פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים התלבטתי אם ללכת לצוללת - אני ממש לא אוהב פאנק, קשה לי לקרוא לזה מוזיקה - אבל עם כך זו NOFX ואולי זה יהיה מעניין לראות אותם בהופעה.לא יודע מה לעשות.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אתה הולך לנייטוויש? חח אני יהיה שם לבד מכל הפורום הזה... למה פאנק שיש מטאל ?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים לא שומעת אותם, חשבתי ללכת אבל נראה לי אוותר. יהיה מפוצץ אנשים ופאנקיסטים שיכורים שלא יודעים להתנהג ואם גם אני אהיה שיכורה אני אתחיל לשלוח רסן ואני לא מכירה מישהו שיוציא אותי אח"כ בערבות.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר מספיק בשביל לדאוג מה יהיה עם הראיון עבודה שיש לי ב 10 בבוקר, לא מספיק בשביל שלא יהיה לי אכפת.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים בהצלחה סמעק, למה אני מפספס הצעות להופעות בחינם, הייתי יכול ללכת לNine Inch Nails...
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים הייתי יכול ללכת לNine Inch Nails... צר לי לבאס אותך, אבל פיספסת הופעה מצויינת. אבל תהיה לך עוד הזדמנות- הוא הבטיח לעצור בארץ בסיבוב ההופעות הבא
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים יאו! איזה זין שלא היה לי כסף.. רציתי ללכת כמו לא יודע מה.. אבל סגרו חבר שאיתו התכוונתי ללכת בבסיס וגם אין תקציב... איזה באסה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.