פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים קיבלתי היום מייל שהשתנה לי משו בקיוסק מידע אישיקיצר אני נכנס בתקווה שזה תוצאות של איזה מיוניםואז אני רואה "נא התקשר ללשכת הגיוס בטלפון 08-6298857 ובקש\י לדבר עם שולה"ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי כי המספר היה דפוק...תוך כדי שאני מנסה ליצור איתם קשר אני מקבל טלפון הביתה וזאת הייתה שולהקיצר שאלה אותי כמה שאלות על הפרטים שהבאתי באימות נתונים של הצו ראשון בעיקר בדקה עם דברים נשארו אותו דבר וזהוהשאלה שלי אם זה דבר שיגרתי...כי אני בחיים לא שמעתי על משו כזהתודה
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר יש בעיה עם הצבא מבחינת קעקועים?יענו אני יודע שבמהלך השירות אסור אבל אם אתה בא עם קעקוע לפני זה מגביל אותך בגיוס ליחידות מובחרות וכאלה בגלל שזה סימן זיהוי?
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים יש בעיה עם הצבא מבחינת קעקועים?יענו אני יודע שבמהלך השירות אסור אבל אם אתה בא עם קעקוע לפני זה מגביל אותך בגיוס ליחידות מובחרות וכאלה בגלל שזה סימן זיהוי?ממש לא!
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים חחחחחחחחחחח תקשיב בערך כל העולם קיבל את זה גם אני וגם עוד מלא חברים שלי, אני אשכרה התקשרתי ואמרו לי שזה בגלל בעיה שהייתה להם עם האתר, תודה שהתקשרתי והם מסדרים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.