עבור לתוכן

האם יש ניתוח להזרקת שומן?

Featured Replies

פורסם

השיטה שלי, להתאמן אימוני כוח (חשוב לא סיבולת), וטחון 3 ביצים ביום (אחת בבוקר השנים האחרות בערב) עם טונה שמן זית.

ארוחת צהריים עם הרבה פחממות ואיזה חתיכה של עוף או בשר, תאמין לי שאתה תעלה, אני 1.70 ואני שוקל 63...

ושלא תגידו שזה גנטי כי אני הכי צעיר במשפחה (בן 16) ששוקל הכי הרבה משלושת האחים (24 ו28)...

• תגובות 52
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני הולך לחדר כושר,במחינה גופנית אני בסדר גמור אני פשוט רזה,תבינו אם אני הולך ואוכל הרבה אז אני מחרבן גם פי שתיים.

פורסם

המון תודה לך על המידע.

אגב לכל המייעצים למיניהם, לא כל אחד מסוגל לאכול 3 ביצים ביום ולא להגיע לבי"ח...... בטח שלא "עם טונה שמן זית"...... לא הייתי ממהר לייעץ לו דברים שעלולים לסכן את בריאותו.

לפותח הדיון, מה לא היה טוב בהצעה שלי? תזונאי ומאמן כושר מקצועיים יפתרו לך את הבעיה בצורה הכי מהירה ויעילה, ובריאה שאפשר.

פורסם

גם אני באותה הסירה, 180 ס"מ על בקושי 60 קילו :-\

עצתי לך היא ללכת לאיש מקצוע - תזונאי - ולקבל ממנו הנחיות ותפריט מסודר ומבוקר. אבל מה שהכי חשוב הוא שאתה צריך לעבוד על עצמך בקטע הזה, אם לא תרצה לעלות - אתה לא תעלה.. צריך ממש לתפוס ראש על העניין ולהשקיע בזה כמה חודשים, עד שמצליחים להגיע לתוצאות.

זה לא קל מנסיון - אבל אפשרי.

פורסם

המון תודה לך על המידע.

אגב לכל המייעצים למיניהם, לא כל אחד מסוגל לאכול 3 ביצים ביום ולא להגיע לבי"ח...... בטח שלא "עם טונה שמן זית"...... לא הייתי ממהר לייעץ לו דברים שעלולים לסכן את בריאותו.

לפותח הדיון, מה לא היה טוב בהצעה שלי? תזונאי ומאמן כושר מקצועיים יפתרו לך את הבעיה בצורה הכי מהירה ויעילה, ובריאה שאפשר.

הרגת אותי פה בתגובה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנשים מציאים לו פה לאכול ג'חנונים בורקסים הדברים הכי לא בריאים שיש בעולם ולא מומלצים לאף אחד

ואתה אומר שביצים וטונה מסוכן?

עוד לא שמעתי מישהו שהגיע לבית חולים בגלל שאכל טונה או 3 ביצים ביום!!

אבל לעומת זאת כל החרא עם השומן טרנס הזה הסיכוי שלך להגיע לבית חולים גבוה פי 20.

פורסם

יש אנשים שחילוף החומרים שלהם מהיר מאוד,יש לי חבר שאחרי שהוא אוכל הוא חייב ללכת לחרבן,הוא מטר 85 ושוקל 57

והוא מנסה כבר שנים לעלות במשקל,נתנו לו דיאטות השמנה ומה לא.

הוא פשוט מחרבן המון :screwy:

פורסם

היחיד פה שיודע על מה הוא מדבר זה הבחור שנתן תפריט מאסה, אבל גם הוא לא עושה בשכל, כי אי אפשר סתם לזרוק עליך תפריט וזהו. צריך להתאים לך תפריט אישי שלך שמתאים לנתונים שלך כרגע ואחרי זה לעדכן אותו בהתאם לתוצאות שאתה מגיע אליהן.

אם יש לך כסף, לך לפגישה בישראלבודי

http://www.israelbody.org/

הם פתחו עכשיו סניף חדש משהו מדהים בסנטר, וגיל (התזונאי, וגם המקים, הבעלים, המנהל, וכו') הוא פשוט קוסם.

אם אין לך כסף לזה אז תכנס לפורום שלהם, תתחיל לקרוא מאמרים ולשאול שאלות בפורום. אפשר להגיע לתוצאות יפות מאד גם לבד.

סתם בשביל שתראה דוגמא למה שהבנדם יכול להוציא מאנשים, הנה מה שאני עשיתי בינתיים (מתאמן איתו עשרה חודשים), אחרי שבמשך ארבע שנים התאמנתי במכון עם הדרכה של המדריכים החאפרים שיש שם בלי שום יחס לאוכל (שזה 80 אחוז מהפיתוח גוף):

זה מתחילת האימונים, אוקטובר 06

IMG_1598.jpg

IMG_1602.jpg

IMG_1603.jpg

וזה מלפני איזה חודשיים. מאז גדלתי עוד קצת אבל לא הצטלמתי לאחרונה:

IMG_2006.jpg

IMG_2005.jpg

כמובן שיש עוד מלא עבודה, אבל לאט לאט.

פורסם

זה אחרי 4 שנים במכון כושר ? מה עשית שם ? הסתכלתה על כוסיות כל הזמן הזה ?

פורסם

זה אחרי 4 שנים במכון כושר ? מה עשית שם ? הסתכלתה על כוסיות כל הזמן הזה ?

אני לא מבין, קראת חצי משפט, ואז הפסקת לקרוא והגבת?

הרי כתבתי שהתאמנתי בלי לראות שום תוצאות כי לאף אחד לא היה אכפת מהמדריכים במכון והייתי אוכל בצורה הכי גרועה שאפשר, לא ראית את זה?

זה אחרי עשרה חודשים של עבודה נכונה.

פורסם

חדר כושר ותזונה בריאה... לא צריך יותר מזה... וכמובן שלא צריך לדחוס סתם מלא זבל לגוף זה לא הפתרון..

בכל מקרה.. אני 1.75 שוקל 56 קילו... בעבר שקלתי 10 קילו יותר.. איך שעזבתי את החדר כושר ירדתי ל56 וזה לא משנה כמה אני אוכל...

פורסם

אני לא מבין, קראת חצי משפט, ואז הפסקת לקרוא והגבת?

הרי כתבתי שהתאמנתי בלי לראות שום תוצאות כי לאף אחד לא היה אכפת מהמדריכים במכון והייתי אוכל בצורה הכי גרועה שאפשר, לא ראית את זה?

זה אחרי עשרה חודשים של עבודה נכונה.

נו אז זה עוד יותר גרוע !!! :kopfpatsch:

אני מקווה לפחות שהכוסיות שם שוות

פורסם

אני הייתי 1.86 על 62 קילו :yelclap:

כעבור כימעט 7-6 חודש 77-8 קילו

וניראה כך

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך ידיים וכתפיים לא רעות בכלל אבל חזה חלש תעבוד עליו חזק תוסיף סטים.

פורסם

נראה טוב מאד.

אבל אתה בטוח שעלית 15 קילו שריר בשבעה חודשים?

פורסם

אין לי חזה חלש פשוט חזה עליון קצת חלש ותאורה מחורבנת

נראה טוב מאד.

אבל אתה בטוח שעלית 15 קילו שריר בשבעה חודשים?

כן גנטיקה טובה והרבה אוכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים