עבור לתוכן

הזעת יתר

Featured Replies

פורסם

לאכול בריא לא יכול להזיק... מגיל 10 בערך התחלתי לאכול זבל וממתקים ודברים עם צבעי מאכל ובררה וגם הייתי מזיעה בכמויות. היום אני אוכלת הרבה אורגני ואוכל של היפיים ואני כמעט לא מזיעה.

• תגובות 36
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אוכל בריא מאוד מאוד מאוד.... ממש אבל לפעמים גאנ'ק לא משפיע עליי בכללללללל לא טוב בכלללל ממש גם שתיה זהו אני מפסיק לישתות וודקה:S

פורסם
  • מחבר

חשבתי הרבה על הנושא של האוכל, ואני באמת אוכל ג'אנק פוד זה האוכל העיקרי אצלי, אבל בבדיקת דם יוצאות לי בדוקות טובות עם כולסטרול טוב אפילו לא ליד הגבול.

אבל יש המון אנשים שמנים מאוד, שאוכלים גם כל הזמן ג'אנק פוד ולא מזיעים בידיים ובכלל, כמוני. למה זה?

פורסם

כי הזעת היתר היא תופעה שלכאורה לא קשורה לרמת השומנים או כולסטרול וכו'. היא נגרמת כתוצאה מפעילות חריגה והיפראקטיבית של עצב מרכזי בגוף שאחראי לוויסות הזיעה. זה לא אותו דבר כמו למשל אצל אנשים שמנים שהם מזיעים כי הם פשוט שמנים (אצלם לא מדובר בהזעת היתר שנידונה כאן אלא בהזעה נורמאלית, כלומר החריגה אצלם היא במשקל או מבנה הגוף ולא במערכת העצבים).

הרפואה עדיין לא הצליחה לגלות מה גורם לעצב הזה להפוך להיפראקטיבי. וזה לא תמיד תורשתי.

אני מתאר לעצמי שתזונה נכונה ואורח חיים נכון מקטינים את ההזעה ה"נורמאלית", אבל לא משפיעים על הזעת היתר (שנקראת היפרהידרוסיס).

פורסם

אני גם מזיע בידיים אבל אל בהיקף חריג כמו שאתם מדווחים פה

בעיקרון בשנה האחרונה אני כמעט ולא מרגיש את זה אבל לפני יומיים בערך בתחילת הלימודים זה החל שוב

לחץ? התרגשות? אני לא חושב שזה מזה כי אני לא חשתי שום אחת מן התחושות הללו

מה שכן אני חושב שזה החום הנורא גורם להזעה מוגברת בגוף וגם תוך כדי בידיים

ידיים נוטפות? אפעם לא קרה לי , קצת לחות מקסימום אבל זה עדיין מאוד מפריע

הדף לדוגמא לא נרטב אלא נדבק ליד

אני שקלתי לבדוק תנושא אבל לאחר מה שאנשים אומרים פה עם המצב שלהם כנראה שאני במצב מצויין ואני יאלץ להשלים עם זה או שזה יעבור בעתיד כמו שאנשים אחרים אומרים פה

פורסם

אני גם מזיע בידיים אבל אל בהיקף חריג כמו שאתם מדווחים פה

בעיקרון בשנה האחרונה אני כמעט ולא מרגיש את זה אבל לפני יומיים בערך בתחילת הלימודים זה החל שוב

לחץ? התרגשות? אני לא חושב שזה מזה כי אני לא חשתי שום אחת מן התחושות הללו

מה שכן אני חושב שזה החום הנורא גורם להזעה מוגברת בגוף וגם תוך כדי בידיים

ידיים נוטפות? אפעם לא קרה לי , קצת לחות מקסימום אבל זה עדיין מאוד מפריע

הדף לדוגמא לא נרטב אלא נדבק ליד

אני שקלתי לבדוק תנושא אבל לאחר מה שאנשים אומרים פה עם המצב שלהם כנראה שאני במצב מצויין ואני יאלץ להשלים עם זה או שזה יעבור בעתיד כמו שאנשים אחרים אומרים פה

אתה פשוט מזיע בקטנה... כמו כולם, כי חם.

נוצרת גם לחות על הזרועות, מן שכבה דקה על המצח.. לכולם זה ככה בכיתות, שאין מזגן כמו שצריך

פורסם

ממה שאני יודע כדאי לך לנסות יין נחשים וייטנמי, זה אמור לעזור נגד הזעת יתר וגם מרפא עיוורון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים