פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים שלום, מחר יתפרסמו ציוני בגרות קיץ 2007. סחבו את זה הרבה זמן, שנה שעברה באמצע אוגוסט היו ציונים, לא יודע מה קרה להם השנה. מחר הציונים התפרסמו באתר, תכינו את עצמכם מעכשיו
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר חח אצלי זה היסטוריה ב' וספרות, אני מצפה לאיזה 70+- מספיק לי. שונא מקצועות עיוניים :-X
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אצלנו יש את כל הציונים בבית ספר, כולם כבר יודעים ציונים... אני לא בדקתי כי אין לי כוח, נראה כבר מחר באינטרנט. אבל רק אמרו לי שיש לי 77 באזרחות שזה מספק וזה בנוסף ל100 באנגלית ובמתמטיקה (אבל אני לא מתגאה במתמטיקה, הייתי עצלן וירדתי ל4 יח' )
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אני פוחד במיוחד מקרינה וחומר - רק לי היה קשה פחד?בכל זאת - המגן[100] אמור לרכך את הנפילה..
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר אצלנו יש את כל הציונים בבית ספר, כולם כבר יודעים ציונים... אני לא בדקתי כי אין לי כוח, נראה כבר מחר באינטרנט. אבל רק אמרו לי שיש לי 77 באזרחות שזה מספק וזה בנוסף ל100 באנגלית ובמתמטיקה (אבל אני לא מתגאה במתמטיקה, הייתי עצלן וירדתי ל4 יח' ) חח איך יש לכם את הציונים? שאלתי אצלי במזכירות ועוד לא הגיע. תגידו, זה שזה מפורסם באינטרנט זה אומר שזה מגיע לבי"ס גם מחר?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מקווה לטוב בהיסטוריה.. השאלה האחרונה אני די בטוח שהורידה לי 13 נקודות.. באסה.. בדיוק העמוד האחרון שעליו לא התכוננתי..
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אני יודע למה הם לא פרסמו את הציונים עד עכשיו.יש להם את הציונים כבר כמה זמן, וניראה לי שיכולנו לקבל אותם בכיף לפני שבועיים לפחות!הם לא עשו זאת בגלל שהם רוצים שרוב התלמידים יקבלו את הציון שלהם דרך בית הספר, וככה פחות עומס יהיה על האתר.בנוגע לנושא, אני רק מקווה שעברתי את ה-85 בהבעה.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים היינו אמורים לקבל שבוע שעבר ביום ראשון.. אבל הם החליטו לדחות ואז יום ראשון האחרון הם פתחו בעיצומים והחליטו לא לפרסם. אני כבר שבוע כל יום באתר של משרד החינוך בעעעעמחר בערב כנראה שיפרסמו. אין מצב שבבוקר אל תתאמצו.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים חחחח, אם לא היית אומר לא הייתי עושה Refresh כדי להעיף את ההודעה של העידכון שהם שמו שם חוץ ממתמטיקה הכל בסדר מבחינתי. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.