עבור לתוכן

מחפש מתנה ליום הולדת למישהי שאני יוצא איתה

Featured Replies

פורסם

התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה :)

תודה רבה :]

• תגובות 36
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בת כמה היא ?

פורסם
  • מחבר

18 מחר(סיימה י"ב)

פורסם

שוקולדים ואם אתה אוהב הימורים ומוכן לקחת סיכון קל תקנה גם איזו טבעת כאילו יוקרתית בשוק.

פורסם

שוקולדים ואם אתה אוהב הימורים ומוכן לקחת סיכון קל תקנה גם איזו טבעת כאילו יוקרתית בשוק.

שוקולדים - סביר, רק שלא כמו רוב הבנות תאכל את החפיסה ואז תגיד שהיא שמנה.

אבל מה הקשר לעזעזאל טבעת? הבנאדם יוצא איתה שבוע, רק שבוע! מה טבעת? הוא לא הולך להציע לה נישואין.

מילא היה יוצא איתה שנה,שנתיים וגם זה אולי. אבל מה הקשר לעזאזל טבעת יוקרתית למישהי שרק לפני שבוע התחילו לצאת?

פורסם

אתה יודע לעשות עוד דברים מלבד להגיב לדברים שאחרים כותבים? למשל, למצוא אישיות משל עצמך ולהציע דברים מהראש שלך?

כל הקטע של לשבת על המקלדת ולהגיב רק לדברים של אחרים נראה לי די פתטי.

פורסם

לא יודע אם אתה אומר אז כנראה שלא, אבל עדיף זה מאשר להציע הצעות כאלו מפגרות ..וואלה עלק "טבעת יוקרתית" למישהי שרק אתמול הכיר אותה.

(שלא תבין אותי לא נכון, אין לי משהו אישי נגדך, פשוט ההצעה של הטבעת היוקרתית נראת לי טיפשית).

פורסם

זר פרחים ונשיקה מצלצלת

פורסם

שוקולד ודובים זה נדוש, אבל לך על זה.

פורסם

לא יודע אם אתה אומר אז כנראה שלא, אבל עדיף זה מאשר להציע הצעות כאלו מפגרות ..וואלה עלק "טבעת יוקרתית" למישהי שרק אתמול הכיר אותה.

(שלא תבין אותי לא נכון, אין לי משהו אישי נגדך, פשוט ההצעה של הטבעת היוקרתית נראת לי טיפשית).

זאת הצעה טובה...

אם הוא רוצה להיות הבדיחה של הערב.

פורסם

עותק של bioshock

פורסם

עותק של bioshock

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

עותק של bioshock

:lol: :lol: :lol: :lol:

תביא לי זר פרחים עם הקדשה היא תשמח

פורסם

תלוי כמה רציני אתה חושב שזה הולך להיות...

אתה יכול לקנות לה פריט כלשהו להקנות לו משמעות אישית.

לדוגמא שעון ולהוסיף עליו חריטה :" סופר את השניות עד שאראה אותך שוב" או משהו בסגנון.

המטרה שלך היא לגרום לה לא לשכוח את המתנה.

אתה יכול גם לתת לה תמונה של שניכם ביחד ברגע מיוחד.. (למרות ששבוע זה לא הרבה זמן)

או תמונה שלך , אבל , פה אתה ח-י-י-ב איזה משפט מנצח (ואין לי אחד מהשרוול כרגע) אחרת אתה תצא ו-ו-א-ח-ד פוץ.

כמובן , זה תלוי אם אתה באמת מחפש לרגש אותה, ככל שהמתנה אישית יותר (ואני לא מדבר על חבילה שנתית של טמפונים),

ככה היא תראה שחשבת ע-ל-י-ה כשבחרת/עשית/"שאלת" מהדוד את המתנה.

שרשרת (עם שני החצאי לב, כשאחד נשאר איתך, למרות שעבור שבוע זה באמת קצת גדול).

וואי, דווקא שבוע לפני היומולדת שלה?! זה לא משאיר לך הרבה אופציות לא לצאת או פוץ או ממש כבד...

אוף , לא יודע. קנה לה בובת פרווה ענקית או משהו.

חולצה עם הדפס אישי?

סט מברגות שען מוקדש.... :s05: (עריכה: עם איזה טאצ' של הומור, יכול דווקא להיות רעיון לא רע...)

לא יודע, אני יבש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים