עבור לתוכן

מחפש רעיונות למתנה לחבר טוב מאוד

Featured Replies

פורסם

שלום רב

יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה

הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית

ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים

התקציב הוא עד 300 שקל בערך

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

אשכול מעניין.

אם הוא מעשן מצית זיפו עם חריטה של השמות שלכם ו/או איחול קצר יכול להיות דבר יפה שגם ישאר אצלו להמון שנים .

זהו...לא עולה לי עוד דברים לראש...מעניין יהיה לשמוע מה האחרים יגידו.

פורסם

דוגרי תן כסף. זה המתנה הכי טובה והיא בעצם אומרת, שמה חשבתי עליךהרבה והבנתי דבר אחד, כל מה שאתה צריך יש לך כבר,

אבל מה כסף תמיד צריך עוד אז הבאנו לך...

פורסם

כסף זה מתנה מפגרת שמביאים לילדים קטנים שעוד יש להם קופה שהם אוגרים בה מטבעות, לא למישהו מבוגר.

פורסם

כסף זה מתנה מפגרת שמביאים לילדים קטנים שעוד יש להם קופה שהם אוגרים בה מטבעות, לא למישהו מבוגר.

אני אישית מעדיף לקבל כסף ולקנות מה שאני רוצה, או לחילופין לקבל כסף להשלים לכמה שכבר יש לי ולקנות משהו גדול יותר.

פורסם

אומרים לכם שלא חסר לו כסף, אז מה לתת לו כסף? וגם מה הקטע לתת כסף? נכון שיש הרבה שיעדיפו לקבל כסף.

אבל אחרים יעדיפו לקבל שי מהחברים שלהם שישאר מזכרת לזכר היומולדת או לזכר אותה תקופה (עוד כמה שנים).

כסף מקבלים היום, מחר מבזבזים כאילו לא נתת שקל.

פורסם

אם הוא גיימר, תקנה לו G7 או משהו בסגנון...

פורסם

קצת קשה להחליט על מתנה למישהו שאנחנו לא מכירים...צריך לתת משהו שמתאים לבנאדם.....

וזה לא חייב להיות ממש יקר, פה זה באמת הכוונה והמחשבה...

לי למשל קנו השנה בובה כזאת של בנדר מfuturama מחנות מיוחדת בת"א כי אני אוהב את הסידרה ,וזה ממש נחמד לשים אותה בחדר, בחיים לא הייתי קונה משהו כזה לבד...בובה יענו...

לדעתי זה יכול להיות הקו...מה הוא יכול היה לאהוב ובחיים לא היה קונה טורח לקנות לעצמו כמו בובה טיפשית אבל מגניבה...

עוד רעיונות: לחפש מחול סרט די וי די או משהו שהוא אוהב ואי אפשר להשיג בארץ ולהזמין...

פורסם

אם הוא סטלן קנה לו BONG מושקע ויפה, משהו מיוחד כזה.

אם הוא אוהב אלכוהול קנו לו משהו יקר לשתות וshotglasses, זה תמיד מגניב.

ואם נישאר לכם כסף תכניסו קצת הומור למתנה. תביאו לו טמפונים בעטיפה יפה והוא לא יבין מה אתם רוצים ממנו ואז תוציא ת'מתנה האמיתית, מה שהיא לא תהיה.

פורסם

אם הוא סטלן קנה לו BONG מושקע ויפה, משהו מיוחד כזה.

אם הוא אוהב אלכוהול קנו לו משהו יקר לשתות וshotglasses, זה תמיד מגניב.

ואם נישאר לכם כסף תכניסו קצת הומור למתנה. תביאו לו טמפונים בעטיפה יפה והוא לא יבין מה אתם רוצים ממנו ואז תוציא ת'מתנה האמיתית, מה שהיא לא תהיה.

אלכהול וכוסות שוט - נחמד.

הקטע עם הטמפונים חזק, צריך לחשוב איך בידיוק מסדרים אותם ואיך עוטפים אותם שבאמת יחשוב שזהו המתנה..ואיך נותנים לו אותם בלי שיחשוד ולהיות רציניים..זה יכול להיות מצחיקקקק...רק צריך לצלם..וזו תיהיה חוויה לכל החיים..

פורסם

קראת לעצמך STREET FIGHTER אז אם הוא בראש שלך, רצוי שיהיה לו משהו שימושי בכיס.

למשל הפנס הזה:

fenixl1d04RED.JPG

יש לי אותו והוא מאיר כל כך חזק שזה ממש כלי הגנה לכל דבר וקונה לך כמה שניות של הלם אצל התוקף הפוטנציאלי :o שמאפשרות כל מיני ברירות כמו :bash: או :auto:. צריך רק סוללת AA (רגילה, נטענת או ליתיום - הכל הולך) וזה מאיר לזמן ארוך מאוד. הוא כל כך קטן שאפשר לשים בכיס מחובר לצרור מפתחות ללא בעיה.

רק להבהיר, הוא מאיר הרבה יותר חזק ממאגלייט 2D שזה פנס גדול מאוד ואפילו יותר מפנס כזה עם נורת לד. עולה $55 וזה כולל משלוח לכל מקום בעולם.

עשוי מאלומיניום תעופתי ובנוי היטב כך שאין סיבה שלא יחזיק עד בכלל. נורת הלד מוערכת בחמישים אלף שעות עבודה אז גם אם עושים בזה שימוש כל ערב במשך 10 שעות, זה עדיין הרבה שנים...

קונים את זה פה:

https://www.fenix-store.com/product_info.php?cPath=22_69_50&products_id=70&osCsid=769a14444a49781754a441fe15230d58

אפשר גם להקדיש לו משפט בצריבת לייזר ($20). בסך הכל, עומד בתקציב, מיוחד ושימושי מאוד. (את צריבת הלייזר אפשר לעשות גם בארץ בחנויות שונות.)

יש מבחנים שעשו לפנס והם מהללים אותו. את מי שזה מענין אז:

http://www.flashlightreviews.com/reviews/fenix_l1dce-l2dce.htm

פורסם

הקטע עם הטמפונים חזק, צריך לחשוב איך בידיוק מסדרים אותם ואיך עוטפים אותם שבאמת יחשוב שזהו המתנה..ואיך נותנים לו אותם בלי שיחשוד ולהיות רציניים..זה יכול להיות מצחיקקקק...רק צריך לצלם..וזו תיהיה חוויה לכל החיים..

שים אותם בקופסא שקונים בחנויות יצירה...
פורסם

ערכת פוקר? קנינו אחת לחבר ליום הולדת וזה פצצה כי זה שימושי לכל החברים! אז גם אתה נהנה מזה וזה גם מתנה מצויינת :)

פורסם

[אני החבר השני שקונה את המתנה]

כמה דברים-ממש לא חסר לו כסף, למען האמת הוא די עשיר. לכן כסף היא לא אופציה, הוא פשוט לא צריך.

דבר שני, הוא ממש לא גיימר, הוא לא קשור למחשבים בכלל

הוא גם לא סטלן... תלמיד מצטיין חח :smile1:

ופוקר? אולי, אבל הוא עומד להתגייס עוד חודש ככה שכמה נשחק כבר? כולם בצבא כבר כמעט..

אם תשימו לב אנחנו פוסלים הרבה דברים ובדיוק מהסיבה הזאת פתחנו פה את הת'רד כדי שאולי אתם תוכלו להאיר את עינינו ולתת לנו רעיונות מטורפים שלא חשבנו עליהם אפילו..

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

אם הוא מעשן

אין כמו זיפו עם הכיתוב

"מתנה קטנה - לחבר גדול".

אם הוא שותה, בקבוק איכותי

אם הוא מהמר - כמו שכבר אמרו - ערכת פוקר

אם הוא לא עושה אחד מהדברים הנ"ל, מה הטעם לחיים? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים