עבור לתוכן

הוצעו לי מספר תפקידים בצבא - כולם דפוקים , קצת עזזרה ...

Featured Replies

פורסם

אז ככה , התקשר אליי קצין מיון לפי כשעתיים , הבחור הציע לי את התפקידים הבאים :

חיל האוויר כללי (לא מכונאי כי יש לי פרופיל 45)

שב"ס

אבטחת מתקנים

הובלה,תובלה ...

הוא אומר שאני צריך לבחור אחד מאלה , כרגע אמרתי לו חיל אוויר כללי , מישהו היה בזה ? יודע אולי מה אני הולך לעשות ?

תודה ...

• תגובות 40
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במצב שלך לא הייתי מתגייס, אני מצטער להגיד את זה אבל להיות 3 שנים מש"ק ממטרות זה פשוט ביזבוז מוחלט(ואני כן עשיתי צבא !).

פורסם

אבטחת מתקנים , אם אני זוכר נכון , זה שרות של שנתיים , ואתה עושה שבוע בבסיס(שמירות) ושבוע בבית .

יש אנשים שמתאים להם ויש כאלו שלא

שב"ס = שרות בתי הסוהר ? האזרחי ?

פורסם
  • מחבר

שמעו ... יש לי בעיות בריאותיות ככה שקרבי גם אם אני רוצה אני לא יכול אז אמרתי לעצמי אם כבר ג'ובניק אז עד הסוף , יש לי כבר עבודה ל3 שנים הבאות , אבל הבנתי שזה חרא שירות כי אני יוצא 11-3 ... אגב אבטחת מתקנים זה שבוע בבסיס (לישון) ןאז שבוע בבית ?

פורסם
אגב אבטחת מתקנים זה שבוע בבסיס (לישון) ןאז שבוע בבית ?

yap

פורסם

שמע במצב שלך , רק אבטחת מתקנים.

להיות עובד כללי זה בזבוז נטו של הזמן שלך ושל הצבא ,

יש אפשרות שיכולים להעביר אותך לשירות לאומי בבית חולים או משהו כזה במקום עדיין ?

האופציה הכי טובה זאת אבטחת מתקנים , כי זה רק שנתיים ושבוע שבוע , כלומר הרע במיעוטו.

פורסם

כן, אבל זה סופר גועל נפש.

לך לח"א כללי.

פורסם

תשמע:

אם תצליח להגיע ל 5-9 ( חמישה בבסיס 9 בבית ולא אני לא מתבלבל) בתל נוף (ח"א) אז שיחקת אותה

מאבטח מתקנים זו הבחירה הבטוחה - שבוע שבוע, אולי יומיות אבל עוד פעם חרא של שירות שמירות כמו כלב (אבל זה שנתיים).

שב"ס - שירות בתי הסוהר - השירות הכי מגעיל שיש אני אומר לך היציאות הם 2-5 (יומיים בכלא 5 בבית )

אבל ביומיים האלה אתה לא ישן ואתה עובד עם אסירים בטחוניים גועל נפש.

פורסם
  • מחבר

אבטחת מתקנים נראה לי ממש על הפנים , אומנם זה שנתיים אבל אני שומר מלא מלא שעות ואין לי כוח לזה , אני אנסה להגיע לבסיס ולהשיג 5-9 , איך בכלל אני יכול להשיג דבר כזה?

פורסם

אבטחת מתקנים זה לאנשים שלא מסוגלים לעשות שום דבר יותר מועיל מזה, ברגע שאתה מקליד פה בפורום כבר הוכחת שאתה ראוי ליותר (ואני לא צוחק, זה ככה).

קח ח"א כללי אולי תגיע לתפקיד נחמד (מש"ק מילואים או משהו כזה).

פורסם

Hell no...

שלא תעז ללכת לח"א אתה בסוף תוצב באיזה חור בדרום ותסגור חצאים (שבת כן/לא לסירוגין)

שלא יקשקשו לך שח"א יותר טוב.. ושהבסיסים טובים והאוכל טוב.. זה שטויות..

אני לא יודע מה הנתונים שלך אבל אתה יכול לבקש לעשות קורס במחשבים או משהו בסגנון.. (כמובן שיש לך פרופיל 45 והם יאמרו לך שאתה פסול קורסים.. אבל אם תנדנד להם אם יסכימו.. מנסיון..) שלא תתפשר על התפקידים המחורבנים האלה.. תזכור שיש לך 3 שנים..

פורסם

רק אבטחת מתקנים ,

אולי יציבו אותך באיזה מקום נחמד ,

וזה לא שאתה באמת שומר באיזה מקום עם מחבלים ,

אתה סתם יושב בשמירות ולא עושה כלום ,

מה זה משנה מה אתה עושה ?

העיקר שנתיים במקום 3 , ואתה גם ככה לא מקבל על זה כסף.

למרות שהכי טוב שתצא וזהו , ואז תעשה שירות לאומי באיזה בית חולים או משהו

שתהיה לך תעודת התנדבות.

פורסם
  • מחבר

אני יקבל כנראה קרוב לבית בגלל בעיה בריאותית .. ככה שאני מאמין שאני אשרת בטכני , רבע שעה נסיעה מהבית שלי ...

השאלה מה אנ יעשה שם , איך מגיעים ל5-9 ?

פורסם

בטח.. :xyxthumbs: ותפוק את הראש בקיר כי הזמן יטוס לך.. הכי טוב!!! (כל האנשים הנורמאלים הולכים להיות מאבטחי מתקנים)

והשנתיים יהיו לך ליגה!! אלא אם לא תתפחלץ משעמום / קבן / פתאום יבוא לך איזה שהיד

ואחכ תקח את התעודת שחרור ותנגב איתה את ה... כי תתביש שאנשים יראו באיזה תפקיד שירתת, כי ישר יעלה להם לראש שאתה אידיוט!

פורסם
  • מחבר

אם היה לי אכפת מה אנשים חושבים עליי זה היה טוב ... מבחינתי זה או קרבי גובניק עד הסוף , אבטחת מתקנים אני לא הולך להיות בדבר הזה , אני ימות משעמום וזה באמת דפוק , אבל אולי תפקיד נחמד בחיל האוויר (בטכני) יהיה נחמד .. נראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים