עבור לתוכן

צריך עזרה או איך משיגים מידע על...

Featured Replies

פורסם

סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם.

כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה.

ועכשיו הבעייה:

אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל.

(הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ;)), ומציאות לחוד.

חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...)

אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי משגל?? גונבה שמועה לאוזנינו שישנה חברת הפקות בנורבגייה שמשלמת כסף לא רע תמורת השתתפות בסרטים מהסוג הזה, הבעיה היא שזה בדיוק מה שגונב לאוזנינו, שום רסיס של מידע נוסף.

אתם בוודאי כבר יודעים שמידע זה כוח, או במקרה הזה כסף. ניסינו להתקשר לשגרירות נורבגיה אולם להם לא היה כל מושג, והם לא יכלו לעזור לנו ללא שם החברה. מצאנו גם אתר 144 של נורבגיה אבל לא ידענו באיזו קטגוריה לחפש.

ובזאת תמו רעיונותינו, והחלטנו להעזר באשפי מציאת מידע באינטרנט (בטוח יש פה כמה כאלו).

בקיצור אנחנו צריכים שם של חברה, מס' טלפון או כל שביב מידע, לדוגמא חברות אחרות באירופה או פורום או אתר שמתייחס לזה,

כל רעיון וכל פיסת מידע יתקבלו בברכה ובתודה.

אני מתנצל מראש בפני מנהלי הפורום, אנא אל תראו בת'רד הדחה לתרבות רעה. אני מאמין שכולם מכירים את הנושא ויש להם דעה מבוססת גם בלעדיי.

שוב תודה לכל המשיבים :)

פורסם

Here...

:saint:

עריכה-

זו חברה ישראלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים