עבור לתוכן

חרבות ,איך מעבירים במכס?

Featured Replies

פורסם

הלו :)

אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק.

פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה.

למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?

פורסם

אתה ארקדי אתה אמור לדעת איך עובדים הדברים האלה...

פורסם

אתה ארקדי אתה אמור לדעת איך עובדים הדברים האלה...

חחחחחחח :lol:

פורסם

אם החרב קהה, אתה צריך לחתום על אישור ממשרד הפנים שהשימוש בה לצרכי קישוט או אימון בלבד. (לפחות ככה אני זוכר שזה היה אצלי לפני 5 שנים)

אם היא מושחזת, אין לי מושג אם מאפשרים בכלל להעביר אותה במכס.

פורסם

אתה צריך תעודת אספן נשק קר מאנקה, עכשיו זה עולה כסף להיות חבר בעמותה הזאת וגם צריך לפחות וותק של שנתיים במפגשים שלהם בשביל התעודה קיצר חפש מישהו עם תעודה כזאת שיוכל לשחרר לך אותה (לי אין) או שתשכח מהחרב ומתי שתההיה בחו''ל תביא איתך

שאני ההיתי בארה''ב הבאתי איתי לדרמן חדש, ו3 סכיני ספיידריקו. כמובן שהכול במזוודת מטען ולא עולה למטוס איתך :ג

פורסם
  • מחבר

אתה צריך תעודת אספן נשק קר מאנקה, עכשיו זה עולה כסף להיות חבר בעמותה הזאת וגם צריך לפחות וותק של שנתיים במפגשים שלהם בשביל התעודה קיצר חפש מישהו עם תעודה כזאת שיוכל לשחרר לך אותה (לי אין) או שתשכח מהחרב ומתי שתההיה בחו''ל תביא איתך

שאני ההיתי בארה''ב הבאתי איתי לדרמן חדש, ו3 סכיני ספיידריקו. כמובן שהכול במזוודת מטען ולא עולה למטוס איתך :ג

ואה ואה, הבנתי.

תודה ><

אני פשוט אחכה למתי שאני אהיה בחו''ל פעם הבאה, אחח =[

Armageddon1

הרגת אותי :)

פורסם

יש מיתוס שאומר שאם אתה עוטף משו בנייר כסף לא רואים את זה בשיקוף....

פורסם

לשיקוף אין קשר למכס. זה משהו וזה משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים