עבור לתוכן

בלוקבאסטר ישראל מקימה שירות הורדות באינטרנט

Featured Replies

פורסם

קודם כל זה בסביבות 20 גיגה היום

חוץ מיזה הורדה ישירה משרת רציני ועוד בארץ הרבה הרבה יותר מהירה מביטורנט\אימיול\וכו

אם יעשו באמת שרות טוב וזול?

אבל זה כן שווה בדיקה ואלו בדיוק הפתרונות שיקנו אותי

כמובן במידה והסרטים להשכרה יעלו 10 שקל בערך

ואם השרת יהיה אמין ומהיר

אז קודם כל...

דבר ראשון, אתה סתם מזיין את השכל בדברים שאתה לא מבין בהם!

דבר שני, יש היום סרטי BD בנפחים כפולים ... הכי גדול שיצא לי לראות הגיע לנפח של 46.59GB , ויש עוד המון סרטים בסדר גודל הזה שזמינים להורדה .

דבר שלישי, מה הקשר "הורדה ישירה משרת רציני ועוד בארץ " אם אני אומר לך כבר שאני יכול להוריד גם מביטורנט וגם מ usenet על המהירות המקסימלית שיש בארץ בקלות ! אני מוריד בכיף על 625k~ לא חייבים שרת ישראלי בשביל זה פשוט צריך להקיר את המקורות.

דבר רביעי, ישנם עלויות נוספות מאוד גבוהות כמו מחשב חזק ,ארד-דיסקים בנפחים גדולים , חיבור אינטרנט מהיר ומסך איכותי תואם HD ורצוי FHD מה שעושה את העסק הזה נורא יקר כך שתשכח ממחיר של 10 שקל לסרט HD ... זה מיועד לשוק של טחונים מה שאומר שיהיו מחירים לטחונים לפחות עד שזה יגיע למיין סטרים

פורסם
  • מחבר

זה שיש סרטים בנפחים של 50 גיגה לא אומר שכולם ככה

היום סרטי HD-DVD יכולים להגיע במקסימום 30 גיגה

ונכון סרטי בלו רי יכולים להגיע היום ל50 אבל זה לא אומר שכולם ככה

להבנתי הממוצא היום זה 20-25 גיגה

בעניין הביטורנט מוזר לי מאוד שאתה יכול להוריד מקסימלי

ביטורנט מהיר אבל לא עד כדי כך מהיר

קובץ כמו נארוטו שמאוד פופולרי (גירסה יפנית) לוקח לי 5 דקות להורדה וזה 170 מגה

נעגל ל150 וזה 7X5 =35 דקות לגיגה וזה בקובץ מאוד פופולארי

אני מעריך שאם שרת רציני ובארץ זה יהיה הרבה פחות וחוץ מיזה הם יכולים למכור גם ברזולוציות של DVD

ואז לא יהיה בעיה בכלל כי יהיה אפשר לעשות סטרימינג בזמן סביר כמו שיש בSTAGE 6

פורסם

אז קודם כל...

דבר ראשון, אתה סתם מזיין את השכל בדברים שאתה לא מבין בהם!

דבר שני, יש היום סרטי BD בנפחים כפולים ... הכי גדול שיצא לי לראות הגיע לנפח של 46.59GB , ויש עוד המון סרטים בסדר גודל הזה שזמינים להורדה .

דבר שלישי, מה הקשר "הורדה ישירה משרת רציני ועוד בארץ " אם אני אומר לך כבר שאני יכול להוריד גם מביטורנט וגם מ usenet על המהירות המקסימלית שיש בארץ בקלות ! אני מוריד בכיף על 625k~ לא חייבים שרת ישראלי בשביל זה פשוט צריך להקיר את המקורות.

דבר רביעי, ישנם עלויות נוספות מאוד גבוהות כמו מחשב חזק ,ארד-דיסקים בנפחים גדולים , חיבור אינטרנט מהיר ומסך איכותי תואם HD ורצוי FHD מה שעושה את העסק הזה נורא יקר כך שתשכח ממחיר של 10 שקל לסרט HD ... זה מיועד לשוק של טחונים מה שאומר שיהיו מחירים לטחונים לפחות עד שזה יגיע למיין סטרים

כמה דברים שרציתי לומר:

א. זה רק אני או שסרטים בגודל של 50 ג'יגה (ולדעתי גם ה 10 ג'יגה של ה 1080) זה לפלצנים שמתים להגיד "אני צופה בסרטים רק באיכות HD!!!!!!!" או "איך אתם מסוגלים לראות XVID של 700 מגה לסרט?!?!?"?

ב. מצד אחד אתה אומר שהתשתית בארץ מחורבנת (למרות שלדעתי ה 5 מגה שיש לך זה מכובד ואחלה),

ומצד שני אתה אומר שסרטים של 50 ג'יגה ו HDs של 160-250 זה לא בדיוק מסתדר...

אז מה, כרגיל להתבכיין על כמה שהכל גרוע וש 1080 זה כ"כ תחילת 2007?

פורסם

מה עם הHD של 6-8 GB?

זה לא באמת HD? :-X

פורסם

בדיחה :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

זה שיש סרטים בנפחים של 50 גיגה לא אומר שכולם ככה

היום סרטי HD-DVD יכולים להגיע במקסימום 30 גיגה

ונכון סרטי בלו רי יכולים להגיע היום ל50 אבל זה לא אומר שכולם ככה

להבנתי הממוצא היום זה 20-25 גיגה

בעניין הביטורנט מוזר לי מאוד שאתה יכול להוריד מקסימלי

ביטורנט מהיר אבל לא עד כדי כך מהיר

קובץ כמו נארוטו שמאוד פופולרי (גירסה יפנית) לוקח לי 5 דקות להורדה וזה 170 מגה

נעגל ל150 וזה 7X5 =35 דקות לגיגה וזה בקובץ מאוד פופולארי

אני מעריך שאם שרת רציני ובארץ זה יהיה הרבה פחות וחוץ מיזה הם יכולים למכור גם ברזולוציות של DVD

ואז לא יהיה בעיה בכלל כי יהיה אפשר לעשות סטרימינג בזמן סביר כמו שיש בSTAGE 6

שוב אתה מפספס פה את הנקודה. יש גם קהילות סגורות של ביטורנט שמאפשרות הורדה מקסימלית ו usenet שזה שרתים גרמנים ב"תשלום" שמאפשרים להוריד במהירויות שבארץ לא מכירים בכלל כך שלהוריד על 625k אצלם זה לא ביג-דיל ולא אמור להוות בעיה כל שהיא

כל העיניין ב HD הוא לראות הכי טוב, לראות את ההבדל החד בין הטכנולוגיה הישנה לחדשה וכן שתוכל להשוויץ באיך רואים אצלך טוב אחרי שהשקעת כל כך הרבה כסף בשביל זה. לכן תהיה דרישה לסרטים איכותיים ביותר כמו 007 האחרון שנחשב גם לסרט מעולה וגם לאחד הסרטים עם התמונה הכי איכותית ותופס 44GB

נ.ב לא מדובר רק על איכות וידאו טובה יותר אלה גם על איכות סאונד גבוה יותר בפורמטים מתקדמים יותר

כמה דברים שרציתי לומר:

א. זה רק אני או שסרטים בגודל של 50 ג'יגה (ולדעתי גם ה 10 ג'יגה של ה 1080) זה לפלצנים שמתים להגיד "אני צופה בסרטים רק באיכות HD!!!!!!!" או "איך אתם מסוגלים לראות XVID של 700 מגה לסרט?!?!?"?

ב. מצד אחד אתה אומר שהתשתית בארץ מחורבנת (למרות שלדעתי ה 5 מגה שיש לך זה מכובד ואחלה),

ומצד שני אתה אומר שסרטים של 50 ג'יגה ו HDs של 160-250 זה לא בדיוק מסתדר...

אז מה, כרגיל להתבכיין על כמה שהכל גרוע וש 1080 זה כ"כ תחילת 2007?

א. כן זה רק אתה, ראה תגובה לעיל. אנשים לא משקיעים מאות שקלים ויותר רק על כבלים בשביל לראות סרט שלא יראה את ההבדל. ככל שעולים בגודל הטלוויזיות כך גם האיכות נעשת יותר קריטית ויותר בולטת לעיין.

ב. אני לא מבין מה הבעיות שלך?... זה ידוע שהתשתית בארץ לא הכי מתקדמת יחסית לאירופה\יפן וכו' , לחכות לסרט במקרה הטוב 22 שעות ולהשביט את כל הרוחב פס שלך בזמן הזה מבחינתי זה לא אידאלי... אם אני רוצה סרט אז אני רוצה אותו להיום בערב או בהתרעה קצרה יותר אם באים אורחים, או שיותר מזה... אם אתה מתכננן מרתון סרטים ליום כיפור או סתם לראות איזה סדרת סרטים מסויימת של 3 סרטים, אז נה תצטרך להתכונן לזה שבוע קודם כשכל השבוע לא תוכל לגלוש?

פשוט התרגלנו כבר לתנאים יותר טובים מזה כדי לחזור אחורה פתאום.

מה גם שאינטרנט של 5 מגה לא הכי זול ומהווה עלות רצינית נוספת.

כמה סרטים של 40GB אתה יכול כבר לדחוף לארד-דיסק של 160 ? לי יש מעל לטרה-בייט בשני מחשבים וזה נחשב לכלום לעומת מה שאני רואה בחו"ל אצל HDjunky's. רק אמרתי שזה עסק יקר לכל מי שרוצה להכנס אליו בדיוק כמו שלהיות גיימר זה עסק דיי יקר

מה עם הHD של 6-8 GB?

זה לא באמת HD? :-X

זה אכן איכות טובה של 720P בדרך כלל או 1080P אך לא בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות, הבעיה היא גם שמדובר על קידודים פרוצים של סרטים... זה כמו שבבלוקסטר ימכרו לך סרטים של 700 מגה ולא סרט DVD סטנדרטי של 4GB~ . מה גם שצריך מחשב חזק יחסית כדי להריץ את אותם קידודים

פורסם

^^

אז בעצם ה8GB זה כמו ה DVDRip של הDVDR?

בדיחה :xyxthumbs::yelclap:

מה? איפה הבדיחה? הרי יש גם 20-50GB :-X

פורסם

כן, רק שמדובר על קידוד הרבה יותר מתקדם ואיכותי .

פורסם

א. כן זה רק אתה, ראה תגובה לעיל. אנשים לא משקיעים מאות שקלים ויותר רק על כבלים בשביל לראות סרט שלא יראה את ההבדל. ככל שעולים בגודל הטלוויזיות כך גם האיכות נעשת יותר קריטית ויותר בולטת לעיין.

ב. אני לא מבין מה הבעיות שלך?... זה ידוע שהתשתית בארץ לא הכי מתקדמת יחסית לאירופה\יפן וכו' , לחכות לסרט במקרה הטוב 22 שעות ולהשביט את כל הרוחב פס שלך בזמן הזה מבחינתי זה לא אידאלי... אם אני רוצה סרט אז אני רוצה אותו להיום בערב או בהתרעה קצרה יותר אם באים אורחים, או שיותר מזה... אם אתה מתכננן מרתון סרטים ליום כיפור או סתם לראות איזה סדרת סרטים מסויימת של 3 סרטים, אז נה תצטרך להתכונן לזה שבוע קודם כשכל השבוע לא תוכל לגלוש?

פשוט התרגלנו כבר לתנאים יותר טובים מזה כדי לחזור אחורה פתאום.

מה גם שאינטרנט של 5 מגה לא הכי זול ומהווה עלות רצינית נוספת.

כמה סרטים של 40GB אתה יכול כבר לדחוף לארד-דיסק של 160 ? לי יש מעל לטרה-בייט בשני מחשבים וזה נחשב לכלום לעומת מה שאני רואה בחו"ל אצל HDjunky's. רק אמרתי שזה עסק יקר לכל מי שרוצה להכנס אליו בדיוק כמו שלהיות גיימר זה עסק דיי יקר

א. טוב... אז אני מהמעוכבים טכנולוגית עם טלויזית 25 אינץ' עם קו מוזר ומשולש שחור שמסוגלים לצפות בסרטי xvid...

ב. זה לא בדיוק בעיה שלי - אני כתבתי על מה שאתה כתבת:

חבל רק שאין לנו אינטרנט כמו בארה"ב\יפן... תנסו להוריד סרט בלו-ריי מלא של 30-50GB על חיבור סטאנדרטי של 1.5 מגה בארץ, עדיף כבר ללכת ולקחת אותו מהחנות זה יהיה הרבה יותר קצר זה בטוח... ותחסכו מחשב עם אינטרנט חנוק מהורדה למשך כמה ימים

יש לי חיבור של 5מגה שזה אומר בתכלס 625k , אם אני מוריד סרט של 50GB זה יקח לי בסביבות ה 22 שעות~ בתנאים אופטימלים (!)

מה זאת אומרת הורדה ישירה מישראל ?

זה לא משנה , אני מדבר על מהירות אופטימלית בכל מקרה שגם היא תהיה בעיתית בגלל התשתית הלא מפותחת מספיק בארץ

גם הרעיון של לשמור סרטים של 50GB על מחשב כשלרוב האנשים כאן יש ארד-דיסק של 160-250 נשמע לא אידיאלי

בנוסף, אפילו עם TB נפח אני לא מבין איך אפשר להוריד רק איכות HD, שבמקרה שלך זה יוצא בסביבות 8-12 ג'יגה לסרט שאי אפשר ממש לצרוב (או שכן... עם פיצול או DL או משהו כזה).

אני עם 380~ ג'יגה יכול רק לחלום על 50 ג'יגה פנויים... X:

נ.ב.

איך באמת אפשר לצרוב סרטים של 40-50 ג'יגה? סופר-אולטרה-מגה-פיצול לכמה DVDs?

פורסם

א.אם תנסה לצפות בסרטי Xvid של 700 מגה על טלוויזיה של "47+ תראה שהאיכות ממש נמוכה בניגוד לטלוויזיות CRT פשוטות של 25"

בכל אופן זו חוויה שונה לראות סרט באיכות HD עם איכות סאונד טובה על ציוד מתאים... אני מעדיף הרבה יותר לראות סרטים ככה מאשר ללכת לקולנוע למשל

ב. אני כתבי על הבעיתיות של הדבר ואתה חשבת שאני סתם מחפש על מה להתלונן

אני לא צורב בכלל... אם כבר אז יוצאים גרסאות של DVD5 ו DVD9 שאפשר לצרוב אותם אם אתה ממש רוצה.

יש לי בדרך כלל כ 10-15 סרטי HD וכמה עונות שלמות ופרקים של סדרות גם ב HD על המחשב בגדלים שונים, אחרי שאני צופה במשהו וכל החברים והבני-משפחה שרוצים אותו לוקחים כבר אם ע"י צריבה או פשוט העברה עם ארד-דיסקים נייידים שזו הדרך הכי עדיפה רק אז אני מוחק

(קנו בגללי כבר 2X500GB 2X250GB 1X160GB ;D )

אם אני רוצה לראות סרט מסויים אצל מישהו אחר אז גם פשוט מעבירים בארד-דיסק נייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים