עבור לתוכן

טיסה לנאפה בסוף ספטמבר

Featured Replies

פורסם

אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול.

בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר.

האם מומלץ ?

מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.

• תגובות 35
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הרבה פחות ישראלים,ובכללי פחות אנשים שם.

נאפה תמיד מומלץ.

פורסם

רק תעשה רושם טוב.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה פחות ישראלים,ובכללי פחות אנשים שם.

נאפה תמיד מומלץ.

ישראליים יש לי מספיק פה :D

אני מדבר על שאר התיירים,מאנגלייה,רוסייה וכו..

פשוט האם שווה לנסוע לשם בתקופה הזו ולהנות במועדונים שיהיו פתוחים

בקשר לרושם,אנחנו לא מאלה שהורסים כול דבר,בכללי אני דובר כמה שפות,אז נראה הרבה פחות ישראליים וגם יש לי מראה בריטי למדי :x

פורסם

אל תסתיר את זה שאתה ישראלי, פשוט תתנהג בכבוד.

תעשה חיים. :xyxthumbs:

פורסם

תסתיר תסתיר,תדבר כמה שפחות עברית.

שוודיות ושאר בלונדיניות לוהטות די מתרחקות ממך אם אתה אומר להם שאתה מישראל .

פורסם

תגיד שאתה טרוריסט, זה מדליק שוודיות, הן אוהבות ריגושים.

פורסם
  • מחבר

חברה חברה לענין :)

האם בכול זאת שווה לי לנסוע לשם בתקופה הזו ולא להצטער?

כי שמעתי שיש שם הרבה תיירים מאנגליה בתקופה הזו של סוף ספטמבר,האם זה נכון .

שאני לא יחזור מבואס שלא היו מסיבות.

להסתיר את הענין של אני ישראלי או לא , במקומות מסויימים שם עדיף להסתיר לפי מה שהבנתי .

:xyxthumbs:

פורסם

שמע בסוף ספטמבר- תחילת אוקטובר יש שם מועדונים שנסגרים... וגם הבאנג'י נסגר אם אני לא טועה.

הכי טוב שתיקח דיל בדקה ה90 בשבוע שבועיים הקרובים...

אה ותסתיר את זה שאתה ישראלי, התיירות ממש לא אוהבות את זה וגם לא חלק מהמועדונים(לא אוהבים להכניס ישראלים)

פורסם
  • מחבר

יש מועדונים שנשארים שם פתוחים ?

מבחינת תיירים,יהיה אפשר למצוא כמה בחורות יפות להביא למלון ? או שהכול מתרוקן

פורסם

בחורות להביא למלון זה לא דבר כזה קל, גם ביולי ;)

בכל מקרה, אני לא יודע לגבי מצב נאפה בסוף ספטמבר, עכשיו חזרתי מקרוז, ביקרתי בנאפה (הייתה עגינה בקפריסין) והיו הרבה תיירים.

ותסתיר טוב שאתה ישראלי, אתה יכול לרקוד עם בחורה וברגע שתאמר לה שאתה ישראלי היא פשוט תלך... :bash:

פורסם

מה אתם מבלבלים בביצים הכי פצצה שהבאתי שם [שוודית בת 25] אמרתי לה שאני מישראל והיא לקחה את זה הכי טוב שאפשר... עדיף לשמור על פרופיל נמוך בלי שום קשר. אל תפחד להגיד שאתה ישראלי או משהו אבל מומלץ לטשטש את זה, אם אתה יכול. במידה ואתה יכול ורוצה, תגיד שאתה אירופאי [אנמי אישית אמרתיש אני איטלקי\ספרדי\ארגנטינאי כל פעם משהו אחר.

פורסם

ישראליים יש לי מספיק פה :D

אני מדבר על שאר התיירים,מאנגלייה,רוסייה וכו..

פשוט האם שווה לנסוע לשם בתקופה הזו ולהנות במועדונים שיהיו פתוחים

בקשר לרושם,אנחנו לא מאלה שהורסים כול דבר,בכללי אני דובר כמה שפות,אז נראה הרבה פחות ישראליים וגם יש לי מראה בריטי למדי :x

אם אתה לא רוצה לראות ישראלים, אל תיסע לאייה נאפה. רוצה משהו זול וקרוב? סע לבודרום. תשקיע מעט יותר וסע לאנטליה, שם גם יש מלא תיירים אירופאיים אבל כמעט ואין צעירים ישראלים ברדקיסטים, בעיקר משפחות עם ילדים שבאים לחגים. התיירים האנגלים, אגב, הרבה פעמים גרועים מהישראלים - בעיקר בגלל שהם שותים פי 4 יותר. רק אתמול נתקלתי באחד ב"מייקס פלייס" שעשה כאלו בושות... :-X

באייה נאפה יש להם מלונות ומתחמים נפרדים לישראלים, אשר תמיד מטונפים (גם כי ישראלים מלכלכים יותר וגם כי אצלם מנקים פחות).

כנס לפה: www.mytrip.co.il ותמצא משהו שווה, לאוו דווקא אייה נאפה.

אבל סחטיין על האומץ, עם כל ההתראות שיש עכשיו למדינות מוסלמיות...

פורסם

אל תיסע לבודרום\אנטליה, הייתי שם והייתי בנאפה, הבדל עצום. אם אתה בנאדם של מסיבות, ים וחיי לילה טובים סע לנאפה, אם אתה בקטע של בטן - גב והכל כלול סע לתורכיה....

ואלה שיקפצו ויגידו שגם בבודרום יש מועדונים ובארים: אין מה להשוות, בנאפה זה פשוט פי 10 יותר טוב (חיי הלילה)

פורסם

רק תקווה שבנאפה יכניסו אותך למועדון. הם לא אוהבים להכניס חבורות של בנים, במיוחד ישראלים. יותר קל כשזאת קבוצה של בנים ובנות ביחס שווה.

פשוט יש עכשיו מחירים מזה מצחיקים לבודרום. אבל למה לנסוע לשם בשביל מועדונים? אתה רוצה מקום שבאמת יש בו חיי לילה מטורפים? סע לברלין - אבל שם זה לא עמחה וזה עולה ים כסף. חע!

בודרום עכשיו אתה יכול למצוא עד 1000 שקל, אבל אם אתה קונה יום-יומיים לפני הטיסה, יוצא לך לפעמים סביבות ה-600 שקל (!!) ל-3 ימים לחצי פנסיון, כשבנאפה תקבל את אותו הדבר פחות או יותר, עם לינה בלבד ובמתחם מלוכלך. מה? תביא מזוודה מלאה פחיות טונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים