פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אתם צוחקים על הרעיונות שלי, אבל כשאני רואה את שלכם אני מעדיף שלא להגיב.זה עלול להרוס לכם את גיל ההתבגרות, לגרום לכם לנזקים נפשיים ולטראומות קשות.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים לפותח הת'ראד, אחרי המסיבה, תחזור ותגיד לנו מה עשית בסוף , ואיך היא הגיבה... מסקרן.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים תאמת, הייתי במצב דומהקניתי קופסא חמודה של שוקולדים ממקס ברנר, ברכה קטנה חמודה ומודפסת מהמחשב ובלון הליוםהתקבל יפה מאוד.. אני ממליץ.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים שמע לי גבר,כך לך קופסת הפתעה תעשה בה חור עגול (לא גדול מידי) וזהו...יש לך הפתעה! לא הבנת איך זה עובד?תן לי להסביר. תתלבש יפה ולך לחברה שלך עם קופסה ריקה(רצוי לקשט אותה מבחוץ),כשתיגש לדלת תוציא את הזין ותכניס לחור,תחזיק את הקופסה צמודה לביצים שלך עם הזין בפנים. תגש אליה ותגיד שיש לך הפתעה,היא תפתח את המכסה ו... ה-פ-ת-ע-ה! :iamstupid: טיפ:מומלץ לצבוע את הזין לפני שאתה נכנס לבית שלה...תזהר שלא יתפסו אותך עם תושים ביד אחת וזין ביד אחרת. תהנה.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים תקנה לה בושם, במיוחד עם המבצעים שיש עכשיו לפני החגים.אני ממליץ על black xs של paco rabanne, תאמין לי היא תאהב את זה
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים זר פרחים ונשיקה מצלצלתואולי גם חולצה או משהואבל אל תשכח את להגיד לה "אני לא יודע מה את אוהבת, אבל אני מבטיח ללמוד ליום ההולדת הבא *נשיקה* *להביא תמתנה*"
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים משהו נחמד?תביא לה מתנה קטנה, כי בטח היא תעשה מסיבת יום הולדת בבית נכון? אז איזה שרשרת יפה, או בושם קטן (מתנה צנועה לא יותר מדי אתם רק שבוע יחד).ולאחר מכן פשוט קח אותה לאיזו מסעדה רומנטית כזו (לא איזה פלאפלייה של חיים, משהו שקט)..משהו נחמד שיכול להתאים לשניכם...קצת זמן איכות יחד.גם שזה ביום הולדת זה נחמד לאללה...בהצלחה [=
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים http://youtube.com/watch?v=1dmVU08zVpA (לממהרים וחסרי הסבלנות - 00:50 ) אגב, למה רשום בסרטון ב00:24 "גלי"?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אני וחבר שלי עשינו את הקטע של A Dick in A Box במסיבת יום הולדת של חבר שלנו... גייסנו חבר אחר שיושיב את כולם בסלון וישים את השיר/מערכון (צרבנו אותו על דיסק) ואז נכנסנו... זה היה כ"כ מצחיק(חייב לתת את הקרדיט לרעיון לחבר שלי, אני סתם תרמתי את גופי לדבר )
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים פרחים זה תמיד טוב, גם עושה רושם טוב על אמא שלה. אל תקנה דברים שכבר יש לה מפה עד הודעה חדשה או שהיא יכולה לקנות לבד (דובונים, בשמים, כריות, פסלונים דקורטיביים וכל הבולשיט הזה). תקנה משהו מיוחד שיראה לה שהשקעת מחשבה ולא סתם רצית לצאת מידי חובה. תחשוב מה יכול היה לשמח אותה (ואיננו טיסה לקריביים).אולי ספר טוב? שרשרת צנועה כזאת עם תליון מכסף. כסף בארץ זול כמו חרא ויש מלא דוגמאות יפות בדוכני התכשיטים השונים. לפעמים יש מבצעים ב"גראס" אבל לדעתי אתה משלם יותר רק בגלל העיצובים הפלצניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.