עבור לתוכן

מסך ViewSonic 19" LCD VX922 (או קניית מסך עד 1500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?

פורסם

המסך הזה לא מצויין לשום שימוש. התמונה שהוא מציג היא גרועה וזמן התגובה שלו לא באמת נותן לו יתרון על מסכים אחרים.

בתקציב הזה מומלץ באופן כללי ללכת על ה-932B של סמסונג.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מסך רגיל(לא דק רחב) אם אפשר (עיקר העבודה תיהיה, ככל הנראה, תכנותית).

עריכה:

דרישות המינימום שלי מהמסך:

* 19 אינטצ'

* לא רחב

* רזולציה: 1024 על 1280

* קצב ריענון: 75 ומעלה(אני מבין שהחלק הזה לרוב לא מופיע במפרט הטכני, איך בכל זאת אפשר לבדוק כזה דבר?).

* יציאת DVI

תקציב: עד 1500 ש"ח

פורסם

מי משקיע היום במסכי שפורפרת? ממזמן אנשים הפסיקו לקנות את המשאיות האלו ואתה דווקא רוצה לקנות? טעות.

מה שגם ממתי יש יציאת AVI למסך אנלוגי? למסכי LCD יש יציאה שכזו.

יש לך מספיק כסף כדי לקנות את הvp930 או את הזירוקס או הלנובו אם אתה לא משחק משחקים (לדגמים המדוייקים תריץ חיפוש, הנושא הזה נטחן יותר מדיי וממשיך להיטחן).

פורסם
  • מחבר
פורסם

ה-931B נחמד אבל לא מתחרה ב-VP930.

פורסם
  • מחבר

יש חוו"דים גרועים עליו בזאפ, חוץ מזה שהוא חורג לי מהתקציב.

עריכה:

קראתי את הביקורות של ה- 931b בזאפ והוא נראה לי בסדר. אני מחפש מסך מפוצץ או משהו.

עיקר העבודה תכנותית או משחקים ישנים יחסית כך שאני לא צריך משהו מיוחד. אפשר להגגדיר את מה שאני צריך כמסך לעבודה משרדית+. זה יתאים לדעתכם?

פורסם

אל תיגע ב-1953TR. ה-931B יתאים לעבודה משרדית.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים