עבור לתוכן

טיסה לנאפה בסוף ספטמבר

Featured Replies

פורסם

תראה. סוכנות נסיעות בארץ לא תקנה אכסניה / פנסיון / הוסטל מסכן בעיירה קטנה/פרוור. היא תקנה מלון ממש יקר באיכות שלא תואמת את המחיר כי את המלונות הטובים כבר תפסו סוכני נסיעות ממדינות יותר עשירות. תכלעס, אנחנו משלמים על נופש יותר ממה שמשפחה בחו"ל משלמת.

זה מאד תלוי לאן אתה רוצה ללכת. תברח מהערים הגדולות. קח חצי שעה שעה ברכבת וסע לעיירה קטנה יותר ליד (עד 200,000 איש), או יותר טוב, כפר (במיוחד אם יש לך רכב שכור). אתה הולך לאיזה אתר של הוסטלים, עושה סקר שוק, מתקשר להוסטל שאתה מתעניין, שואל אם יש להם מקומות לתאריכים שאתה מעוניין, מתי הצ'ק אין/אאוט, מוודה שמה שרשום באתר שלהם תואם את המחיר שהם נותנים לך ומבקש שישמרו לך מקום.

הרבה פעמים רק בשביל המילה "מלון" יקחו ממך 90 יורו ללילה (וזה מאד יקר, אבל עדיין לא כמו מה שאתה מקבל מסוכני נסיעות). חוצמזה יש את TUI.com ויש להם מבצעים על לינה החל מ-8 יורו למיטה.

• תגובות 35
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנתי, המון תודה על ההסבר.

פורסם

על לא דבר. אם אתה צרייך מידע על יעד ספציפי ודרך זולה להגיע ולשהות שם, אל תהסס לפנות בפרטי.

פורסם

רק תקווה שבנאפה יכניסו אותך למועדון. הם לא אוהבים להכניס חבורות של בנים, במיוחד ישראלים. יותר קל כשזאת קבוצה של בנים ובנות ביחס שווה.

פשוט יש עכשיו מחירים מזה מצחיקים לבודרום. אבל למה לנסוע לשם בשביל מועדונים? אתה רוצה מקום שבאמת יש בו חיי לילה מטורפים? סע לברלין - אבל שם זה לא עמחה וזה עולה ים כסף. חע!

בודרום עכשיו אתה יכול למצוא עד 1000 שקל, אבל אם אתה קונה יום-יומיים לפני הטיסה, יוצא לך לפעמים סביבות ה-600 שקל (!!) ל-3 ימים לחצי פנסיון, כשבנאפה תקבל את אותו הדבר פחות או יותר, עם לינה בלבד ובמתחם מלוכלך. מה? תביא מזוודה מלאה פחיות טונה?

למה את מחרטטת?

היית בנאפה שאת מדברת ככה?

נכנסתי לכל המועדונים שם עם 4 חברים שלי בייחד לכל המסיבות, כולל אלה שלא מכניסים ישראלים (ע"י טריק ה- I am from spain)....

פורסם

איכס, למה לי לנסוע לאיזה יעד קרוב מדיי, זול מדיי ולהיות עם עוד מלאן ישראלים שיעשו רעש ובושות ולא יתנו לחיות? מי צרייך לנסוע לחו"ל רק בשביל מסיבות? זה לא שאתה תזיין שם שוודיות כל היום כמו בסרטים.

פורסם

למה את מחרטטת?

היית בנאפה שאת מדברת ככה?

נכנסתי לכל המועדונים שם עם 4 חברים שלי בייחד לכל המסיבות, כולל אלה שלא מכניסים ישראלים (ע"י טריק ה- I am from spain)....

abla espaniol?

que tal amigo?

בקלות אפשר לעלות על השקר הזה, צריך לפחות לדעת לדבר ספרדית שוטף.

אני כמובן יכול להגיד שאני ברוסיה\אוקראינה [יש לי פספורט אוקראיני למעשה] \ בלרוס\אסטוניה ושאר מדינות הבלקן הדוברות שפות סלאביות.

וזאת משום שאני מדבר רוסית שוטפת כמובן :P

ובכל מקרה, הסיכויים שאני אטוס לאיה נאפה שואפים לאפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים