עבור לתוכן

מחפש מתנה ליום הולדת למישהי שאני יוצא איתה

Featured Replies

פורסם

אתם צוחקים על הרעיונות שלי, אבל כשאני רואה את שלכם אני מעדיף שלא להגיב.

זה עלול להרוס לכם את גיל ההתבגרות, לגרום לכם לנזקים נפשיים ולטראומות קשות.

• תגובות 36
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח איזה באסה לצאת עם מישהי שבוע לפני שיש לה יומולדת ;)

פורסם

לפותח הת'ראד, אחרי המסיבה, תחזור ותגיד לנו מה עשית בסוף , ואיך היא הגיבה...

מסקרן. :)

פורסם

תאמת, הייתי במצב דומה

קניתי קופסא חמודה של שוקולדים ממקס ברנר, ברכה קטנה חמודה ומודפסת מהמחשב ובלון הליום

התקבל יפה מאוד.. אני ממליץ.

פורסם

עותק של bioshock

Limited Edition :lol:

פורסם

שמע לי גבר,כך לך קופסת הפתעה תעשה בה חור עגול (לא גדול מידי) וזהו...יש לך הפתעה! לא הבנת איך זה עובד?תן לי להסביר.

תתלבש יפה ולך לחברה שלך עם קופסה ריקה(רצוי לקשט אותה מבחוץ),כשתיגש לדלת תוציא את הזין ותכניס לחור,תחזיק את הקופסה צמודה לביצים שלך עם הזין בפנים.

תגש אליה ותגיד שיש לך הפתעה,היא תפתח את המכסה ו... ה-פ-ת-ע-ה! :biggrimjackbox:

:iamstupid:

טיפ:מומלץ לצבוע את הזין לפני שאתה נכנס לבית שלה...תזהר שלא יתפסו אותך עם תושים ביד אחת וזין ביד אחרת.

תהנה.

פורסם

תקנה לה בושם, במיוחד עם המבצעים שיש עכשיו לפני החגים.

אני ממליץ על black xs של paco rabanne, תאמין לי היא תאהב את זה

פורסם

שוקולד איכותי,3 ורדים,יין.

פורסם

זר פרחים ונשיקה מצלצלת

ואולי גם חולצה או משהו

אבל אל תשכח את להגיד לה "אני לא יודע מה את אוהבת, אבל אני מבטיח ללמוד ליום ההולדת הבא *נשיקה* *להביא תמתנה*"

פורסם

משהו נחמד?

תביא לה מתנה קטנה, כי בטח היא תעשה מסיבת יום הולדת בבית נכון? אז איזה שרשרת יפה, או בושם קטן (מתנה צנועה לא יותר מדי אתם רק שבוע יחד).

ולאחר מכן פשוט קח אותה לאיזו מסעדה רומנטית כזו (לא איזה פלאפלייה של חיים, משהו שקט)..משהו נחמד שיכול להתאים לשניכם...קצת זמן איכות יחד.

גם שזה ביום הולדת זה נחמד לאללה...

בהצלחה [=

פורסם

אני וחבר שלי עשינו את הקטע של A Dick in A Box במסיבת יום הולדת של חבר שלנו... גייסנו חבר אחר שיושיב את כולם בסלון וישים את השיר/מערכון (צרבנו אותו על דיסק) ואז נכנסנו... זה היה כ"כ מצחיק(חייב לתת את הקרדיט לרעיון לחבר שלי, אני סתם תרמתי את גופי לדבר :smile1:)

פורסם
  • מחבר

נדחה לחמישי, יש עוד רעיונות? :)

פורסם

פרחים זה תמיד טוב, גם עושה רושם טוב על אמא שלה.

אל תקנה דברים שכבר יש לה מפה עד הודעה חדשה או שהיא יכולה לקנות לבד (דובונים, בשמים, כריות, פסלונים דקורטיביים וכל הבולשיט הזה). תקנה משהו מיוחד שיראה לה שהשקעת מחשבה ולא סתם רצית לצאת מידי חובה. תחשוב מה יכול היה לשמח אותה (ואיננו טיסה לקריביים).

אולי ספר טוב? שרשרת צנועה כזאת עם תליון מכסף. כסף בארץ זול כמו חרא ויש מלא דוגמאות יפות בדוכני התכשיטים השונים. לפעמים יש מבצעים ב"גראס" אבל לדעתי אתה משלם יותר רק בגלל העיצובים הפלצניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים