פורסם 2003 במרץ 422 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... תנו לי להסביר לכם למה הוא שואל את זה.. היינו כמה חבר'ה בפאב ברמת ישי (מי שמכיר), והקטנצ'יק שדלוק על יין אדום, הזמין לעצמו כוס... וכמובן , איך לא... הוא שפך את זה על ידידה שלי וחבר שלה... (ליתר דיוק על המעיל הלבן שלה...) (ומכן בא גם משפט השנה..."איך אתם רוצים את היין שלכם? בכוס, או על הבגדים?") בנתים שום דבר לא עזר גם לא ניקוי יבש.. :-\ בהצלחה למצוא פתרון...
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... תנו לי להסביר לכם למה הוא שואל את זה.. היינו כמה חבר'ה בפאב ברמת ישי (מי שמכיר), והקטנצ'יק שדלוק על יין אדום, הזמין לעצמו כוס... וכמובן , איך לא... הוא שפך את זה על ידידה שלי וחבר שלה... (ליתר דיוק על המעיל הלבן שלה...) (ומכן בא גם משפט השנה..."איך אתם רוצים את היין שלכם? בכוס, או על הבגדים?") בנתים שום דבר לא עזר גם לא ניקוי יבש.. :-\ בהצלחה למצוא פתרון... u go 2 hell go 2 hell and bie u stinky basterd! אני לא דלוק על יין אדום אני חולה על "מרלו" יש הבדל
פורסם 2003 במרץ 422 שנים השיטה הכי טובה בעולםובדוקה הצליחה כל פעם...קח ת'בגד... מרח עליו חומר של שטיפת כליםשפף את זה קצת תן לבגד לספוג את זה..ויאללה למכונת כביסה...הבטחה מוצלחת !שלך תמיד ג.יפית! או אודטה... תלוי את מי אתה אוהב יותר...בהצלחה
פורסם 2003 במרץ 422 שנים פעם הבאה תשתה וודקה הרבה יותר טעים (כן בטח) הרבה יותר משכר ולא משאיר כתמים לילדים שלי רק וודקה (אני לא ...)
פורסם 2003 במרץ 422 שנים איתי צודקמרבית האנשים כאן עדיין מקבלים סנדוויץ' מאמא על הבוקר, אתה מצפה שיגידו לך כיצד להסיר כתמים?
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר פעם הבאה תשתה וודקה הרבה יותר טעים (כן בטח) הרבה יותר משכר ולא משאיר כתמים לילדים שלי רק וודקה (אני לא ...) אחרי המסיבה של יאן וודקה?! לא תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.