עבור לתוכן

מחר בבוקר ציוני בגרות קיץ 2007.

Featured Replies

פורסם

שלום, מחר יתפרסמו ציוני בגרות קיץ 2007.

סחבו את זה הרבה זמן, שנה שעברה באמצע אוגוסט היו ציונים, לא יודע מה קרה להם השנה.

מחר הציונים התפרסמו באתר, תכינו את עצמכם מעכשיו :lol:

• תגובות 69
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שיט הציון בהיסטוריה א'. הנה זה בא.... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חח אצלי זה היסטוריה ב' וספרות, אני מצפה לאיזה 70+- מספיק לי. שונא מקצועות עיוניים :-X

פורסם

אצלנו יש את כל הציונים בבית ספר, כולם כבר יודעים ציונים... אני לא בדקתי כי אין לי כוח, נראה כבר מחר באינטרנט.

אבל רק אמרו לי שיש לי 77 באזרחות שזה מספק :P

וזה בנוסף ל100 באנגלית ובמתמטיקה (אבל אני לא מתגאה במתמטיקה, הייתי עצלן וירדתי ל4 יח' :nixweiss:)

פורסם

אני פוחד במיוחד מקרינה וחומר - רק לי היה קשה פחד?

בכל זאת - המגן[100] אמור לרכך את הנפילה..

פורסם
  • מחבר

אצלנו יש את כל הציונים בבית ספר, כולם כבר יודעים ציונים... אני לא בדקתי כי אין לי כוח, נראה כבר מחר באינטרנט.

אבל רק אמרו לי שיש לי 77 באזרחות שזה מספק :P

וזה בנוסף ל100 באנגלית ובמתמטיקה (אבל אני לא מתגאה במתמטיקה, הייתי עצלן וירדתי ל4 יח' :nixweiss:)

חח איך יש לכם את הציונים? שאלתי אצלי במזכירות ועוד לא הגיע. תגידו, זה שזה מפורסם באינטרנט זה אומר שזה מגיע לבי"ס גם מחר?

פורסם

אני כ"כ הולך להכשל בתנ"ך ,אין לי כוח ללמוד עוד שנה עם המורה הזקנה שלי :(

פורסם

מקווה לטוב בהיסטוריה.. השאלה האחרונה אני די בטוח שהורידה לי 13 נקודות.. באסה.. בדיוק העמוד האחרון שעליו לא התכוננתי.. :pissed:

פורסם

מת לדעת כמה יצא לי :P

בגרות בהיסטוריה ולשון (מותאם )

פורסם

אני לא ממש רוצה לדעת כמה קיבלתי.. בטח נכשלתי בהיסטוריה ב ::)

פורסם

אני יודע למה הם לא פרסמו את הציונים עד עכשיו.

יש להם את הציונים כבר כמה זמן, וניראה לי שיכולנו לקבל אותם בכיף לפני שבועיים לפחות!

הם לא עשו זאת בגלל שהם רוצים שרוב התלמידים יקבלו את הציון שלהם דרך בית הספר, וככה פחות עומס יהיה על האתר.

בנוגע לנושא, אני רק מקווה שעברתי את ה-85 בהבעה.

פורסם

היינו אמורים לקבל שבוע שעבר ביום ראשון.. אבל הם החליטו לדחות ואז יום ראשון האחרון הם פתחו בעיצומים והחליטו לא לפרסם. אני כבר שבוע כל יום באתר של משרד החינוך בעעעע

מחר בערב כנראה שיפרסמו. אין מצב שבבוקר אל תתאמצו.

פורסם

יוווו בטוח נכשלתי בספרות

והיסטוריה ב' מקווה שעברתי :behead:

פורסם

יש ציונים !!!

פורסם

חחחח, אם לא היית אומר לא הייתי עושה Refresh כדי להעיף את ההודעה של העידכון שהם שמו שם :P

חוץ ממתמטיקה הכל בסדר מבחינתי.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים