עבור לתוכן

מחשב מפלצת VS מחשב בינוני

מה עדיף לקנות מחשב מפלצת ולהיות איתו הרבה זמן או מחשב בינוני למעט זמן 1,805 הצבעות

1. 1. מה עדיף לקנות מחשב מפלצת ולהיות איתו הרבה זמן או מחשב בינוני למעט זמן

• מחשב מפלצת
    • מחשב בינוני

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'יה , לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה , לשאלה הזאת .

נראה לי שהיא מציקה לכמות לא קטנה של אנשים, כולל אותי

לא פעם אנשים חושבים במה עדיף להם להשקיע ...

פעם אחת נגיד 10000 שח במחשב מפלצת שהשימוש יהיה בו כ 5 שנים

או ב 5 שנים האלה לקנות פעמיים מחשב חדש ב 5000 שח ?

( כמובן שה-5 שנים זאת דוגמה , זה יכול להיות גם 3 הכוונה היא משך זמן ארוך מהרגיל )

אז מה אתם אומרים ??? :s05:

דעתי האישית היא שעדיף לקנות מפלצת , מכוון שגם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר על ההתחלה

וגם כעבור הרבה זמן הוא יהיה עדיין רלוונטי , כמובן שלמחשב המפלצת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק אחרי כמה שנים

ולהוסיף לו פה ושם חלקיקים קטנים ( כמו עוד סלוט זיכרון וכו' ).

פורסם

זה באמת לא עניין של דעה אלא עניין של ידע.

במשך חמש שנים עדיף בהרבה לקנות שני מחשבים שכל אחד מהם 5000 ש"ח מאשר האופציה השניה.

פורסם

המחשב "המפלצת" שאתה מדבר עליו, תוך 5 שנים יושב פה אצלי "כשרת משנה להורדות"..

בקיצור, השוק מתפתח בקצב מסחרר, ותוך 5 שנים המחשבים מזדקנים...

פורסם

גם לדעתי מפלצת עדיפה אבל כמובן שנדרשת השקעה חכמה. למשל, הרבה אנשים חוסכים במארזים או בספקים - דווקא אלה הרכיבים בעלי הפוטנציאל לשרות ארוך שנים כששאר הרכיבים מתחלפים. השקעה במארז אלומיניום איכותי מבטיחה ששום דבר לא יתפרק, הטמפ' יהיו קרות יחסית ואם המארז מודולרי, אפשר לשנות דברים בקלות בלי מודינג מסובך. אם מצרפים לזה מאווררים איכותיים במקום השטויות המאירות, נשארים עם שלד טוב לשנים.

פורסם

מי אמר שמפצת צריכה להיות יקרה?

היום 2GB, Q6600 וגם 8800GTS 320 - כולם רכיבי HIGH END - עולים 5500 שקלים במערכת מאוזנת.

ברור לך גם שכרטיס מסך - הכי חדש והכי חזק - לא מחזיק יותר משנתיים, נכון?

הועבר לכללי.

פורסם

נורא נורא תלוי ומשתנה בהתאם לצרכים, אישית את המחשב שלי קניתי לפני איזה 4-5 שנים, כשקניתי אותו הייתי מורעל מה שנקרא חח, התלהבתי ממשחקים חדשים ומשיידרים וכל החרא הזה, והיום כשאני בצבא וגם באופן כללי הרבה פחות מתעניין בכל מה שקשור למשחקים ולקידמה שהם דורשים מחינה טכנולוגית אני מסתפק באותה מערכת ואני מרוצה עד השמיים ! באמת, כי אני משתמש בו נטו לאנטרנט, הורדות, מוזיקה ותוכנות העברת מסרים שונוץ.. דברים נורא קלילים והוא עדיין מספק כל דבר שאני רק צריך.

אבל באמת דיון מיותר, נורא אינדיוודואלי ומשתנה מאדם לאדם מהסיבה הפשוטה שלכל אחד צרכים שונים ודרישות שונות.

פורסם

חוק מור - אני לא צריך לפרט אני מקווה?

פורסם

לא לאכול בעלי חיים? :P

בכל מקרה בהחלט עדיף עקרונית לקנות מחשב ב5000 פעם בשנה וחצי שנתיים מאשר מחשב ב 10000 פעם ב4-5 שנים.

אבל הכי טוב לקנות מחשב ב 10000 כל שנתיים. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים