עבור לתוכן

מחפש כיסא מנהלים מסוים, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כיסא מנהלים כזה-

536110_SK_LG.jpg

יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה...

ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה?

תודה מראש!!!

פורסם

מה כ"כ מיוחד בו?

פורסם

מבררים מאיפה אופיס דיפו מזמינים כאלה כסאות ובאים (או מתקשרים) לאותו מקום ומבקשים לקנות את הכסא.

פורסם

וואי זה בדיוק הכסא שיש לי בבית!

והוא עלה 600, לא חושב שתמצא אוו ב 300... המחיר שלו כבר כמה שנים לא משתנה.

פורסם

זה הכיסא שגם לי יש, אני בזמנו קניתי אותו לפני שלוש או ארבע שנים והוא עדיין עובד יופי למעט הידיות שכבר מתפוררות.

יש דגם זול יותר שבאמת עולה 400-300 שקל שממה שהבנתי קטן יותר מהדגם שיש לי ואילו היקר יותר (600 שקל) הוא מה שאני מחזיק כרגע.

עדיף שתבדוק ותיראה את שניהם אם ניתן ואז תחליט.

פורסם
  • מחבר
מה כ"כ מיוחד בו?

חבר שלי ראה את הכסא שלי וראה כסא כזה אצל עוד אחד, והוא אמר פעם שהוא ממש רוצה בדיוק כזה. יש לו עוד מעט יומולדת ואנחנו החלטנו שהפעם במקום לקנות לו כל מיני שטויות נאבזר לו את הדירה (הוא עבר לגור לבד לא מזמן).

מבררים מאיפה אופיס דיפו מזמינים כאלה כסאות ובאים (או מתקשרים) לאותו מקום ומבקשים לקנות את הכסא.

זה סתם רעיון משוגע שנשמע טוב או שבאמת אפשר לעשות דברים כאלה.

והוא עלה 600, לא חושב שתמצא אוו ב 300... המחיר שלו כבר כמה שנים לא משתנה.

אם אני לא טועה קניתי אותו לפני 4-5 שנים, הוא עלה בסביבות 500 ש"ח ועשו לנו איזה הנחה ככה שיצא בסביבות 400.

זה הכיסא שגם לי יש, אני בזמנו קניתי אותו לפני שלוש או ארבע שנים והוא עדיין עובד יופי למעט הידיות שכבר מתפוררות.

יש דגם זול יותר שבאמת עולה 400-300 שקל שממה שהבנתי קטן יותר מהדגם שיש לי ואילו היקר יותר (600 שקל) הוא מה שאני מחזיק כרגע.

עדיף שתבדוק ותיראה את שניהם אם ניתן ואז תחליט.

גם שלי במצב מצוין חוץ מהידיות, כנראה 'עקב אכילס' חח

כדאי שאבדוק בכמה כניפים של אופיס דיפו.

אם מישהו בכל זאת ראה כיסא כזה במחיר זול יותר, אני אשמח לדעת!

פורסם

אתה לא תמצא את הכיסא הזה בעוד מקום חוץ מסניף של אופיס דיפו כי הם מייבאים את הכיסא

לגבי המחיר דווקא אני חושב שהוא עכשיו במבמצע בדרך כלל הוא עולה 700

אבל בכל מקרה אני מכיר את הכיסא הזה והוא לא כזה מדהים יש עוד כסאות מנהלים יותר זולים ולא פחות טובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים