פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.htmlמה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים חבל שאני לא לומד בימי שישי (בעצם טוב שכך..) מה לגבי שבוע הבא? מתאים לי שלושה ימי שביתה..
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אני לומד 4 ימים בשבוע ,כל יום מ8 בבוקר עד 5-6 אחה"צ ,היה להם קשה לשים את זה על יום שלא לחצי מהתיכונים בארץ יש חופש?מקווה שהם ישבתו שבוע הבא..
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים לא לומד בשישי גם ככהשיעשו שבוע הבא כבר וזהו וגם אחרי החגים.י''ב י''ב אבל הכי טוב ויעיל זה ללמוד לבד בבית.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים חבל שאני לא לומד בימי שישי (בעצם טוב שכך..) מה לגבי שבוע הבא? מתאים לי שלושה ימי שביתה..
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אני לא מבין כלום יש שביתה או אין?!למה הכוונה פה:בהתאם להחלטה זו, המורים לא יעשו כל עבודה או פעילות, למעט הוראה פרונטלית בכיתות, על-פי מערכת השעות בלבד. הארגון הדגיש כי אין יציאה מחוץ לכותלי בית הספר לכל פעילות.על תענו לי עכשיו עם זיוני שכל תגיד יש או אין! אבל על בטוח.תודה רבה.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים דיייייייייייייייייי אוףףף איזה דיכאון אני תומך במורים שהם צריכים יותר כסף אבל אני כבר רוצה לסיים את השנה הזאת ושבצפר יזד**ן לכל החיים דיייייי אם יעריכו לי את החצי שנה שנשאר עד פסח אני מתתתת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.