פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים לוקח לך 10 דקות להעתיק 700 מ"ב מכונן לעצמו?הכונן שלך לא אמור להיות כל כך גרוע.קשה להגיד מה בדיוק הבעיה פה, יש לך כונן אחר שאתה יכול לשים שם ולבדוק?תנסה להעביר את החיבור של הדיסק לסלוט אחר על הלוח אם ותראה אם זה עוזר.העובדה שזה יותר מהיר בsafemode מעידה על בעיה גם בחלונות, אולי האנטי וירוס.אם זה מחשב חדש זאת גם יכולה להיות בעיה בלוח אם.אגב לא עשית משהו טיפשי כמו לקחת את הדיסק מהמחשב הישן ולשים אותו בחדש מבלי לעשות התקנה מחדש של חלונות במקרה?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר כן מהכונן לעצמו וברור שפירמטתי כמו בנאדם והתקנתי הכל מחדש יש לי כוננים אחרים אבל זה בעיה כי אין עליהם ווינדוס אז אני יצטרך להתקין עליהםזה יקח לי זמן נראה לי ששווה לנסותואך אפשר לדעת אם זאת בעיה בלוח אם? כי לפי הבדיקות שעשו לי בחנות הכל היה תקין במחשב
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים שים את הדיסק האחר במחשב כסלייב ותנסה להעתיק עליו 700 לעצמו ותראה אם זה אותו דבר
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר בואנה אחי אתה תותח חיברתי הארדיסק אחר כסלייב וניסיתי לפתוח קובץ של 700 מגה שמחולק ל-8 חלקים וה-WINRAR טס פתח אותו באיזה דקה וחציגם ניסיתי להעתיק קובץ של 700 מגה להארדיסק עצמו ולקח לי בערך 2 דקותוהכי מצחיק שאת הארדיסק הזה יש לי אולי 6-7 שנים אני כל כך שמח שמצאתי את הבעיה אבל עדיין נדפקתי מה אני יעשה עם הארדיסק הזה כאילו הדפוק הוא כולה אצלי 3 חודשים 250GB
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר אין לי את הקבלה של הארדיסק וגם עם הוא נניח יהיה מוכן להחליף מה אני יגיד לו
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אתה יכול להחליף ישר מול היבואן. תשאל בחנות שקנית.תגיד שהוא איטי בטירוף ונתקע כל הזמן.(אגב אולי תנסה להריץ עליו defrag יכול להיות שזה יעזור, לא הבנתי עם עשית לו פירמוט שלם מחדש)כדאי גם שתוריד את התוכנה speedfan ותבדוק את נתוני הSMART של הדיסק מול דיסקים אחרים (אתה תראה את זה כבר)וגם תוריד את כלי האבחון של WD מהאתר שלהם ותריץ אותם, אם הם יזהו בעיה יהיה לך הרבה יותר קל להחליףאם קנית באשראי אתה יכול להשתמש בזה בתור אישור קניה
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אין לי את הקבלה של הארדיסק וגם עם הוא נניח יהיה מוכן להחליף מה אני יגיד לואתה לא צריך להציג קבלה.בדרך כלל יש מדבקת אחריות על הארדיסק.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר דיברתי אם בעל החנות היום והוא אמר לי שאין בעיה ושאני יביא לו את הארדיסקלבדיקה ואם יש בעיה איתו הוא יחליף ליואגב עשיתי שתי בדיקות עם שתי תוכנות שונות ושתיהם הראו לי שיש בעיה בארדיסק אחת התוכנות זה מה ש- Nihility הציע לי speedfan ושתי שאלות אליך Nihilityהאם נחוץ לעשות defrag כי בכל זאת הארדיסק מפורמט ככה שלא יכול ליהיות בו תקלות?ההה ולגבי המחשב אז כשקניתי אותו עשיתי להארדיסק פירמוט והתקנתי הכל מחדש (כי אמרת שלא הבנת אותי אם פירמטתי או לא)ולשאלה השניה לא מצאתי באתר של ווסטון דיגיטל איפה מורידים את הכלי אבחוןתודה רבה לכולכם על העזרה ידעתי שמהפורם פה אני יצא עם התשובה לבעיה
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים אין צורך בdefrag יותרמה התקלה שראית בspeedfan?התוכנות של WDhttp://support.wdc.com/download/index.asp
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר תודה רבה!בתכלס אני לא מבין כל כך במה שרשום שם רק הדבר העיקריזה שבלשונית S.M.A.R.T בלמטה שלו הוא מראה לי ב-performance 98%וב-fitness 0% שזה נראה לי כבר אומר שיש בעיה רציניצ בהארדיסקלמשל בדקתי את התוכנה במחשב נייד של אבא שלי וזה מראה אצלו בשניהם 100%
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים תבדוק במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה IDE ATA/ATAPI Controllers שהדיסק הקשיח לא נמצא על PIO Mode ונמצא על Ultra DMA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.