עבור לתוכן

מכירים את זה שבבית הספר אין לכם אם מי לדבר?

Featured Replies

פורסם

אני מבין אותך ב-100% אחי...תאמין לי גם אני הייתי ככה בתקופות מסויימות. אבל בסופו של דבר, מניסיון, אתה חייב להבין שזה הכל תלוי בגישה - אם אתה תראה את החברה שלך ככאלה, אז ככה זה יהיה, וככה גם תיראה התקופה שאמורה להיות אחת מן היפות בחייך. אם תבוא בגישה של להכיר וללמוד, ותנסה להכיר אנשים בצורה עמוקה יותר, אתה תראה שבטוח תמצא כמה חברים איכותיים ומעניינים שיש לך דברים משותפים איתם. חייבים להיות איזה 2-3 לפחות. זה לוקח זמן, אבל זה בסוף קורה.

אין לך מה לעשות גבר, שמו אותך בביה"ס הזה ובגלל שיש לך עוד שנה, גם לא נראה לי שיעבירו אותך. נתקעת כאן, ויש לך 2 ברירות - למרר או להיות אופטימי ולנסות להשתלב. אין שום סיכוי שלא תמצא כמה אנשים טובים שם. אפילו אני, ברעננה, עיר שבה אנשים נשארים לשחק קאונטרסטרייק בשישי בלילה כשאני הייתי עושה 20 טלפונים כל שישי בשביל לצאת ולזיין קצת, מצאתי בסוף יב' חברה שכן התחברתי איתם כמו שצריך. כולם צריכים את זה, גם אתה. וזה מגיע לך בתור בן אדם, אז אל תזניח את זה. שוב, זה הכל תלוי בגישה. או לפחות הרוב.

פורסם

כן שמע מבאס בית ספר חדש שוב בכיתה יב' אבל שמע הגיע הזמן להיום היוזם תאמין לי שילד מהכיתה שלך שתדבר איתו לא יאכל אותך.

בדר"כ הילדים שמכירים עוד כמה בבית ספר יורדים לחצר\מה שזה לא יהיה ,כל אחד מחכה שהשני יוציא מילה לכיוונו אבל זה יותר אינטרס שלך אז לפני שהוא\היא יוצא\ת תשאל אותו איזה משהו לא חשוב מה לגבי השיעור\בית ספר וכו'.

אני מאמין שאת כל זה אתה יודע שאתה צריך לעשות ואתה פה כדי לשתף אותנו בתחושות שלך ,אז כן לא רק אתה לא מכיר ילדים זה עוד חלק(וגם אני) תפתח שיחות עם ילדים ותראה שיום אחד הם יבואו ידברו איתך כאילו הם מכירים אותך שנים ואז תוכל להסתובב איתם בהפסקות.

פורסם

אני כן מבדיל בן א או ע פשוט מקרה טעיתי הפעם.

ולא אני לא בבית ספר חדש' date='פשוט בשנה שעברה גם היה משעמם אבל איכשהו סרדתי ,אבל עכשיו עלה לי מחדש כל הרעיון.

[/quote']

שרדתה..

רוצה לשמוע את דעתי הכנה? כל הודעה שאני רואה שאתה כותב בפורם חוץ מהאשכול הזה יכולה לתת לך הסבר טוב מאוד למה לא מדברים איתך

תעשה חיפוש בפורם ותראה שהרבה פעמים אתה כותב הודעות פשוט מגעילות

פורסם

שרדתה..

רוצה לשמוע את דעתי הכנה? כל הודעה שאני רואה שאתה כותב בפורם חוץ מהאשכול הזה יכולה לתת לך הסבר טוב מאוד למה לא מדברים איתך

תעשה חיפוש בפורם ותראה שהרבה פעמים אתה כותב הודעות פשוט מגעילות

שרדת*

אני אוהב לתקן אנשים שמתקנים אנשים. :P

פורסם

זכור שגם בלהקת זאבים, כשיש זאב חדש באיזור והוא רוצה להיכנס ללהקה, הזאב החדש הוא זה שעושה את הצעד הראשון ולא הלהקה...

פורסם

זכור שגם בלהקת זאבים, כשיש זאב חדש באיזור והוא רוצה להיכנס ללהקה, הזאב החדש הוא זה שעושה את הצעד הראשון ולא הלהקה...

אני דיי בטוח שהם אלו שעושים את הצעד הראשון, כי הצעד שלו יראה מאיים (ואז יאכלו אותו). :-X

פורסם

שרדת*

אני אוהב לתקן אנשים שמתקנים אנשים. :P

חחחחח

שמח שתיקנה אותי

פורסם

אני דיי בטוחה שזאב כזה מתחבר לזאבים בודדים אחרים ומקים להקה משלו, במידה ומדובר בזאב זכר צעיר ולא ב-outcast שגורש מלהקה אחרת.

פורסם

טיפוסי "Lone Wolf" מעדיפים את השקט של עצמם, מאשר את ההמולה של קבוצה גדולה.

זה לא אומר שהם לא מתחברים עם "Lone Wolfs" אחרים. ;)

התגובה שלי דווקא יותר קשורה לפותח הנושא, מאשר לVitnir.

למרות שמה שהיא אמרה הגיוני, זאב בודד יכול להקים להקה משלו, אבל זאב מוגלה לא נראה לי יהיה מקובל בלהקה אחרת.

פורסם

אמר אדם חכם פעם:

קיצר לא עזרתם לווווווווווו איזה שטויות אתחלתם לדבר כאן הוא שאל משהו כן כן לא לא ממש הנשים תיפשים :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים