פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים א. 28 מינימום ב. 80-90 ש"ח ג. לא שידוע לי. מלווה היום זה 3 חודשים. (נשארו לי עוד חודשיים )
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר כמה זמן אני חייב לנסוע עם שלט נהג חדש? ולפי אילו קריטריונים לבחור בית ספר לנהיגה?
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים נהג חדש - שנתייםאיך לבחור בית ספר לנהיגה? שאלה טובה. מקווה שתמצא גם תשובה.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים פשוט תשאל אנשים... אם אתה בגיל שלנו (17~) אז יהיה לך הרבה לשאול אבל לפי מה שאמרת על המאנק זה יכול להיות קצת יותר סיפור את מי לשאול.. איפה אתה גר?
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים ענו כבר על הכל... רק המחיר של השיעורים הוא לא אחיד ובעיקרון הוא משתנה לפי האיזור..בירושלים זה בין 85-100 בערך..אממ מורה לנהיגה כדאי לקחת לפי המלצות..בהצלחה!
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים יש גם שינויים גדולים בתאוריה - עוברים למחשבים ומוסיפים הרבה תמרורים חדשים אז בנתיים כדאי לך לבדוק מתי אתה יכול לעשות תאוריה ולעשות אותה בהקדם האפשרי, אל תחכה עם זהבעיקרון תשאל חברים או משהו
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים אם לא אכפת לך אני אנצל את הדיון הזה ואשאל כיצד אפשר להימנע מלהידפק ע"י המורה? שמעתי המון סיפורים על סכסוכים בין המורים למתלמדים שבסוף זה מסתיים בתביעה וסוחטים מהם כסף ... יש קומבינות שצריך להיזהר מהן? אומנם אני מכיר לפחות 2 מורים שאני יודע שהם "טובים" אבל אני לא מסוגל להפסיק לחשוב שהמורה ינסה לדפוק אותי
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים דיי עם הבדיחות קרש.הוא מתכוון לכך שכל המורים לנהיגה תמיד "ישמחו" לתת לך עוד שיעורים מעבר למה שאתה צריך.בקשר למינימום- רוב האנשים עושים הרבה יותר שיעורים מהמינימום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.