עבור לתוכן

ניאו נאצים בפ"ת.

Featured Replies

פורסם

שמע, בתור רומני - רוסי, שלפי תורתך אמור להיות גנב, שיכור, משליך בקבוקים סדרתי ומשתין בגנים ציבוריים, אני חושב שיצאתי דיי בסדר, ואני נפגע שאתה מכליל בתגובות שלך את כל האנשים מאותו הגזע שבמקרה שייכים לאותם ברברים.

ההערות הגזעניות שלך ושיוך ההתנהגות הזאת לגזע הוא לא מוצדק לחלוטין. חסרים ישראלים מפגרים, שאני אבין? ילדים שדוקרים אחד את השני במועדון זה יותר טוב?

אני לא מדבר עליך - למה אתה לוקח את זה באופן אישי???

אני מדבר על אותם חברה שמדובר עליהם בכתבה.על אותם צעירים חסרי חוק שמשתכרים.וסתם רואים באלימות סוג של בילוי.מצטער שזה נישמע ככה.אני לפחות

חוויתי את זה מקרוב.ברור שאסור לעשות הכללות.אבל שרואים את זה TOO MUCH...והנוער שוליים הזה דיי בולט.

שוב אני לא מדבר עליך אישית ואני מתנצל.

פורסם

http://rotter.net/forum/scoops1/6630.shtml

מי לעזאזל נותן לאנשים כאלה אישור לעלות ארצה? מתי יתחילו לפקח וקצת להקשות על כל מי שדורש אזרחות?

:kopfpatsch:

המנהיג שלהם דווקא כן יהודי ועוד עם סבא ארמני. הם חטפו מכות בכיכר דיזינגוף לפני כמה שבועות (מרוסים וישראלים יחדיו) ונעצרו (כך ידוע לי מ-2 מקורות שונים. במשך חודשים אספו עליהם רקע, פעם אחת עצרו גם חברה' אחרים בחשד שזה הם, רק על סמך שאמא שלהם לא יהודיה, והם מסרו חלק מהמידע עליהם שכנראה הביא גם למעצרם).

אבידן, תדחף את האליטיזם שלך לאיפה שהשמש לא זורחת והדשא לא צומח, כי רוב הגויים שחיים כאן, אתה לא מגיע לקרסוליים שלהם, כי אם תורתך לגביהם נכונה, אז אתה צרייך להיות מכוער כמו נעל, עם אף של נשר, שיער שחור מקורזל, מכור לכסף ושותה דם של ילדים נוצרים. אם לא היו אנשים כמוך בעולם, הוא היה כל כך הרבה יותר יפה ושקט.

פורסם

מה הקשר ???

א.אין לי אף גדול.....(אני חושב אבל אני אוהב להריח אוכל טוב אז אולי הוא גדול קצת) ב.אני לא מגיע לקרסוליים שלהם....של מי בדיוק..של אלה שהיכו את

הנרקומן המיסכן?? וואוו אם אתה חושבת שאלה אנשים טובים את בהחלט בבעיה מתוקה שלי.ג.דם עוד לא שתיתי מקסימום מצצתי מאצבע אחרי בדיקת סוכר...

אני לא שואף להגיע לקרסוליים של אף אחד.כל אחד רוצה להיות קצת קצת יותר גבוה... :smile1: :smile1:

ואני מניח שאני גם אחד מאלה.ואם את גם חושבת שאת כזו אז מה טוב. :xyxthumbs:

אם יש פה גויים אז בהחלט אנחנו בבעיה כי פה זה לא גוילנד פה ישראל..אם שכחת :screwy:.

פעם אחרונה שראיתי את עצמי במראה הייתי מאד יפה ומאד חמוד עם שיער חלק ועינים ירוקות :-* :-* :-*

אז התיאור שלך לא מתאים כל כך מאמי..סורי.

וחוץ מזה תודי שבלעדי היה לך מאד משעמם.. ;)

פורסם

כן, נורא משעמם להם בלעדיך באותו תא. נראה לי תוכל להיות המנהיג החדש שלהם עם העיניים הירוקות שך והמוצא האשכנזי שלך תוכל לעבור בתור ארי טהור גזע.

פאק, למה אי אפשר פשוט לעשות עליך IGNORE ולא לראות את ההודעות הבורות והגזעניות שלך? וכן, לקרסוליים שלהם בדיוק אתה מגיע, אבל לא לשלי ולא לשל האמא הגוייה שלי ולא לשל כל הגויים ששומרים לך על התחת בזמן שאתה מלכלך עליהם ומרחם על נרקומנים מסכנים.

חזרה לנושא:

אותו אלי בוניאטוב, שכתוב עליו בכתבה, בכלל מב"ש. ילד מפגר ואבוד שהיה מסתובב בפ"ת ועושה צרות. מעניין אותי איפה ההורים שלהם בסיפור הזה? ילדים מפגרים ומוזנחים שהיו ילדי כאפות בבי"ס, בידי ערסים, ממש כמו אבידן, ובגלל זה הם יצאו ככה.

פורסם

כן, נורא משעמם להם בלעדיך באותו תא. נראה לי תוכל להיות המנהיג החדש שלהם עם העיניים הירוקות שך והמוצא האשכנזי שלך תוכל לעבור בתור ארי טהור גזע.

פאק, למה אי אפשר פשוט לעשות עליך IGNORE ולא לראות את ההודעות הבורות והגזעניות שלך? וכן, לקרסוליים שלהם בדיוק אתה מגיע, אבל לא לשלי ולא לשל האמא הגוייה שלי ולא לשל כל הגויים ששומרים לך על התחת בזמן שאתה מלכלך עליהם ומרחם על נרקומנים מסכנים.

חזרה לנושא:

אותו אלי בוניאטוב, שכתוב עליו בכתבה, בכלל מב"ש. ילד מפגר ואבוד שהיה מסתובב בפ"ת ועושה צרות. מעניין אותי איפה ההורים שלהם בסיפור הזה? ילדים מפגרים ומוזנחים שהיו ילדי כאפות בבי"ס, בידי ערסים, ממש כמו אבידן, ובגלל זה הם יצאו ככה.

אז אני ילד כאפות.דווקא אני משתדל היום לא להסחף ואת ממש מגזימה...

פורסם

בסדר. אתה לא ילד כאפות. סתם במקרה היו קוראים לך בבי"ס אשכנזי צהוב מנייאק או משהו, בגלל זה אתה שונא את כל המזרחים והרוסים וכולם חוץ מטהורי גזע כמוך. יאללה, תצתרף לחברים שלך במרחב רמלה בתא. פאשיסט.

פורסם

זה ממש לא מפתיע, החברה שלנו חולה ולכן נדבקים בה מחלות שונות .

מבחינתי הבעיה זה לא ה"נאצים הקיקיוניים האלה " אלא הטיפול בדברים כאלה מצד המדינה,

עוד מעט ישחררו את החלאות האלה והם יחזרו (לפחות חלקם לרוסיה) ויספרו שם לחברים שלהם כמה ישראל עלובה וכמה הם "גברים" .

אופן הענישה פה צריך להיות דומה לזה שבארה"ב, זו דעתי ולהכניס מהר את הכסא החשמלי ואת הזריקות רעל. (זה באופן כללי)

*אני יותר עצוב ת'אמת מההפסד והמשחק הנרפה של הנבחרת מאשר מהמקרה הזה עם ה"נאצים" .

פורסם

בסדר. אתה לא ילד כאפות. סתם במקרה היו קוראים לך בבי"ס אשכנזי צהוב מנייאק או משהו, בגלל זה אתה שונא את כל המזרחים והרוסים וכולם חוץ מטהורי גזע כמוך. יאללה, תצתרף לחברים שלך במרחב רמלה בתא. פאשיסט.

את כל כך מפגרת שזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. לכן, אני כל הזמן נאלץ להדגיש מילים.

מדינת ישראל היא בית לאומי לעם היהודי. מטרת מדינת ישראל לספק מקלט והגנה ליהודי העולם. רק יהודי יכול לקבל אזרחות במדינה יהודית. כן זה התנאי. אדם שאינו יהודי אינו יכול לקבל אזרחות לפחות עפ"י החוק היבש.

במדינות אחרות מקבלים אזרחות על סמך קרטריונים אחרים כגון רמת השכלה, הכנסה, נישואים, שירות צבאי וכדומה.

פורסם

ראיתי את זה עכשיו בעיתון.

פשוט מזעזע.

פורסם

את כל כך מפגרת שזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. לכן, אני כל הזמן נאלץ להדגיש מילים.

מדינת ישראל היא בית לאומי לעם היהודי. מטרת מדינת ישראל לספק מקלט והגנה ליהודי העולם. רק יהודי יכול לקבל אזרחות במדינה יהודית. כן זה התנאי. אדם שאינו יהודי אינו יכול לקבל אזרחות לפחות עפ"י החוק היבש.

במדינות אחרות מקבלים אזרחות על סמך קרטריונים אחרים כגון רמת השכלה, הכנסה, נישואים, שירות צבאי וכדומה.

אבל הם כולם אזרחי המדינה לגמרי.

חלקם גם יהודים כשרים למהדרין מה שנקרא.

אבל ישר כולם קופצים לכיוון הגזעני וחושבים שיש להם זכות

להיות כאן יותר ממישהו אחר רק על סמך מוצאם.

מי שרק אבא שלו יהודי, יותר נחות ממישהו שההורים שלו יהודים משני הצדדים.

אלו הכללות גזעניות, שטחיות וחסרות כל שחר.

אם בנאדם היה מספיק טוב לתנורים של מאיידנק, אשוויץ ובירקנאו,

זה אומר שהוא גם מספיק טוב בשביל לחיות כאן ולא לסבול מרדיפה כיהודי(לא יודע כבר

איך להדגיש את זה שהמטומטם יבין) בארצות אחרות.

בכל אופן, אני חושב שהם חבורה של אידיוטים וצריכים לקבל כל אחד איזה שנתיים בפנים,

הם באמת חבורה של דגנרטים, אבל צריך להבין שהם לא מדגם לעולים מרוסיה.

פורסם

מקווה שישפטו אותם במלא חומרת הדין, אלימות כזאת מזמן לא ראיתי.

פורסם

וואללה אם את מציעה לי למה לא באמת?? ::) ::)

רק מה אני לא בצבע צהוב..אבל אני אשכנצי כמו שאת כל כך אוהבת לקרוא לי..אולי אני אשים איפור רק לעמוד בתנאי קבלה..

יווו ומה אני חבר בתא הזה?? איזה יופי....

אבל אני לא מדבר רוסית אז איך אני אדבר איתם??

מה שכן אם כבר את אומרת אני אפתח תא משלי של צברים שכל בוקר אנחנו מצביעים במועל יד וצועקים "הייל"

מה דעתך.??

לפחות אני מנסה לרדת לסוף דעתך.. ;)

פורסם

וברור לכולם שאתה לא מצליח...

פורסם

אין לת'רדים כאלה סיכוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים