עבור לתוכן

האם כרטיס המסך שלי יתאים למסך 2007FP?

Featured Replies

פורסם

:hi: כולם!

יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) :smile1:

האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה?

איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה)

ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם?

חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם?

תודה!

פורסם

תוכל להפעיל על רזולוציה טבעית אבל תתפשר על אפקטים אבל במשחקים חדשים כבדים כנראה שלא תוכל ברזולוציה מלאה

מה ההבדל בין הREV גם אני לא מצאתי

לכל הבדיקות אתה יכול למצוא פירוש בוויקיפדיה ולגבי בדיקה

EIZO MONITOR TEST תוריד את זה איזה 20 בדיקות למסך על כל דבר שצריך לבדוק בוא..

פורסם

:hi: כולם!

1.יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) :smile1:

האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה?

2.איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה)

ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם?

3.חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם?

4.תודה!

טוב אז זה הולך ככה:

1.זה תלוי באילו משחקים, אם זה משחק כליל כמו GTA SAN, אין בעייה שתשחק ברזולוציה הטבעית של המסך.

אם זה משחקים כמו BIOSHOCK, PREY וכדומה, מומלץ להוריד את איכות המשחק ל1024X1280 או 1024X768.

2. ל2007FP זה A05 (לי יש אחד כזה), אם אתה מעוניין לדעת מה שלך כתוב על הקופסא\מאחורי המסך.

ההבדלים לא ידועים עד כו אך בטוח יש שיפור כלשהו.

3. כן, ואפילו מומלץ.

הדליפת אור הזאת היא פשוט דליפת אור מהצדדים.

כדי לבדור אם יש לך אחת כזאת, תריץ רקע שחור לגמריי עם המסך, ואם יש לך אורות בצדדים אז יש לך דליפת אור וצריך להליף את המסך.

4. בבקשה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם! עדכן אתכם ברגע שהמסך יהיה אצלי (בחודש הקרוב אני מקווה) :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים