם על מי שחושב ומבצע אותם.

קיצרר, להגיד ששמאלנים הם חכמים יותר ואינטלגנטים יותר, ושהם פתוחים לקבל דברים חדשים, זה ליפות את המציאות, במקום זה צריך להגיד "פתאים שמאמינים לכל דבר ולא לומדים לקח"

שנה טובה.

• תגובות 45
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קרה אלימלך, חשבתי שאתה מחרים את הפורום הזה.

לא אני, דימה. אני רק שואל את עצמי אם זה הולך להיות טרנד חדש, להחרים את הפורום.

כדאי שיתמקד בזה שהפורום לא יחרים אותו

נופל בדיוק להגדרה

אני אשרוד.

בקיצור זאת טיפשות לשמה.

אתם (השמאלנים) חושבים שהימנים מפגרים רק בגלל שהם לא תומכים בדעה שלכם, ולדעתכם הצורה שאנחנו מטפלים בעניינים היא פרמיטיבית.

אז בואו אני אגיד להם, שלהרוס את גדר ההפרדה ולהפגין מול חיילים,להאמין לרוצחים בדם קר ועוד לתמוך בהם ולשלוח להם כסף ומזון, לוותר להם אחרי כל רציחת ענק שהם עושים במקום פשוט לסגור להם את החשמל ואת המחסומים, אלא לא דברים נאורים וחכמים, ואפשר להגיד את זה גם על מי שחושב ומבצע אותם.

קיצרר, להגיד ששמאלנים הם חכמים יותר ואינטלגנטים יותר, ושהם פתוחים לקבל דברים חדשים, זה ליפות את המציאות, במקום זה צריך להגיד "פתאים שמאמינים לכל דבר ולא לומדים לקח"

שנה טובה.

וזו בדיוק הטענה שלי, הכל תלוי בנקודת המבט. ברור שימני יחשוב ששמאלני פחות חכם ממנו וששמאלני יחשוב שימני פחות חכם ממנו.

שנה טובה.

פורסם
ציטוט של: DimaX

החרמתי את פורום "אקטואליה ותרבות" עקב ניהול כושל מתמשך.

דורש את דריה בחזרה.

טרנד חדש? תחשבו על זה...

תמחוק את החתימה המטומטמת הזאת :pissed:

פורסם

אני בעד שהוא יצטרף ל"טרנד"

זה יעשה רק טוב לפורום

פורסם

עמרי לא צריך להגזים :) אלימלך בחור טוב , רק חבל שהגיעו למסקנה כזאת :-\

פורסם

אני תומך שהם יעבדו היחד?

פורסם

ליהיות שמאלני זה ליהיות טיפש ולא מודע למציאות

הם האומנם מקבלים דעות וכל החרטא הזה !

אבל לנסות לעשות שלום עם מי שמנסה להרוג אותך זה ליהיות טיפש

פורסם

ליהיות שמאלני זה ליהיות טיפש ולא מודע למציאות

הם האומנם מקבלים דעות וכל החרטא הזה !

אבל לנסות לעשות שלום עם מי שמנסה להרוג אותך זה ליהיות טיפש

הו ואוו, הם מקבלים דעות וכל ה-'חרטא' הזה.

להיות אדם ליברלי ששמח שכל אדם יחיה בדרך שלו...וואי איך אני שונא אנשים כאלה. הם האנשים הכי בזויים. אלה שלא נכנסים לך לצלחת\מיטה\אינטרנט וכו'

פורסם

מעניין מאד לדעת מה יש במוח של ח"כ זהבה גלאון שאינה מבינה כלום.

פורסם

אותי מעניין מה יש אצלך.

פורסם

ממתי לשמלאנים יש מוח? ;D

---

ולנושא...

השמאלנים מצדדים בצד שלהם - והימנים בשלהם, מחקר מפגר של M ו-W יכול להגיד מי צודק..

פורסם

אותי מעניין מה יש אצלך.

אצלי המוח עם אי קיו יהודי גבוהה.

פורסם

גם שמאלנים וגם ימנים טועים, כי שני הצדדים מפגרים - אתם תראו, בסוף הCrab People ישלטו פה - ואז תראו מה זו חוכמה!

פורסם

אה,

זה רק אני או שהרגע הם ניתחו אופי שלם ואישיות שלמה+אופן תפקוד פיזי ומנטאלי של מוח האדם

באמצעות ניסוי מטומטם של לחיצה על 2 כפתורי מקלדת?

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים