עבור לתוכן

מסך מחשב רחב 20" .

Featured Replies

פורסם

היי

1.מחפש מסך מחשב רחב 20":

שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר

משעתיים שבועיות..

מחיר - בסביבות 2000 ש"ח.

כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300

2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ?

תודה.

פורסם

לשימושים כאלה אני בכלל לא בטוח אם מסך רחב יהיה הפתרון הטוב ביותר. לדעתי ה-2007FP יהיה יותר מוצלח אם אתה יכול להרשות אותו לעצמך.

פורסם

20" רחב זה קצת קטן.. הייתי ממליץ לך ללכת על 22" של Samsung 226BW הוא עומד בתקציב ואפילו עולה פחות.. הוא גם מאוד נוח לשימוש... אני ממליץ עליו בחום...

פורסם

לא הייתי ממליץ לגרפיקה ולישיבה ממשוכת מסך 22" היות והמסכים האלו מבוססים כל פנל TN (קרא בסטיקי)

אם אתה יכול DELL 2007FP הכי מתאים. למרות שלגם 2007WFP הוא מסך מעולה.

2007WFP היה עד לאחרונה בתצוגה בLCDTV בפ"ת והוא נמצא בעמדות מזכירה\מוכר בnextop בי-ם ובiqpc באשדוד.

בכל מקרה תתקשר לחנות ותוודא שהמסך נמצא ותוכל לראות אותו לפני שאתה נוסע.

אם לא תצליח לראות את בדלים תוכל להתרשם מההבדלים בין מסך איכותי לTN באופיס דיפו שמציגים את הסמסונג 971P שהוא מסך 19" מעולה אך אינו מתאים למשחקים.

פורסם

לדעתי לך על סמסונג.

כשאתה נמצא בערך מול המסך ( אפילו אם אתה זז שמאלה וימינה קצת ) כמעט ולא תרגיש בהבדל בין מסך בעל פנל TN איכותי ( כמו של הסמסונג ) לבין פנל מתקדם יותר כמו שיש בדל. אבל אתה בהחלט כן תרגיש הבדל גדול מאד בפער בין 22" ל 20".

ובא נעזוב את זה שהסמסונג יותר זול.

אני , ועוד אנשים שאני מכיר ,לא רואים שום הבדל בין הפנלים כשנמצאים מול המסך.

תבדוק את זה, אולי אתה כן תרגיש בהבדל.

פורסם

לשימושים שלך הכי מתאים ה 2007FP/WFP לא כדאי לך להיסתכל לכיוון של ה 226 מכיוון שהוא לא מתאים לגרפיקה ולא לישיבה ממושכת.

אני בהחלט ממליץ שתקפוץ לאופיס דיפו ותראה את ההבדל בין מסכים בעלי פאנל TN לבין ה 971P של סאמסונג כי מבחינת זויות צפיה פשוט

בלתי אפשרי לפספס את ההבדל.

פורסם

אני אישית, אני באותו המצב בדיוק כמו שאתה.

אני מתכנת שיושב שעות ארוכות כל יום מול המחשב וחיפשתי מסך שיהיה איכותי, שלא יאמץ את העיניים ושיהיה גמה שיותר גדול כמובן.

בסופו של דבר הלכתי על המסך dell 2007FP. ואני מציע לך ללכת על המסך הזה.

מסך CRT עושה לי כאבי ראש ומאוד היה חשוב לי שהמסך יהיה הכי טוב שאפשר לעיניים שלי ופה התשובה היא מוחלטת לטובת המסך 20 אינץ, בגלל שמסכי 22 אינץ משתמשים בפאנל TN שלא מומלץ לישיבה ארוכה מול המסך (במיוחד לאנשים עם עיניים רגישות כמו שיש לי).

דבר נוסף, בגלל שאתה כמוני לא משחק במחשב (בשביל זה יש XBOX360 ;D ), אז עדיף ללכת על מסך רגיל ולא רחב. ראיתי את שני המסכים (הרגיל והרחב) אחד מול השני והרגיל נתן לי תחושה שהמסך יכול להציג יותר מידע.

ההבדל בין 20 אינץ ל22 אינץ לשימושים שלנו (עבודה ממושכת מול מחשב, לא משחקים ומקסימום סרט אחד או שניים בשבוע) הוא מינורי ולא צריך לחשוש שאתה "מפסיד" 2 אינץ.

תתחדש...

פורסם

המסך המומלץ ביותר בשבילך הוא 2007FP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים