פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים יש לי לוח אם Asus P4C800 E-Deluxe שמחוברים אליו:צורב וסידורים2 הארד-דיסקים SATAועוד הארד-דיסק SATA חדש שאיתו יש לי בעיהיש לי 4 כניסות SATA על הלוחאבל את ההארד-דיסק החדש המחשב לא תופסניסיתי לשחק עם הביוס אבל לא הצלחתי....בתוך הביוס הפריימרי והסקונדרי שלי ריקים, ב THIRD אני רואה את הסידירומים, וב FOURTH אני רואה את 2 ההארד-דיסקיםאבל ההארד-דיסק החדש אני לא רואה בשום מקוםמה אפשר לעשות? תודה
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים הלוח שלך תומך SATA1 ואני מניח שמדובר בדיסק קשיח מסוג SATA2תראה SATA2 מתאים אחורנית אבל זה לא אוטומטאתה צריך לג"מפר אותו שיעבוד במצב SATA1
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר אין ג'מפרים בהארד-דיסק שהוא SATAולוח אם שהוא SATA 1 יכול להריץ הארד-דיסק שהוא SATA 2, אבל המהירות תהיה SATA 1
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים יש לדיסקים קשיחים מסוג SATA2 ג"מפר ,וזה רק בשביל תאימות אחורה לSATA1 (אומנםדיסקים קשיחים מסויימים באים ללא הג"מפר) וכן זה נכון אבל שוב אני חוזר זה לא אוטומט ,אתה חייב לג"מפר את הדיסק קשיח למצב SATA1עריכה : באיזה דיסק קשיח מדובר בדיוק?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר ממממממ אני לא רואה כזה ג'מפרזה הארד-דיסק 2.5 אינצ' (היה בעיקרון של מחשב נייד)
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים ממממממ אני לא רואה כזה ג'מפרזה הארד-דיסק 2.5 אינצ'היה בעיקרון של מחשב ניידבמחשב הנייד הוא היה תקין?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר במחשב הנייד הוא היה תקין?כן הוא היה תקיןדגם של ההארד-דיסק:ToshibaHDD2A30 F200GB 4200 RPMלדעתי הבעיה היא בהגדרות BIOS..... אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה....
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים לחצן ימני על "my computer" ואז "manage" לך לעמודה ימנית "storage" ואז "disk management" תראה אם אתה מזהה אותו ושחק עם האפשרויות שיש לך שם
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים זה דיסק קשיח SATA1 לא 2 אז זה לא עניין של ג"מפראולי שכחתה לחבר לו תחיבור חשמל? אגב בדיסקים קשיחים מסויימים יש שני חיבורי חשמל (sata ומולקס,אסור לחבראת שניהם בו זמנית זה יכול לשרוף אותו)
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים תראה תנסה להוציא האר דיסק שלא מותקנת מערכת הפעלה ,אחד שמשמש אותך לתוכנות,לא ממש חיוני ,ותנסהלהתקין את זה שיש לך בעיה ,האמת לא ניראה לי אם הוא תקין הוא צריך לעלות בלי בעיה יחד עם השאר,אני הצעתי את זהרק כדי לשלול אפשרות שהוא תקין/??
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר זה דיסק קשיח SATA1 לא 2 אז זה לא עניין של ג"מפראולי שכחתה לחבר לו תחיבור חשמל? אגב בדיסקים קשיחים מסויימים יש שני חיבורי חשמל (sata ומולקס,אסור לחבראת שניהם בו זמנית זה יכול לשרוף אותו) הלוואי והייתי שוכח את החשמל והבעיה הייתה נפתרת.....אבל חיברתי חשמל (כמובן רק אחד מהשניים (לא המולקס)).אולי זה משהו בהגדרות? עם RAID וכל זה?shenkin54 : אנחנו עוד הרבה לפני הווינדוס... אני לא רואה את ההארד-דיסק בביוס בכלל...
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים בדיסק נייד כפי שידוע לי יש חיבור חשמל מיוחד לניידים שאין תחיבור הזה במחשבים רגילים
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים הדיסק הקשיח נראה פחות או יותר כך? ותנסה לראות האם אולי הוא מזוהה על מחשב אחר
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר הדיסק הקשיח נראה פחות או יותר כך? ותנסה לראות האם אולי הוא מזוהה על מחשב אחר הוא לא דומה לזה - הוא בידיוק כזה אין לי בבית עוד מחשב שולחני עם חיבורי SATA, ככה שאת הניסוי הזה אני לא יכול לבצע... מה שכן, אם אני מחבר את ההארד-דיסק הזה ומנתק את ה 2 האחרים, אז המחשב יתפוס אותו נראה לי... פשוט יש לי כנראה בעיה בהגדרות.... eli_kats : זה בידיוק אותם החיבורים... פשוט יש חברות מחשבים שמוסיפות על ההארד-דיסק מין "מתאם חיבורים כזה" שפשוט מורכב מאותו מספר פינים בידיוק, אבל בעזרת המתאם הזה לא צריך להסתבל עם כבלים בתוך הלפטופ.... הוא פשוט נכנס ב"נעיצה"... אבל אין למתאם הזה שום אפקט מבחינת שיטת העבודה של ההארד-דיסק... זה פשוט מסדר את הפינים בצורה נוחה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.