עבור לתוכן

טיסה לנאפה בסוף ספטמבר

Featured Replies

פורסם

דריה לנאפה אפשר להשיג עכשיו דילים ל6\7 לילות ב190$ !

וממש לא כדאי לקחת דיל כמו שאת אומרת לבודרום כי לתורכיה לא נוסעים למלון שהוא פחות מ5*

• תגובות 35
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל ראית איזה חדרים יש באיה נאפה? ועם איזה שכנים אתה חולק אותם? וזה על בסיס ROOM ONLY בד"כ.

ולא, בתורכיה יש אפשרות לקחת מלונות של פחות מ-5* הכל כלול. אני עובדת כרגע בחברת נסיעות ומעדכנת את המבצעים באתר שלהם. רק אתמול עשיתי בודרום, אבל גם איה נאפה. מה שזול לא תמיד טוב. איה נאפה זול ויש לזה סיבה. אתה מכיר את המושג "לקנות בזוג - לשלם ביוקר"? אני הייתי מעדיפה להתרחק מנאפה אבל איך שבא לכם.

http://daka90.ynet.co.il/HomePages/CdaDepartment/0,1272,308,FF.html

אבל אם תראו דיל ממש טוב לבולגריה - תחשבו פעמיים. עכשיו הכל סגור שם, מת לגמרי. רק הקזינואים פתוחים.

פורסם

כן ראיתי את החדרים, זה חדרים לשינה נטו אין מה לעשות... ובוודאי שאפשר לקחת בתורכיה גם מלונות 3* שהם הכל כלול, הבעיה שזה מלונות ברמה נמוכה מאוד (למשל ה"הכל כלול" שם זה רק קולה ומים), כשאני הייתי בתורכיה הגיעו גם 4 חברה שנסעו למלון כזה, בהסעה חזרה לשדה(הייתי איתם באותה טיסה הלוך וחזור) הם אמרו שהמלון היה פשוט חרא...

ברור שאירופה יעד יותר מעניין - גם מבחינת חיי לילה, אבל זה עולה כמעט כפול מאיה נאפה או תורכיה

פורסם

אני חושבת שזה מאד תלוי. בתור מטייל עצמאי אתה יכול לחסוך המון כסף גם באירופה. מה שבאיה נאפה בקבוק קולה עולה לך 15 שקל, בגרמניה פחית בסופר עולה לך 33 סנט ואתה מקבל זיכוי של עוד 25 אם אתה מחזיר אותה בפקדון. אלכוהול ואוכל למשל בגרמניה מאד זולים. אם אתה לוקח טיסה ברגע אחרון, כמו שאני כל הזמן עושה, לן באכסניה (האמן לי, יש שם אכסניות מעולות במחירים של עד 15 יורו ללילה והמחיר יורד לא בגלל איכות, אלא בגלל המרחק ממרכז העיר. עדיף לקחת אכסניה/פנסיון בפרוורים וזה יחסוך לך עד 40 יורו ללילה לפעמים). אם אתה קונה שם אוכל בסופר, למשל, הכל עולה לך גרושים. קרטון חלב עולה לך 50 סנט. קילו בשר בקר/לבן 99 סנט (בקצביות יותר יקר). זה גם אחלה מקום לקנות אלקטרוניקה וגאג'טים בזול. אם משהו יקר שם אז זה בגדים, אבל הם מחזיקים לך המון זמן.

עוד דרך לחסוך כסף באירופה זה לנסוע לפרובינציה במקום לערים הגדולות. בערים הגדולות תמיד יש מלא ערבים, המחירים יותר גבוהים וגם רמת הפשיעה.

אני השנה אסע לבקר חברים כנראה ולאוקטוברפסט בבוואריה. אפשר בקלות למצוא טיסה בעד 220$ ברגע אחרון. אם יש לך חברים לישון אצלם זה סבבה, אבל אפשר גם אכסנייה/פנסיון בעלות של כ-12 יורו ללילה לחדר יחיד (או 5 יורו בחדר עם מלא מיטות אבל בעונה הזאת אין הרבה אנשים, רוב הסיכויים שתהייה שם לבד). בקיצור, עם השקעה קטנה יחסית, אפשר לשדרג חופשה בלוקיישן "עמחה" לאירופה הקלאסית ולא לצאת עם חור בכיס.

פורסם
  • מחבר

Vitnir המון תודה לך על ההמלצות וכנ"ל לגבי שאר החברה.

אבל יעד חילופי,אין ממש כסף ונאפה רצינו מזמן פשוט לא יצא :nixweiss:

בכול מקרה לשאלה המקורית האם שווה לנסוע לשם בזמן הזה?

פורסם

למה לא יעד חלופי? כמה כסף יש לך? יש כל מיני מבצעים של רגע אחרון אבל בחגים המחירים דווקא עולים בגלל שאנשים רוצים לנסוע / יש חופש לילדים.

קודם תגיד כמה כסף בערך היית רוצה להוציא, כמה כסף יש לך להוציא (בד"כ יש פער בין ה-2) וכמה אקסטרה אתה מוכן להשקיע.

אח"כ תגיד מה חשוב לך באמת בחופשה (עזוב אותך שוודיות וזיונים - זה מה שכולם חושבים שהם הולכים לעשות בחו"ל אבל אם היית תייר מין היית עושה טיול בבורסה). אתה רוצה חופים? נופים? חיי לילה? תרבות? פסטיבלים?

אני לא מבינה את האנשים שבאים לאנשהו רק כדי לשבת כל היום במלון וגם לא את אלו שנוסעים בשביל מועדוני לילה, כאילו בת"א חסר. אם אתה לא מקבל בראש בת"א, למה שתקבל בחו"ל? :P

פורסם
  • מחבר

קודם כול שנה טובה.

מצטער על ההקפצה היה לי בעיות עם המחשב אתמול ולא יכלתי להגיב פה.

אז ככה- אנחנו 4 חברים,מחפשים טיול נחמד לפני צבא-טיול נחמד זה אומר,חיי לילה,חופי ים ומקומות לראות.

תקציבים לא גדולים אצל כולם-3,4 אלף שקל.

פורסם

אז נניח ויש לכם 800-900 דולר לאדם. אפשר להרשות עם זה יותר. חכה אני אסיים פה כמה תימחורים, תפנה אליי בפרטי ואולי אמצא משהו במחיר טוב. לסוכות?

עריכה: עזוב שטויות. בכסף הזה תוכל לנסוע לקוסטה בראווה. גם יותר יפה שם (ארכיטקטורה עתיקה ומפוארת, לא מלונות עלובים כאלו), גם יש שם הרבה יותר קוזינות מכל העולם, וגם פחות ערסים קטנים מישראל. המועדונים שם, כך שמעתי, הרבה יותר שווים והחופים יותר נקיים ובעד 400$ לאדם בחדר זוגי אתה יכול להיות שם כ-5 לילות ב-4* ועל חצי פנסיון. מלבד לבילויים הרגילים (ספא, מגרשי גולף, חופים, מסעדות ומועדונים) יש שם אטרקציות, פסטיבלים ואירועים שונים. בספטמבר ידוע לי שיש שם פסטיבל מוזיקה צעירה.

יש שם טירות, הפלגות, מוזיאונים, פארקים לאומיים ומרכזי קניות וגם בסטות של מזכרות. המון מסורות ואגדות שקשורות למקום וציוני דרך אליהן.

מה יש באייה נאפה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

שוב המון תודה לך :hi:.

יש לי בעיה עם המסרים הפרטים בפורום הזה,אני פשוט לא מצליח לשלוח בחזרה.

יש לך איסיקיו? או שמישהו יסביר לי איך לשלוח [ מצטער על הבורות ]

נתנו לי הצעה מעניינת שהיא-בולגריה Golden Sands

מה גם בבולגריה השקל קונה הרבה.

פורסם

דריה, מה את מנסה לדחוף חתול לאדם שרוצה כלב?

בודרום ואנטליה זה אחלה, אבל זה לא בשביל מה שהוא מחפש.

פורסם

האמתי שהרגע הרגע חזרתי מנאפה ואני חייב להגיד שאני ממש נהניתי.

רוב הישראלים עושים המון המון המון בושות ואני פשוט קיבלתי שוק. בחיים לא הייתי בטיסה שהדיל חטף מכות כי הוא אמר למישהו לשבת בזמן שהיה צריך בכלל להשים חגורות.

בכל מקרה, בלי קשר, איה נאפה יכולה להיות פצצה בזמן הזה (לא יודע לגבי סוף ספטמבר).

אני נסעתי עם חבר אחד (כל שאר החברים הם כבדים, ופראירים), אנחנו לא ממש נראים ישראלים ולא היו לנו בעיות בכלל.

כולם היו נחמדים אלינו, הכניסו אותנו לכל מקום שרצינו (כן גם לכל המקומות שאומרים שלא מכניסים ישראלים כמו ה- Castle).

אם תהיה ישראלי טוב, אתה תראה איך כולם יהיו נחמדים אליך.

אבל זה נכון שלישראלים יצא שם רע ומספיק שאתה נראה מזרחי יש מצב שלא יכניסו אותך כי כל הישראלים לפניך עשו שם רע לכולם.

בקשר לשוודיות, בריטיות וכדומה... אל תבנה על זה יותר מדי. במיוחד אם אתה צעיר. כל הבנות מחו"ל הן בנות 21 מינימום, רק הישראליות בגיל 18+.

אני הייתי במלון אנטאה וממש נהננו והיה ממש סבבה.

זה נכון שלא משקיעים בישראלים, ובצדק. אם הייתם יודעים מה הישראלים עושים שם הייתם רוצים לקבור את עצמכם באדמה.

למרות שלא הייתי בבודרום, אנטליה, לפי דעתי אין בכלל מה להשוות ביניהם לנאפה.

נאפה זו עיר למסיבות, ים,מסיבות, ים, מסיבות, ים ובעיקר מסיבות.

אם זה מה שאתה מחפש אתה תהנה שם מאוד.

פורסם

אני חושבת שזה מאד תלוי. בתור מטייל עצמאי אתה יכול לחסוך המון כסף גם באירופה. מה שבאיה נאפה בקבוק קולה עולה לך 15 שקל, בגרמניה פחית בסופר עולה לך 33 סנט ואתה מקבל זיכוי של עוד 25 אם אתה מחזיר אותה בפקדון. אלכוהול ואוכל למשל בגרמניה מאד זולים. אם אתה לוקח טיסה ברגע אחרון, כמו שאני כל הזמן עושה, לן באכסניה (האמן לי, יש שם אכסניות מעולות במחירים של עד 15 יורו ללילה והמחיר יורד לא בגלל איכות, אלא בגלל המרחק ממרכז העיר. עדיף לקחת אכסניה/פנסיון בפרוורים וזה יחסוך לך עד 40 יורו ללילה לפעמים). אם אתה קונה שם אוכל בסופר, למשל, הכל עולה לך גרושים. קרטון חלב עולה לך 50 סנט. קילו בשר בקר/לבן 99 סנט (בקצביות יותר יקר). זה גם אחלה מקום לקנות אלקטרוניקה וגאג'טים בזול. אם משהו יקר שם אז זה בגדים, אבל הם מחזיקים לך המון זמן.

עוד דרך לחסוך כסף באירופה זה לנסוע לפרובינציה במקום לערים הגדולות. בערים הגדולות תמיד יש מלא ערבים, המחירים יותר גבוהים וגם רמת הפשיעה.

אני השנה אסע לבקר חברים כנראה ולאוקטוברפסט בבוואריה. אפשר בקלות למצוא טיסה בעד 220$ ברגע אחרון. אם יש לך חברים לישון אצלם זה סבבה, אבל אפשר גם אכסנייה/פנסיון בעלות של כ-12 יורו ללילה לחדר יחיד (או 5 יורו בחדר עם מלא מיטות אבל בעונה הזאת אין הרבה אנשים, רוב הסיכויים שתהייה שם לבד). בקיצור, עם השקעה קטנה יחסית, אפשר לשדרג חופשה בלוקיישן "עמחה" לאירופה הקלאסית ולא לצאת עם חור בכיס.

דריה, איך אני מוצא את כל המקומות האלה שעולים 15/12 יורו ללילה בפרברים? הרי אני לא מקומי, נראה לי אם אני יטוס (גם לפני צבא) בסוף אני לא ימצא מקום כזה ויבזבז מלא כסף על בתי מלון. (נערך)

פורסם

יש לך כאן אתר שמרכז הוסטלים בכל העולם:

http://www.hostels.com/

כדאי לבדוק שם

פורסם

דריה, איך אני מוצא את כל המקומות האלה שעולים 1512 יורו ללילה/פרברים? הרי אני לא מקומי, נראה לי אם אני יטוס (גם לפני צבא) בסוף אני לא ימצא מקום כזה ויבזבז מלא כסף על בתי מלון.

אני אגיד לך איך - כי אתה בודק אצל סוכני נסיעות בארץ. אני הולכת ישירות למלונות. השנה, כנראה, חודש הבא, אני נוסעת לאוקטוברפסט אבל לא למינכן - כי מן הסתם יהיו שם מיליוני תיירים, הרבה רעש, בלאגן, מחירים יקפצו, ובכלל, מינכן זאת עיר יקרה. אני אסע כנראה ל-Augsburg שזה 45ד' ברכבת משם ועבדתי שם לפני שנתיים ויש לי שם חברים. אז או שאני אשלם 20-26 יורו ללילה למלון/אכסניה (שפעם היתה טירה/אחוזה של משפחה, היום המשפחה משכירה שם חדרים), עם טלויזיה בחדר, שירותים ומקלחת חדשים, והכל נקי ויפה ןקרוב למרכז העיר, או שאני אגור אצל חברים (תלוי אם אני אסע לבד או לא). סוכני נסיעות בארץ, לאירופה הקלאסית, ימכרו לך מלונות במחירים מזוויעים ואני מקבלת מחירים של ספקים ואני רואה מלונות 2-3 כוכבים באיזה 800 דולר (כולל טיסה) וכולה ל-3 לילות. זה זוועה. אם אני אלך למלון, אלך למלון הזה: http://www.jakoberhof.de/wir.htm

נתנו לי הצעה מעניינת שהיא-בולגריה Golden Sands

מה גם בבולגריה השקל קונה הרבה.

בולגריה, עד סוף החודש, הכל שם יהיה סגור מת חוץ מהקאזינו. זה מה שכל הסוכנים אומרים אצלינו ואז צוחקים על מי שהם מכרו לו חבילה בבורגס לסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר ויגידו "וואי, איזה פראייר". אני חושבת שזה לא יפה מצידם אבל כשאתה חיי רק מעמלות... :nixweiss:

דריה, מה את מנסה לדחוף חתול לאדם שרוצה כלב?

בודרום ואנטליה זה אחלה, אבל זה לא בשביל מה שהוא מחפש.

כי הבנאדם אולי לא יודע שהוא רוצה חתול כי חתול זאת חיה עצמאית שלא צרייך להוציא 4 פעמים בשעות לא שעות החוצה לחרבן ועולה פחות לתחזק אותה.

בודרום זה בסדר, אנטליה זה גם, אבל איה נאפה זה לקנות בזול ולשלם ביוקר. כל המלונות/מתחמים שם שמשכנים בהם ישראלים הם גרועים בכוונה ומנקים את הבריכה פעם בשבועיים. אני חושבת שבכסף הזה אפשר גם לעשות קצת יותר, להגדיל ראש ולראות עוד משהו חוץ מחופים ומסיבות ואם כבר חופים ומסיבות אז ברמה יותר גבוהה.

פורסם

אני אגיד לך איך - כי אתה בודק אצל סוכני נסיעות בארץ. אני הולכת ישירות למלונות.

לא הבנתי מה זאת אומרת- הולכת ישירות למלונות, אחרי שאת כבר נוחתת בגרמניה את הולכת לאזור שבו החלטת ללון ובאותו אזור את מחפשת אכסניות\מלנות בזול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים