עבור לתוכן

הזעת יתר

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

יש לי הזעת יתר בכפות הידיים ובבית השחי ונמאס לי מזה, עיינתי בפתרונות ברשת וראיתי שאפשר לעשות ניתוח.

אבל ראיתי שיש גם אנשים שבגלל הניתוח יש להם זיעה מפצה בחלקים אחרים בגוף ולכן אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח...

יש פה מישהו שעשה את הניתוח או מכיר מישהו שעשה ויכול לספר רשמים ואם כדאי לעשות?

• תגובות 36
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש כמה ניתוחים:

1. מנתקים את העצבים בחלק המזיע ו-75% שההזעה תעבור למקום אחר ותהיה אולי גרוע יותר.

2. שואבים את בלוטות הזיעה בבית השחי וזהו, לא מזיעים יותר, מצד שני[14,000 שקל].

לגבי היידים:

יש את מכשיר הדריוניק, שעולה בסביבות ה-2000 שקל, והוא מבטל לגמריי את ההזעה ביידים,

אך דורש השקעה של חצי שעה ביום, כל יום.

לגבי כל השאר, תהיה יצירתי :silly:

יש שיטות מסויימות[וחוקיות] אבל הן לא לכאן.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אפשר לקנות את הדריוניק?

פורסם

למה ניתוח יש לי חבר שסובל מהזעת יתר אבל רק בידים והוא שם משחה טבעית וזה מצמצם לו את ההזעה...

הוא בצבא כרגע אני אנסה לברר על זה בהזדמנות...

פורסם

יש כמה ניתוחים:

1. מנתקים את העצבים בחלק המזיע ו-75% שההזעה תעבור למקום אחר ותהיה אולי גרוע יותר.

2. שואבים את בלוטות הזיעה בבית השחי וזהו, לא מזיעים יותר, מצד שני[14,000 שקל].

לגבי היידים:

יש את מכשיר הדריוניק, שעולה בסביבות ה-2000 שקל, והוא מבטל לגמריי את ההזעה ביידים,

אך דורש השקעה של חצי שעה ביום, כל יום.

לגבי כל השאר, תהיה יצירתי :silly:

יש שיטות מסויימות[וחוקיות] אבל הן לא לכאן.

גם לדריוניק יש בעיה - היעילות שלו הולכת ופוחתת עם הזמן.

גם אני סבלתי מהעזה בכפות הידיים וחשבתי שאצטרך לחיות עם זה, כי לא נראה שיש פתרון נורמאלי, עד שפתאום התחלתי לשים לב שזה פשוט עבר לי.. אני לא יודע אם ככה זה ברוב המקרים או רק בחלק קטן, אבל מסתבר שיש אנשים שהתופעה פשוט עוברת להם בגיל מסויים. מוזר.

יש גם משחות כמו ספיריאל שאמורות לעשות את העבודה, אבל אני לא יודע באיזו תדירות צריך להשתמש בהן.

mr.niceguy, משחה טבעית אמרת? נשמע מעניין, כל המשחות ששמעתי עליהן מכילות מלחי אלומיניום ועוד שאר דברים לא כ"כ סימפטיים לגוף.

פורסם
  • מחבר

באיזה גיל ההזעה עברה לך?

פורסם

לפני שנה. גיל 25. בחורף ראיתי שההזעה פשוט לא מתרחשת בתדירות שאני רגיל, וחשבתי אולי שזה רק בגלל הקור היחסי של החורף. אחרי כמה זמן כבר הפסקתי להזיע בצורה יתרה ובעצם התחלתי להזיע כמו כל אדם נורמאלי. עדיין הייתי בספק, אז חיכיתי לקיץ וראיתיי שבוודאות זה עבר.

קראתי באינטרנט דיווחים של אנשים שעבר להם בגילאים שונים ומשונים, אז לא כדאי לבנות על זה. מה שלא הצחתי להבין זה האם התופעה עוברת לכולם (נראה לי שגם הרפואה המודרנית עדיין לא ממש בדקה את זה).

פורסם
  • מחבר

טוב אני עכשיו בן 18 ואני לא חושב שאני יכול להחזיק מעמד עוד כלכך הרבה שנים עד שהדבר המעצבן הזה יעבור....

אני לא יודע מה לעשות.

פורסם

תתחיל בקטן. לך קודם כל על משחות כמו ספיריאל או משחות טבעיות אם יש. אם זה לא עוזר, תתקדם הלאה. הדריוניק יעשה את העבודה לכמה שנים, אבל זה כרוך בהשקעת זמן (זה משתנה מאדם לאדם). ובאופן כללי מומלץ להימנע מהניתוח. יש דיווחים גם על שינויים פסיכולוגיים בעקבותיו (יש אתר שלם שמוקדש לנפגעי הניתוח הזה, אני לא זוכר את הכתובת שלו).

פורסם

mr.niceguy, משחה טבעית אמרת? נשמע מעניין, כל המשחות ששמעתי עליהן מכילות מלחי אלומיניום ועוד שאר דברים לא כ"כ סימפטיים לגוף.

כן, אני הבנתי שזה חומרים טביעים בעיקרון

תשאלו בבתי מרקחת אני לא משתמש בזה..

פורסם

כמו כן THC מרגיע הזעת יתר לתקופות של עד 12 שעות בכל פעם... smoke weed every day :)

פורסם

יש גם את ה High quality deodorants... אתה יודע, הצרפתיים שעולים 100+.

אבל שווה את זה.

גם לי יש בערך הזעת יתר בביה"ש, לפעמים זה ממצב של לחץ / מתח, ולפעמים סתם מספיק שאני הולך כמה בלוקים הליכה מהירה.

יש המון סוגים... רולר, משחות...

רולר בד"כ עם אפקט יותר חלש ממשחה, אבל משחה משאירה לפעמים כתמים על החולצה וכו'.

לרולר יש לך את DEOPIL, אני משתמש בזה עכשיו, אחלה דבר.

למשחה יש את CLARINS Paris, אבל סתם מסורבל.

עוד מישהו משתמש פה בדאודורנטים מהסוג הזה? יש המלצות על שמות אחרים? מעניין אותי במה אנשים משתמשים, ומה הם מצאו שהכי יעיל...

פורסם

אני הייתי סובל מהזעת יתר בכפות הידיים ובכפות הרגליים. עשיתי את הניתוח לניתוק העצבים, וכעת אני לא מזיע בידיים.

בחורף יש לי יובש די נוראי לפעמים ואני משתמש בקרמים חזקים.

בעיקרון אני חושב שאני מזיע כמו שהייתי מזיע אם לא הייתי עושה את הניתוח. אולי יתכן שהזעה התגברה בכמה מקומות.

אני עשיתי את הניתוח בגיל 14, הייתי מזיע ממש המון, עכשיו אני לא מצליח להבין איך יכולתי לעבוד אז :P (אפילו כשהיה יורד שלג הייתי מזיע כמו מטורף)

פורסם
  • מחבר

דרור אתה יכול לספר קצת על הניתוח? מה ניסית לפני זה? עכשיו אתה בכלל לא מזיע בידיים? נשמע לי כמו חלום שאני מחכה שיתגשם...

אני ממש פוחד מהזעה מפצה במקומות אחרים ובגלל זה אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח.

בכללי אתה ממליץ לעשות?

פורסם

גם אם תהיה הזעה מפצה במקומות אחרים, אני חושב שכל מקום עדיף על כפות הידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים