פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים שלום לכולם אני צריך עזרה מכל מי שיכול לעזורקניתי מחשב חדש מפרטINTEL E6750P5N-E2GB RAM NVIDIA 8800 GTSעכשיו לבעיותבכללי אני לא כל כך מרוצה מהמחשב כי חוץ ממשחקים אין שום שינוי מהמחשב הקודםאו שבעצם יש שינוי המחשב החדש יותר איטי נתחיל בבעיה הראשונה והכי מעצבנת כשהמחשב עולה לי לווינדוס (ווינדוס XP) יש סוג של תקיעה מוזרה כזאתכאילו כל התוכנות נטענות בסרגל כלים והכל פועל יופי אבל אני לא יכול להתחבר עדיין לאינטרנט או למשל להפעיל משחקזה משתחרר לי רק אחרי 2 דקות בערך ואגב אחרי השיחרור האנטי וירוס נטען לי בסרגל כלים ליד השעון זה כאילו שאיזה משהו לא נתן לו להיטען עכשיו זה לא בגלל האנטי וירוס (קספרסקי) כי גם כשהתקנתי את הווינדוס בהתחלה בלי שום תוכנה עליו זה גם היה נתקע לי לאיזה 2 דקות שכחתי להזכיר שלטייל בין תיקיות וכוננים זה נותן לי זה כאילו רק דברים כבדיםזה לא נותן לי להפעיל עד אחרי שזה משתחררולבעיות האחרות והעוד יותר מעצבנותאני כשחשבתי לקנות מחשב חדש ציפיתי שסוף סוף אני יוכל לעבוד בכיף אתם יודעים שהכל ירוץ חלק ושאני יוכל להפעיל שתי תוכנות לא הכי כבדות ביחד והכל ירוץ בסבבה וזה כמעט מה שקיבלתילמשל ב- WINRAR כשאני פותח קובץ של 700 מגה שמחולק ל-7 חלקים זה פותח לי אותו לאט זתומרתלוקח איזה 6 דקות שזה הרבה מאוד ואני מדבר מניסיון במחשב הישן היה פותח לי אותו יותר מהר או שלמשל התקנתי משחק של 5 גיגה באיזה 45 דקות חשבתי כבר אולי ללכת לישון ולקום למחרתגם העתקת קבצים לכונן או לתיקיה אחרת לוקח הרבה זמן וזה לא נראה לי הגיוני בקיצור חוץ ממשחקים המחשב הזה פחות טוב מהישן (מחשב לפני 4 שנים)באמת שאני משתגע ואני לא יודע מה לעשות מבקש את עזרתכםנ.בכל הדרייברים הכי חדשים מותקנים אצלי גם לכרטיס מסך וגם ללוח אם
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אני יודע שיש עדכון של מיקרוסופט שפותר בעיות של כפולי ליבה, KB896256 ויש גם עדכון שמיועד למעבדי אינטל לא זוכר מה השם.http://support.microsoft.com/kb/936357
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים בקשר לבעיה הראשונה שלך - עד כמה שידוע לי ולפי מה שאתה מתאר זה קשור לdhcp...יש לך ראוטר?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים פתח TASK-MANAGER ותראה איזה משאבים נצרכים, כמה זיכרון פנוי, כמה מקום פנוי בדיסק מערכת ההפעלה. פתח EVENT-VIEWER ותחפש שם שגיאות משמעותיות ואולי הרבה שגיאות מתוכנה ספציפית שיתנו מושג טוב יותר.אם לא מצאת דבר, הפעל את המחשב ב-SAFE MODE ובדוק ביצועי RAR. אם אין שיפור, לפחות תדע שלא מדובר ברוב הדרייברים וכל התוכנות שעולות בד"כ.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אין לי ראוטרכשהווינדוס עולה לי הקיצור דרך של החייגן על השולחן עבודה נראה שהוא פועלכאילו שאני מחובר לאינטרנט וכמו שהסברתי אחרי 2 דקות בערך האורות שיש באיקון של החייגן ניכביםוזה מראה שהוא באמת כבוי קשה לי להסביר אני מקווה שההסבר פחות או יותר מובןcallMeAl תנסה בבקשה קצת לפרט מזה EVENT-VIEWER ואם זאת תוכנה אך פועלים איתהולגבי SAFE MODE הביצועים של ה RAR אמורים ליהיות אחרת?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אין לך ראוטר אתה אומר...בסדר, כנס למאפיינים של הכרטיס רשת ותן לו IP ידנית. משהו הגיוני אבל..(10.0.0.1) או משהו, ותראה אם זה פוטר את העניין של הלאג בעליה.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יכול מאוד להיות כי אחת התוכנות גורמות למחשה שלך להיות איטי בגלל צריכת משאבים גדולה כגון קספרסקי, תפתח את מנהל המשימות ותאתר במידה ויש תוכנה שלוקחת משאבים בצורה גבוהה מידי.הדיסק הקשיח שלך הוא SATA 1 או SATA 2?
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר אין לי תוכנה שצורכת משאבים יותר מהרגיל כבר בדקתי את זה נראה לי שהבעיה שלי היא אולי הארדיסק כי זה הדבר היחידי שלא קניתי נשארתי עם הארדיסק הישן ID אבל הדבר המוזר פה שגם אם זאת הבעיה אך זה יכול ליהיותהארדיסק הזה אצלי אולי איזה 3 חודשים
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר חברה בבקשה מישהו יכול אולי לאשר שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לקנות סתם הארדיסק חדש
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אולי תגיד איזה הארד דיסק יש לך?חוץ מזה אמרו לך כבר לעלות ב safemode ולבדוק ביצועים, עשית את זה או שאתה רק מבזבז זמן בלהקפיץ את ההודעה שלך?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר א. תאמין לי שלא משעמם לי ולא בא לי לשגע אותכםב. וצודק שכחתי לבדוק ב SAFEMODE אני יבדוק עכשיוג. זה הארדיסק שלי WDC WD2500JB של ווסטון דיגיטל IDEאני יחזור עוד כמה דקות עם הבדיקה ב SAFEMODEטוב אחרי בדיקה קצרה ה SAFEMODE עצמו מקרטע לי כמו איזה מחשב שנת 98אני יודע שהוא לא אמור לעבוד חלק אבל עדיין העכבר זז מקוטע אבל זה לא מה שחשובעשיתי ניסוי להעתיק קובץ של 700 מגה לקח לי איזה 6 דקות ובווינדוס עצמו הוא לוקח לי איזה 10 דקותולמשל ב WINRAR לוקח לי יותר זמן מאשר בווינדוס עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.