עבור לתוכן

צבא - יום סיירות - פרופיל - יחידות - כמה שאלות בקשר למתגייס בקרוב

Featured Replies

פורסם

מה נשמע חבר'ה?

בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה.

קבא ודפ''ר גבוהים.

נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד.

בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי.

מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני.

מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי.

התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח.

אבל אני לא יודע לאן אני רוצה.

אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה.

אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!?

אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית?

גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים? או שצריך לנג'ס להם?

איך השירות בחובלים?

אני לא יודע לאן ללכת :-\

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברוך הבא,הבילבול לא יעבור עד שזה יהיה מאוחר מידי,זה בידיוק מה שהצבא רוצה.

בכל מקרה,אתה הולך לקרבי,זה לא העניין,הסיכויים שבחור עם 97 ישלח לג'וב זה ממש לא סביר,אבל אם אתה הולך לך להכי מובחר,פשוט בגלל הרמה של האנשים,האנשים זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, אם אני מתאים לזה, אנ די מפונק.

אוהב את הבית, שונא חום.

אפשר כמובן להוריד פרופיל כמה שיותר מהר, כי עברתי ניתוח פלסטי שזה יכול להוריד, הגיוס אומנם ביולי 2008 אבל עדיין.

רוב הסיכוים שהגיוס ידחה גם נכון? לא קיבלתי מנילה עדין.

פורסם

קודם תחליט על תפקיד/מקום. אל תגיד או זה או זה או זה, אתה תאכל תסביכים מעצמך.

תחליט על מה שאתה רוצה לעשות ורק אז תדבר.

פורסם
  • מחבר

הלוואי והייתי מחליט.

אני בן אדם לא החלטי בגרוש.

מצד אחד בא לי קרבי לראות מה אני מסוגל - אחלה חבר'ה לחיים, אתגרים, לעשות משהו עם עצמי . אבל - בקושי לראות את הבית, פציעות וסיכון גדול, סיכוי גדול פרידה מחברה כי יהיה קשה ככה לשמור על קשר ואפחד לא שם עליך אחרי השירות.

משהו טוב בעורף - עבודה טובה אחרי צבא, אני רוצה ללמוד דברים חדשים במחשבים, זה ההעתיד שלי כנראה עם מחשבים, חזרות הביתה די טובות, זמן עם החברה, שהייה בבית. אבל - כנראה אנשים לא משהו, אי מימוש עצמי, בזבוז קצונה קרבית, בזבוז חברים לחיים.

דילמה =\

פורסם

הכל תלוי באיך שהלב שלך רוצה, אל תקח משהו שיכאיב לך בעתיד, אני גם הייתי כמוך 50/50 קרבי או ג'וב...

אם נותנים לך סיירת זה גם שווה, אבל תדע מראש שזו חצי שנה טירונות קשה מאוד...

אם זה קרבי רגיל עדיף לך ג'וב....לדעתי.

פורסם

הכל תלוי באיך שהלב שלך רוצה, אל תקח משהו שיכאיב לך בעתיד, אני גם הייתי כמוך 50/50 קרבי או ג'וב...

אם נותנים לך סיירת זה גם שווה, אבל תדע מראש שזו חצי שנה טירונות קשה מאוד...

אם זה קרבי רגיל עדיף לך ג'וב....לדעתי.

חצי שנה, שנה ושמונה.. אותו דבר. :cool2:

פורסם
  • מחבר

מה אתה בחרת?

שמע אם זה רגיל - אין כבר דרך לצאת מי זה לא?

לא יקחו אותי אני עם נתונים גבוהים - אין מצב שיתקעו אותי ככה סתם מג''ב גולני או גבעתי (מקווה שלא) - כי אין מצב שאני רוצה לשם.

איזה דברים טובים יש במחשבים בצבא שלא צריך להתקבל עם ידע רחב כלכך בתכנות בשביל שישקיעו בי בעתיד וטאני אצא משם עם עבודה טובה?

פורסם

יפה לך שאתה משרת איפה שששירתתי.. [=

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שניכם שירתתם ב :2gunsfiring:

ואיך האזרחיות שלכם אחרי השירות :2gunsfiring:

עבודה טובה יש?

מצטערים שבחרתם בקרבי ? אם הייתי חוזרים אחורה וחושבים קדימה הייתם לוקחים משהו טוב שיעזור לאחרי השירות?

פורסם

מה אתה בחרת?

שמע אם זה רגיל - אין כבר דרך לצאת מי זה לא?

לא יקחו אותי אני עם נתונים גבוהים - אין מצב שיתקעו אותי ככה סתם מג''ב גולני או גבעתי (מקווה שלא) - כי אין מצב שאני רוצה לשם.

איזה דברים טובים יש במחשבים בצבא שלא צריך להתקבל עם ידע רחב כלכך בתכנות בשביל שישקיעו בי בעתיד וטאני אצא משם עם עבודה טובה?

אני בחרתי קרבי, אחרי 4 חודש טירונות בביסלח 314 (קורס מ'כים כזה, לא שווה) ראיתי שזה לא שווה כי כל הזמן גם עם המיגרנות שיש לי..לא הולך טוב.

בכל מקרה יצאתי ועברתי ליחידה אחרת, וגם שם זה לא ממש היה סבבה, אז כמו שאומרים או סיירת או ניירת..

עכשיו אני פקיד באיזה בסיס למשך השנה ו 2 האחרונים שלי בצבא בעזרת השם... :)

ותתפלא, גם לי יש קבא 54. שזה סבבה דווקא ודפ"ר אני לא זוכר כמה, אבל ויתרתי גם על קצונה כי זה ג'וב, אפשר למצוא עבודות כאלו בחוץ לדעתי.

ועובדה שוויתרו עלי בסופו של דבר...זה שיש לך איכויות גבוהות זה גם אומר שאתה מסומן בשביל הצבא בתור אחד שלא זורקים הצידה, אז בטח ירצו אותך לאיזה ממר"מ או משהו עם מחשבים וג'וב עורפי שתומך בלחימות.[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 14:17:28

אז אני מבין שניכם שירתתם ב***

ואיך האזרחיות שלכם אחרי השירות ב***

עבודה טובה יש?

מצטערים שבחרתם בקרבי ? אם הייתי חוזרים אחורה וחושבים קדימה הייתם לוקחים משהו טוב שיעזור לאחרי השירות?

אחי אני מבקש שתערוך את ההודעה הזו שלא יראו את זה....תודה. [=

פורסם
  • מחבר

ממר''ם וכו' זה כאלה שעושים מחשבים בתיכון.

ואני לא עושה.

ובכל מקרה יש לי קב''א 54 ודפ'ר 80.

אין לי מושג אני תקוע עמוק בדילמה.

פורסם

חחחח אהבתי איך ששינת.

אה לא ידעתי שממר"מ זה למי שעסק במחשבים בבצפר \=

תראה, יש לך עוד זמן עד לגיוס זה יולי 08, (יו עד אז תשאר לי חצי שנה לשירור P:, סתם), עד אז יש הרבה חומר למחשבה ובטוח שיקראו לך לבוא לכאן ולשם, אני לא אוכל להגיד לך מה לעשות כי כאן זה רק המלצות ואני לא ארצה לתת המלצה שבסוף אולי תתאכזב ממנה \=

הכי עדיף זה כמו שאמרתי ללכת לאן שאתה חושב ללכת, אם החברה חשובה, צריך גם להשקיע בה, וגם בתור ג'ובניק אתה יכול להיות משהו חשוב במערכת,

אם אתה רוצה מאוד קרבי, תנסה סיירות זה מאוד קשה אבל עדיין, לגבי אם זה משתלם בסופו של דבר אני לא יודע כי אני לא הייתי לוחם סיירת (הלוואי).

וממה שאני יודע יוצאי סיירות יש להם יותר קושי ביציאה מהארץ חח בגלל סב"ט גבוה, אבל הם בקלות יכולים להיות מאבטחי VIP וכו' שזה ימבה כסף.

בכל מקרה מתי היום סיירות שלך?

פורסם
  • מחבר

לא זימנו אותי.אבל אני מניח שבינואר.

אני בנתים בכושר קרבי (אימון ראשון שבוע שעבר).

עד אז אני מקווה לכושר חייתי.

פעמיים בשבוע כושר קרבי + 2 אקסטרה ריצה עם חברים בשכונה.

אוף בסוף אני אשתמט :smile1: :smile1:

אני רוצה לתרום כל מה שאני יכול חוץ מהחיים שלי והחברה שלי לצבא.

קרבי כרוך בשני הסיכונים, אבל לא יודע משהו אומר לי שיהיה קשה שם, כמובן אבל נורא חשוב לי הקטע של להכיר חבר'ה חדשים.

אפשר בכלל להתקבלל משהו בצבא עם מחשבים משהו טוב, ללא מיונים קשים של מבחני תיכנות וכל זה? שאין לי בכלל רקע של זה?

יולי 2008 קרוב מתמיד, מה עוד שאני רוצה לדחות את זה, בשביל לעשות טיול, הבגרות האחרונה שלי זה שבוע לפני נראה לי ויש עוד נשף ומסיבת סיום. מה זה הקקה הזה :nixweiss:

פורסם

הלו י'מתוסבך!! תתעורר.. תשב עם זה עם עצמך ועם חבר דמיוני ותראה מה אתה ב-א-מ-ת רוצה לעשות, לא בשביל פוזה, לא בשביל כסף ובטח ובטח לא בשביל ה"סבבה", תחליט על משהו ותלך עליו בכל הכח.

אף אחד כאן לא יעזור לך במקרה הזה, רק אתה עצמך. צא מהסרט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים