פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד.הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים בטח שישהשאלה על איזה שעות מדוברולמה לך לא לקחת אוטובוס כשזה יותר זול ממונית שרות?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מפה יש 2 אופציות:1.אתה לא יודע להגדיר ערב וערב בשבילך זה אחרי 12 ורבע בלילה!!!2.אני לא יודע באיזה חברת אוטובוסים חיפשת אבל בערב יש אוטובוס לאשדוד
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יש בתחנה המרכזית של האוטובוסים למטה תחנת מוניות. נוסעת כמעט לכל המקומות המרכזיים בארץ..יש גם לאשדוד.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד.הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.אני חושב שכל זה מסביר עד כמה זה היה פתאומי וזהכוונה היא לאותו יום שכתבתי את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.