עבור לתוכן

שינו לי חבילת גלישה בלי להודיע - מה אפשר לעשות ?

Featured Replies

פורסם

בוא נגיד שיצאת בזול... עבדתי לפני כמעט שנה בספקית אינטרנט בתור נציג מכירות וראיתי אנשים שהקפיצו להם את המחיר בצורה מטורפת, יצא לי להיתקל באנשים ששילמו 120 או 140 ש"ח לחודש על 1.5 מגה וזה רק לספקית! כמובן שהם נדהמו כאשר אמרתי להם כמה הם משלמים אבל היו עוד הרבה אנשים שפשוט לא שמו לב שמקפיצים להם את המחיר בעשרות ומאות אחוזים אחרי שהם מסיימים את תקופת ההתחייבות והחברה הייתה מעלה להם את המחיר כל כמה חודשים, בלי להודיע להם כמובן.

פורסם

רגע, בוא נסכם:

- לפי החוזה אתה אמור לשלם 49 ש"ח לחודש מהחודש ה-13

- שילמת 35 ש"ח על החודש ה-13

על מה בדיוק אתה רוצה לתבוע אותם? בחוזה כתוב שהם מחוייבים להתקשר אליך?

פורסם

הוא אמר שהוא שילם 29

פורסם

אותו הדבר היה לי עם זהב, היתי משלם 29 על מגה וחצי, אחרי שנה העלו לי ל 60! שקל ולא ידענו על כך רק לאחר חצי שנה, אז התקשרתי אליהם והם היו מוכנים לרדת עד מחיר של 45 שקל שזה עדיין יקר, אמרתי להם לבטל את העסקה והתחברתי לנטוויז'ן, אני משלם אצלם 30 שקל לחודש, הכי מעצבן שיום לאחר מכן שהתחברתי לנטוויז'ן מישהו מזהב התקשר אלי וניסה לשכנע אותי לבטל ואפילו הציע לי עסקה של 19 שקל לחודש על מגה וחצי! שזה אחלה רצח..

רק חבל שכבר התחייבתי לאחרים.

בכל מקרה מכאן תבין שכשאתה מאיים שאתה רוצה לעזוב כי הציעו לך ככה מחיר וככה מחיר במקומות אחרים הם יתפשרו...ותרוויח מזה אחלה מחיר.

[=

פורסם

אני הולך לערוף ראשים בברק, בגלל התראד הזה, בדקתי את החשבון החודשי ומה מופיע לי שאני משלם 70 ומשהו שקל בחודש על 750k

ההיתי בהתחייבות של 3 שנים על מחיר של 15 שקל. :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים ,

אני הוצאתי את הדיל הזה מהם בהתחלה , כי אמרתי להם שלפי משרד התקשורת , המחיר המומלץ לצרכן למגה וחצי עומד על 29 שקלים ,

ובאמת כל חברה שבדקתי איתה הסכימה להתפשר איתי על מגה וחצי ב29 שקלים לחודש , אבל התנאי שלי היה שאני מסכים להתחבר

רק במידה ואני לא מחוייב לכלום , כי להתחבר לאינטרנט עם התחייבות לדעתי זה כמו לקנות חתול בשק , כי בכל רגע החברה יכולה לשנות מדיניות

ולהגביל פורטים , הורדות וכל מיני.

ובגלל זה יש בכל החברות האלה את הקטע של גלישה עם התחייבות , כי הם לא רוצים שלקוחות יעברו מספקית לספקית כל הזמן וישארו אצלהם ,

עכשיו ברור שאני לא הסכמתי לזה שאחרי שנה אני אשלם להם 49 שקלים לחודש על מגה וחצי , זה סתם הנוהל

הסברתי להם שאם אחרי שנה הם ירצו יותר כסף אז אני פשוט יכול לעבור לספקית אחרת ב29 שקלים ללא התחייבות ,

אבל זה כל הקטע יש אצל כל חברה שימור לקוחות , מצדם אפילו שתגלוש ב29 שקלים כל הזמן , העיקר שתהיה אצלהם עוד שנה ועוד שנה ,

ואני חושב שבגלל זה הם נותנים זיכויים , אבל מהצד השני אם הם רואים לקוח פראייר שלא שם לב אז הם גובים ממנו יותר ובגלל זה צריך להשים לב ,

ובאופן כללי אני חושב שיש חוק שאומר שאסור להם לקחת חיוב יותר גדול מהכרטיס אשראי בלי להודיע מראש.

זה שעשית חוזה לפני שנה והמחיר אחרי 12 חודשים היה x , היום אולי ה x הזה יותר קטן , ולכן הם צריכים להודיע ,

אני זוכר שגם ראיתי פעם משהו על משרד הצרכנות שאומר שהם חייבים להודיע.

ודיאבלו..אני לא יודע איך נפלת עם הזהב האלה , אני לא הייתי רוצה את האינטרנט שלהם גם בחינם..היה לי מגה וחצי שלהם, חודשיים בחינם כדי לנסות

ללא שום התחייבות , ולא הייתי מרוצה מהגלישה בכלל , ואחרי חודשיים שם הם גם סירבו לנתק אותי חח , עד שהסברתי כמה וכמה פעמים שאני לא רוצה

את האינטרנט שלהם גם בחינם , וגם אם ישלמו לי אני לא אגלוש דרכם :-X

אבל קח את הדברים שלי בערבון מוגבל , כי אולי מאז הם השתפרו , ולא יודע עם הדעה שלי עליהם מקצועית , ואם מותר להביע דעות על ספקיות בפורום בכלל ?

ברקו , היה בחוזה שלך סעיף שאומר שאחרי 3 שנים אתה אמור לשלם 70 שקל על פאקין 750 קיי ?!

תבקש מהם החזרים על הכל , ותאיים לעזוב..למרות שנראה לי שהם יעדיפו שתעזוב ולא להחזיר לך :lol:

אפילו תתקשר למשרד הצרכנות , ותברר אם זה חוקי שהם העלו לך ככה את המחיר , תאיים בתביעה ודברים כאלה ותראה איך הם נלחצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים