פורסם 2003 במרץ 422 שנים יפן: נהג הרכבת המהירה נרדם ב-270 קמ"ש. דוברת הרכבת: "אנחנו המומים"; ירדו מהפסים.walla
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר יפן: נהג הרכבת המהירה נרדם ב-270 קמ"ש. דוברת הרכבת: "אנחנו המומים"; ירדו מהפסים.wallaלטובת צופינו בשפה הערבית: בשביל זה יש קישור!!! ;D
פורסם 2003 במרץ 422 שנים לא רשום בקישור כמה נוסעים היו ולא רשומה הסיבה שבגללה הוא נרדם.נוסעים - לא כתוב אז לא יודעים.למה נרדם - עישן באנג עם שתי צינגלה קטנים מהצד ואח"כ סיים הכל עם וויסקי עצבני. מה נראה לך? עייפות.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים אם הכל היה ממוחשב את מי היו מאשימים כשיש תאונה? את Microsoft ;D LOL!! ולמרות שאחראי הפורום פתח את הת'רד......... אני חייב להגיד את זה:........... כותרת??...... :
פורסם 2003 במרץ 922 שנים מחבר LOL!! ולמרות שאחראי הפורום פתח את הת'רד......... אני חייב להגיד את זה:........... כותרת??...... : הקשר של הכותרת לת'רד הוא כזה (למרות שכאשר מסבירים את זה זה מאבד מהטעם אבל לא משנה): " "אנחנו המומים", אומרת קוסיוק סוגימה, האחראית על יחסי הציבור בחברה." (walla) אם ראית את הפרסומת של החומוס בטלויזיה בטח הבחנת שגיבורת הפירסומת היא יפנית גם כן. עכשיו נשווה: * יפנית בכתבה ויפנית בפרסומת. * המשפט שציטטתי כעת וכותרת הת'רד. עכשיו תעשה להכל קומפילציה ותבין מאיפה הכותרת. ;D
פורסם 2003 במרץ 922 שנים אאאהההההה יש גם קשר של יפנית! ;D הייתי בטוח שזה מתוך רק בישראל, לא מהפרסומת............. :-[ הבנתי אותך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.