עבור לתוכן

מה היתם מעדיפים: להיות מליינים בודדים או עם בעיות כספיות ומשפחה גדולה,חברים טובי

Featured Replies

פורסם

יש דבר אחד בלבד שחשוב יותר מכסף והוא בריאות.

בלי בריאות שום דבר לא שווה כלום.

אבל משפחה? פחחחח

אתה עושה צחוק?

אולי אם היית שואל כסף VS סקס או משהו. :nixweiss:

אבל פה הבחירה כל כך ברורה.

• תגובות 40
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת הייתים מעדיפים להיות מליינים בודדים? צריך לחשוב על זה, זה לא כזה פשוט, תחשבו להיות בגיל חמישים בלי משפחה בלי ילדים בלי חברים לבוא הבייתה לבית גדול אבל ריק וקר זה נשמע לכם טוב?

פורסם

היה מחקר מאד מקיף בנושא "האם כסף באמת הופך אנשים למאושרים". מסקנה הייתה חד משמעית: לא. כסף ורכוש לא הופכים אנשים למאושרים, אבל משפחה, ילדים וחברים טובים כן.

בנוסף, אתה צריך להגדיר יותר במדויק את פירוש המשפט "בעיות כספיות" כי לכולם יש בעיות כספיות. אנחנו מדברים על מינוס אלפיים שקלים בבנק או חובות של מאות אלפי שקלים לשוק השחור ולבנקים?

פורסם

מינוס אלפיים זה בעיות?!?! :s07:

הלוואי על כולנו בעיה שכזו.

בטח שכסף כן קונה אושר, זה אינדיבידואלי אצל כל אחד אומנם, לכן כל הסקרים ושאר השטויות לא רלוונטים.

פורסם

זה לא סקר. מדובר באחד המחקרים המקיפים שנעשו בתחום.

אז אחרי שתסיים להתלהב מטלוויזיה 70 אינץ ורכב חדש מה נשאר? כלום. חברה אין. חברים אין. משפחה אין. שאיפות בחיים אין כי אתה גם ככה מיליונר. אנשים כאלה בסופו של דבר יורים בעצמם.

פורסם

צר לי על כל אותם האנשים שבחרו בכסף... פלזמה 103' , PS3/Wii/360, פרארי בחנייה ועוד יתנו לכם רק אושר מלכותי .

בלי אנשים טובים שיהיו לצידכם אם זה חברים\משפחה\חברה כל זה לא יהיה שווה כלום

פורסם

זה לא סקר. מדובר באחד המחקרים המקיפים שנעשו בתחום.

אז אחרי שתסיים להתלהב מטלוויזיה 70 אינץ ורכב חדש מה נשאר? כלום. חברה אין. חברים אין. משפחה אין. שאיפות בחיים אין כי אתה גם ככה מיליונר. אנשים כאלה בסופו של דבר יורים בעצמם.

אבל עד שהם יורים בעצמם הם חיים מאושרים.

לחזור הביתה עם הBMW החדשה שלך למערכת קולנוע ביתית מפוצצת עם טלויזיה 70"- בהחלט יכול לעשות בן אדם מאושר. שיש לך את האפשרות לשחק במה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה- בהחלט יכול לעושת בן אדם מאושר.

לגבי שאיפות זה לא נכון וזה תלוי בבן אדם. אם יהיו לך מיליון שקל לא יהיו לך שאיפות? להשיג למשל 2 מיליון? או 10?

בכל מקרה- השאלה די מיותרת לפי דעתי. מצב כזה של שחור או לבן לא יכול באמת להתרחש.

פורסם

בהחלט יכול, בנאדם שזכה בפיס והסתכסך עם כל העולם אחרי ששיגעו לו את המוח עם הכסף לדוגמא..

אבל יש משפט יפה של LED ZEPPLIN משיר מאוד ידוע שכולנו מכירים:

"יש גברת שבטוחה שכל מה שנוצץ הוא זהב, והיא קונה מדרגה לגן עדן."

פורסם
  • מחבר

שים לב-

אין דבר כזה מליין בודד.

אומרים "כסף זה לא הכל בחיים"

בעולם של היום, זה כן. מוכח ועובדתי.

יש הרבה וגם כן הרבה מתאבדים/מדרדרים לסמים

אני מדבר על אנשים בודדים לגמרה, שיוצא להם לחליף מילה/לראות מישהו גג שעה פעם ביומיים (או משהו כזה רק שתבינו)

בית ריק, בלי חברים בלי כלום

יש דבר אחד בלבד שחשוב יותר מכסף והוא בריאות.

בלי בריאות שום דבר לא שווה כלום.

אבל משפחה? פחחחח

אתה עושה צחוק?

אולי אם היית שואל כסף VS סקס או משהו. :nixweiss:

אבל פה הבחירה כל כך ברורה.

איזה משפחה טובה יש לך :|

ואני לא מדבר רק על משפחה אני מדבר על בדידות - זה כולל גם חברים וכו..

פורסם

איפה אתה חי? לך תחיה בביוב הודי למשך שבוע ותחזור תגיד לי אם אתה מאושר.

או שמישהו שגר איתך היה מאושר.

פורסם

וכמו תמיד צריך איזון בחיים, לא להיות מליין אבל להיות עמיד, עם משפחה לא גדולה וכמה חברים

פורסם

חח.. הוא מחק את העניין של ההודים. ד.א. לא הכל שם פילים ואבק(כפי שכאן אין גמלים במקום מכוניות).

פורסם

אני לא טיפוס חברותי, דיי טוב לי לבד. כסף בהחלט יכל לשפר את איכות החיים שלי.

פורסם

אבל עד שהם יורים בעצמם הם חיים מאושרים.

לחזור הביתה עם הBMW החדשה שלך למערכת קולנוע ביתית מפוצצת עם טלויזיה 70"- בהחלט יכול לעשות בן אדם מאושר. שיש לך את האפשרות לשחק במה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה- בהחלט יכול לעושת בן אדם מאושר.

לגבי שאיפות זה לא נכון וזה תלוי בבן אדם. אם יהיו לך מיליון שקל לא יהיו לך שאיפות? להשיג למשל 2 מיליון? או 10?

בכל מקרה- השאלה די מיותרת לפי דעתי. מצב כזה של שחור או לבן לא יכול באמת להתרחש.

אתה יודע באיזו תקופה מתאבדים הכי הרבה אנשים בארה"ב? בתקופת החגים. למה? כי אותם אנשי קריירה כבדים למיניהם שלא טרחו להשקיע במשפחה או בקשר בעל משמעות רואים אנשים אחרים יוצאים ומבלים עם משפחה או חברים וזה קורע אותם מבפנים. הם מבינים שהם יצורים עלובים ולאף אחד לא אכפת מהם. אף אחד לא צריך אותם. אף אחד לא יתגעגע. כל הרכוש שהם צברו לא שווה כלום. בסוף הם קופצים מהחלון של המשרד.

גם אני חשבתי ככה בעבר. אבל אחרי שהופכים לחלק מקבוצה קשה לחזור להיות זאב בודד. מאד קשה.

פורסם

כן זה די מגדיר אותי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים