עבור לתוכן

מכירים את זה שבבית הספר אין לכם אם מי לדבר?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם.

הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות.

חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.

פורסם

???

פורסם

אני לא מבין. אתה בבי"ס חדש? תדבר עם מי שהיה לך לדבר בשנתיים האחרונות.

בכל מקרה, אתה אומר יש מישהי חמודה תנסה להסתובב איתה כמה שיותר.

פורסם

לא פלא שאף אחד לא מדבר איתך כשאתה לא מבדיל בין אם לעם.

פורסם

omg2gm0.jpg

ברצינות אתה שואל? :-X

פורסם

תתחיל בקטן, תדבר עם מי שיושב הכי קרוב אליך (אם זה באולם הרצאות אז מי שמאחוריך גם מתקבל), ומשם תמשיך.

פורסם

גם לי לא היה עם מי לדבר בתיכון. היו "חברים", אבל הם התנדפו מהר מאד אחרי התיכון. בצבא הכרתי חברים. אין לי טיפים או עצות, אבל תיכון נגמר בסופו של דבר ובצבא יש הזדמנויות רבות להכיר חברים לכל החיים במיוחד אם תלך לשירות קרבי.

לא פלא שאף אחד לא מדבר איתך כשאתה לא מבדיל בין אם לעם.

מה הקשר? :s07:

פורסם
  • מחבר

אני כן מבדיל בן א או ע פשוט מקרה טעיתי הפעם.

ולא אני לא בבית ספר חדש,פשוט בשנה שעברה גם היה משעמם אבל איכשהו סרדתי ,אבל עכשיו עלה לי מחדש כל הרעיון.

פורסם

אני כן מבדיל בן א או ע פשוט מקרה טעיתי הפעם.

ולא אני לא בבית ספר חדש' date='פשוט בשנה שעברה גם היה משעמם אבל איכשהו סרדתי ,אבל עכשיו עלה לי מחדש כל הרעיון.

[/quote']

אם כבר מדברים על שגיאות כתיב.

שרדתי*, ובשורה האישית בצד זה "להזיז ישבנים".

פורסם
  • מחבר

לול אני יודע שזה לא נכון לרשום ''להוזיז ישבנים'' אבל זה בכוונה ככה.

יש לזה איזשהוא הסבר

פורסם

דבר עם ה"חמודה". הכי טוב.

פורסם

אוקי יכול להיות שאני לא מסיק מסכנות נכונות אבל נינסה להבין את הבעיה

אתה בחור ביישן ושקט !

שיותר קל לך לתקשר בצ'אט ולשאול שאלות כאן

אוקי אז נמשיך אני מבין שקשה לך להתחבר עם אנשים אולי בגלל הבטחון העצמי (אני לא חושב שאתה איזה מנייאק דפקן בגלל זה אין לך חברים מקווה מאוד לטובתך)

אם יש את החמודה תתחיל בקטנה אולי תנסה לבקש ממנה את האיסי סתם להיות בקשר כך יהיה לך יותר קל לתקשר איתה ואז תוכל להתחבר איתה יותר

גם בביצפר תיהיה יותר בקשר ואז אולי דרכה תכיר את חברייה וכך הלה....

אם לא תשמע אחי הגיע הזמן טיפה להשתנות כך את עצמך בידיים ותזרום אין לך מה להפסיד כך סיכונים תרגיש בטוח דבר עם אנשים תכיר אל תפחד מי תוצאות אז אולי תיפול פעם פעמיים (אולי בגלל זה אתה מפוחד עכשיו) אל תוותר בסוף תמצא את החבר'ה הנכונים. בהצלחה!!! אם יש עוד שאלות בכיף!

ובונא איך אני שונא אנשים שמתקנים אותך על טעות כתיב לדעתי זה מגעיל ואתה חננה של בן אדם , הרבה פעמים אתה כותב מהר ו לא שם לב למה שכתבת אז חלס עם זה אז מה שקיבלת בלשון 100 לאף אחד לא איכפת!!!!!!! 1

גם אני עושה טעות א וע ולא בגלל שאיני יודע מה ההבדל

פורסם

The outsider is in the dark side of the moon :cwm10:

פורסם

לא ממש מכירה את התחושה, לא מהתיכון בכל אופן. שם תמיד היו לי חנונים או פריקים שהיו חגים סביבי במחולות. בחט"ב היה לי קצת קשה אז ביליתי הרבה בקריאת ספרים בספרייה.

פורסם

לך דבר עם השרת

זה נותן כמה שיעורים טובים לחיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים