פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אני צריך מתנה לילד בן 16 ליום הולדת שאוהב מחשבים ודברים כאלה ותקציב עד שח 700
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים נגן מדיה ? (אייפוד , זון , קריאייטב )משחקי מחשב ? (ביושוק , MOH )רכיב חומרה ? (מעבד, זיכרון , כרטיס מסך)תפרט עוד
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים חיים אולי?(נובע מהמפשט: "LIfe? Where can i download it?"אני אישית בגיל 16 הייתי ממש שמח לקבל את כל הכסף הזה מזומן.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר הוא לא רוצה כסף ולא משהו כמו משחקים הוא קנה לאחרונה x-530 ולא צריך דברים למחשב אולי יש איזה שהוא גאדגט נחמד
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אז תעשה לו מנוי למדע פופולארי (ויש באתר פרסומת לזה אני חושב, אז תוכל לעשות מנוי דרכה...) כי אמרת שהוא אוהב מחשבים וגדג'טים, ובנוסף לזה תקנה לו עוד משהו...
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים למה שלא תרחיב לו את האופקים?תקנה לו משהו שלדעתך יענין אותו, כמו טלסקופ מיוחד או מצלמה
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אז תעשה לו מנוי למדע פופולארי (ויש באתר פרסומת לזה אני חושב, אז תוכל לעשות מנוי דרכה...) כי אמרת שהוא אוהב מחשבים וגדג'טים, ובנוסף לזה תקנה לו עוד משהו...קראתי 2-3 עותקים של העיתון.תוך שעה זה מתחיל להיות משעמם\קראתה הכל\חפירות מפה ועד סיןאמ... אולי איזה שעון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.