עבור לתוכן

הזעת יתר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם תהיה בתחת או בגב אז זה ממש אבל ממש לא עדיף.

אי אפשר ללבוש שום דבר בהיר.

• תגובות 36
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אם תהיה הזעה מפצה במקומות אחרים, אני חושב שכל מקום עדיף על כפות הידיים.

ממש לא... בידיים לא רואים, כמו נגיד בביה"ש, בגב (אמצע או תחתון, זה לא משנה), חזה?! ידיים זה המקום הכי פחות נורא להזיע בו... חוץ מרגליים הייתי אומר.

פורסם

הכי פחות נורא? אתה בסדר?

אז מה אם לא רואים? זה מה שחשוב לך? רק אם רואים או לא? מה לגבי הפגיעה באיכות החיים בגלל שאתה לא יכול לעשות פעולות בסיסיות טריויאליות בצורה נורמאלית? תאמין לי, הזעה בכפות הידיים זו הרגשה של נכות. לא פחות. אתה מוגבל בתפקוד שלך, ובמצב כזה אם "רואים או לא" זו הדאגה האחרונה שלך.

כפות ידיים רטובות כל הזמן פוגעות משמעותית באיכות החיים. כפות הידיים הם האיבר שבא במגע עם הסביבה יותר מכל איבר אחר, והתפקוד התקין שלהם חשוב. לא רק שאי אפשר לקיים תקשורת פיזית תקינה עם אנשים (החל מלחוץ ידיים עם אנשים ועד לקיום מערכות יחסים נורמליות עם בנות זוג..), גם אי אפשר לחיות בשקט עם הדברים הכי בסיסיים, כמו לרשום עם עפרון על דף בלי שתצטרך להזהר שהדף לא יתחיל להירטב לך.

אתה גם יכול לשכוח מאחיזה יציבה בלי שיחליקו לך דברים מהידיים.

הסיבה היחידה שבצבא למשל התגברתי על כל הבעיות האלו היא כי הידיים רוב הזמן מלוכלכות בכל מקרה, כך שהחיכוך שהלכלוך מספק מבטל את הבעיה של הרטיבות (וגם כי אם בכל זאת יש בעיה אפשר ללבוש כפפות נומקס). אחרת לא הייתי יכול להחזיק נשק.

באופן דומה לגבי כפות רגליים - אתה יכול לשכוח מללכת יחף. לא רק שאתה תחליק כל הזמן, הרגליים גם מסריחות מאוד.

הזעת יתר במקומות אחרים לא פוגעת בתפקוד, אלא זה בעיקר נושא של ריח ואסתטיקה. והרבה יותר קל לחיות עם זה.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת נורא קשה ומביך ללכת עם חולצות רטובות בגב או שורט רטוב בתחת.

פורסם

יש גם את ה High quality deodorants... אתה יודע, הצרפתיים שעולים 100+.

אבל שווה את זה.

גם לי יש בערך הזעת יתר בביה"ש, לפעמים זה ממצב של לחץ / מתח, ולפעמים סתם מספיק שאני הולך כמה בלוקים הליכה מהירה.

יש המון סוגים... רולר, משחות...

רולר בד"כ עם אפקט יותר חלש ממשחה, אבל משחה משאירה לפעמים כתמים על החולצה וכו'.

לרולר יש לך את DEOPIL, אני משתמש בזה עכשיו, אחלה דבר.

למשחה יש את CLARINS Paris, אבל סתם מסורבל.

עוד מישהו משתמש פה בדאודורנטים מהסוג הזה? יש המלצות על שמות אחרים? מעניין אותי במה אנשים משתמשים, ומה הם מצאו שהכי יעיל...

מאיפה קונים את ה"דיאופיל" ומזה הסדר גודל של המחיר?

פורסם

דרור אתה יכול לספר קצת על הניתוח? מה ניסית לפני זה? עכשיו אתה בכלל לא מזיע בידיים? נשמע לי כמו חלום שאני מחכה שיתגשם...

אני ממש פוחד מהזעה מפצה במקומות אחרים ובגלל זה אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח.

בכללי אתה ממליץ לעשות?

בקשר להזעה במקומות אחרים אני לא יכול להגיד לך בדיוק כי כשעשיתי את הניתוח הייתי עוד ילד יחסית, אפילו לא הייתי מזיע מהבית שחי בזמנו.

לפני זה לא הייתי מנסה הרבה, אולי קצת טלקים אבל לא יותר.

עכשיו אני בכלל בכלל לא מזיע מהידיים, גם אם אני רוצה אני לא יכול :P בחורף זה יכול להיות ממש בלתי נסבל לפעמים, וצריך שימוש בקרמים לעתים קרובות עד קרובות מאוד. (הבעיה העיקרית היא שהם יורדים אחרי ששוטפים ידיים)

סביר להניח שאח"כ כן תזיע במקומות אחרים, אצל כל אחד זה שונה למיטב ידיעתי.

לפי דעתי עדיף להזיע במקומות אחרים קצת יותר מאשר להזיע בידיים.

בכפות הרגליים אני עוד מזיע, ולכן אני כל הזמן עם גרביים\נעליים בשביל לא להרגיש את זה.

אתה מזיע המון מהידיים? הן ממש רטובות עד שאפילו יכולות לנזול טיפות?

האמת שכבר כמעט שחכתי את הימים האלה, אבל אני זוכר שהדפים במחברות שלי בבצפר היו מקומטים ממים, וילדים לא רצו לגעת לי בידיים חחח, ובפסנתר זה היה בעייתי, ובכלל בהמון דברים זה היה בעייתי. זה גם ככה אצלך?

פורסם

לא יודע מה קרה לי אתמול הזעתי נטפתי והלכתי אולי הליכה ממש איטתי אפילו בירידה והחולצה שלי הייתה רטובה :-\ אף פעם זה לא קרה לי ככה פיתאום זה ניכנס בי אני מפחד לעלות לבצפר ברגל :pissed:

יכול להיות שביגלל שתייה חריפה יש הגברה הזעה?

או ביגלל עישון ?

פורסם
  • מחבר

אני מזיע הרבה מהידיים, ממש רטובות אבל לנזול טיפות זה רק במקרים קיצוניים מאוד.

גם אצלי הרבה דפים ספוגים במים... ולא נעים ללחוץ ידיים.

פורסם

מאיפה קונים את ה"דיאופיל" ומזה הסדר גודל של המחיר?

סופר פארם...

אני ממש לא זוכר כמה זה עלה, אבל משער בין 110-180? קרוב לוודאי 140 כזה...

וזה לא נגמר מהר בכלל!

פורסם

אפשר לנסות לפנות לרפואה האלטרנטיבית. אני יודעת שלא כדאי להפריע בתהליך ההזעה כי כך אנחנו לא רק מקררים את עצמינו, אך גם מפרישים רעלים ומלחים עודפים מהגוף. תנסה לשנות תזונה ולאכול פחות ג'אנק, חומרים משמרים וכימיה.

פורסם

אפשר לנסות לפנות לרפואה האלטרנטיבית. אני יודעת שלא כדאי להפריע בתהליך ההזעה כי כך אנחנו לא רק מקררים את עצמינו, אך גם מפרישים רעלים ומלחים עודפים מהגוף. תנסה לשנות תזונה ולאכול פחות ג'אנק, חומרים משמרים וכימיה.

את יודעת מה? אני חושב שאת צודקת! גאוני!

פתאום שאני חושב על זה... בחצי שנה האחרונה התחלתי לשמור על אחוזי שומן נמוכים, לא אוכל ג'אנק, כמעט ולא אוכל מתוקים, העפתי את הקולה, הפחתי בכמות האוכל... התחלתי לעשות הרבה יותר ספורט, חדר כושר, דברים כאלה.

ובמקביל, אני כמעט ולא מזיע כמו מקודם! התהליך קרה כמעט באותה חצי שנה...

פורסם

יש בזה משהו. גם אני הרגשתי שיפור מסויים ב 5 השנים האחרונות, כשאורח החיים שלי נעשה פעיל מאוד והתחלתי להקפיד על תזונה טובה יותר. אבל זה היה עדיין לא היה קרוב לפתרון של ממש לבעיה. (למרות שאני לא חושב שהנמכתי את אחוזי השומן שלי, והמשקל שלי נשאר אותו דבר כבר כמעט 8 שנים)

מעניין אילו פתרונות יש לרפואה אלטרנטיבית.

פורסם

יש כמה ניתוחים:

1. מנתקים את העצבים בחלק המזיע ו-75% שההזעה תעבור למקום אחר ותהיה אולי גרוע יותר.

2. שואבים את בלוטות הזיעה בבית השחי וזהו, לא מזיעים יותר, מצד שני[14,000 שקל].

אוי ואבוי...ניתוק עצבים ??

יש פרוצדורה חדשה וגאונית יחסית:

הזרקת בוטוקס (כן כמו בוטוקס בשפתיים...) לאיזור המזיע שלך בבית בשחי.

זה לא ניתוח, אתה שוכב על הגב בהכרה מלאה, מגלחים לך את בית השחי,

מורחים אמוניה+טלק (אני חושב שזה מה שמורחים אני לא כ"כ סגור על החומרים המדויקים)

אחרי כמה דקות כשאתה מתחיל להזיע, הנקודות המדוייקות שדרכן אתה מזיע יופיעו בצבע סגול כהה, כמעט שחור.

המנתח יקיף את האיזור בטוש

ושוב בהכרה מלאה (בלי הרדמה בכלל) יזריק לך בוטוקס לאיזור.

הפיתרון הוא מוחלט, כלומר אתה לא תזיע בכלל כבר אחרי 3 - 5 ימים.

הפיתרון הוא לכ- 6-8 חודשים.

יחסית זול

עריכה:

Typically, a treatment for the armpits and groin costs about $450. Adding the hands and feet can increase the cost to about $850.

מאוד מהיר

ללא הרדמה

75% - 80% הצלחה

תבדוק על זה, אני בינתיים אחפש לך מקורות לקרוא על זה

קרא כאן קודם:

http://www.infomed.co.il/questions/q_010107_5.htm

עריכה: מקור ראשון:

http://www.botox-cosmetic-surgery.com/news_botox_reduces_body_odor_sweat.htm

מקור שני (בעברית)

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IV22

פורסם

כן אני גם חושב שזה ככה:S

בזמן האחרון אני אוכל 4000-3000 ק' ביום[אני במסה...] ביגלל זה ניראה לי אני מזיע כמו חמור

פורסם

אני לא חושב שהרפואה האלטרנטיבית יכולה תמיד לעזור.

אצלי למשל זה תורשתי. יש את זה לסבתא שלי, ולשני בני דודים שלי, וזה מלידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים