פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים הגיע הזמן למלא את האימיול לקראת יום כיפורהמלצות לסדרות מלבד המובנות מאליהן (prison break, lost,24,heroes...)וסרטים כמובןיאללה שפכו...
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים יש אחלה הקרנה של הסרט "כפרה" ברוב בתי הכנסת השנה. נראה לי שבשבילך זאת גם תהיה הקרנת בכורה סתם בצחוק.. אני ממליץ על סדרות בידור כגון FAMILY GUY ואולי FUTURAMA. אחלה צחוקים
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר עזוב אותך מכפרות למי יש זמן לזה, המקום בגיהנום כבר מובטח...שתיהן סדרות מצויירות לא?
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים FargoGhost Worldהאחים בלוזאמריקן פאיBack To The Future TrilogyEurotripTransformersFractureלא חסר........
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים ממליץ לראות סרטי רומנטיקה/דרמה ...עם האישה או החברה והאחרי הסרט להתפרק על סקס טוב! ;D
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים למרות שהרעיון של צפיה בסרטים תוך כדי כיפור, הוא אממ... לא משנה. :-\ הרשימה: The Godfather 1/2/3 Goodfellas Scarface The Untouchables South Park Movie - Bigger, Longer, and Uncut Underworld Underword: Evolution Star Wars: A New Hope Star Wars: The Empire Strikes Back Star Wars: Return of the Jedi Star Wars: The Phantom Menace Star Wars: Attack of the Clones Star Wars: Revenge of the Sith (תראה את סרטי הStar Wars לפי הסדר שהבאתי) eXistenZ An American Werewolf in London An American Werewolf in Paris Teen Wolf Teen Wolf Too Skinwalkers Simpsons Movie Hairspray Grease אם אני אזכר בעוד, אני אגיב עוד פעם.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר יש המלצות למיני סדרות טובותשאפשר להתחיל ולסיים לראות אותם במהלך יום כיפוראבל עדיין להישאר שפוי עם כמה שעות שינה, ללא מבט זומבי בעיניים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.