פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף.החליפו לי למסך חדש.במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רציםמישהו מכיר את הבעיה הזאת?חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים פאק במסך - לפי מה שראיתי אצל מישהו, אין למסך בעיות כלל וכלל.הייתי אצל הבנאדם מספיק זמן ולא הייתה למסך אפילו בעיה אחת.מעבר לכך, המסך מציג זווית רחבה יחסית ל TN. אם כי לא ברמה של VA, אבל הוא בסך הכל משתלם.במיוחד עד ראשון - יש הנחה של 200 ש"ח פחות או יותר.לך לבאג ותדרוש מסך חדש.באג הם האחרונים שיעשו בעיות באחריות.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים ברור שמאג לא בפיסגת המותגים.מה גם, שהיא בכלל חברת מדבקה.אבל... ויש אבל גדול, המסך הזה שווה משהו.כמובן שאי אפשר להתעלם מהתצוגה הנחותה ביחס למסכיםבעלי פאנל שונה. ניב, אני לא יודע מאיפה ה"נכס" הזה שנפל עליך,אבל בפעם הבאה שתחליף, רב הסיכויים שיצא לך אחד טוב,ואתה כבר יודע להעריך את המסך הזה מבחינת "איכות". אם אפשר לקרוא לזה כך.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר ה MAG היה על הפניםמסך תת רמה!!!קניתי את הסמסונג.. ממש איכותי!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.