עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

גם הרבה בנות שהן די יפות הן עושות פוזות. תכלס היא יכולה להיות דלוקה עלייך אבל תשחק אותה לא שמה עליך. וגם תחכה שאתה תתחיל איתה ולא היא עצמה וכו.. וכו..

• תגובות 119
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה בנים לא? כולם רוצים את מה שהם לא יכולים להשיג, זאת עובדה קיימת. בחור/ה יתייחסו פחות למי שמעוניין בהם כי הם יחפשו תמיד משהו יותר "שווה". בנים הרבה פעמים מאבדים עניין אחרי שהם "משיגים" את הבחורה, או לחליפין הסיפור המוכר של "דפוק וזרוק".

פורסם

למה בנים לא? כולם רוצים את מה שהם לא יכולים להשיג, זאת עובדה קיימת. בחור/ה יתייחסו פחות למי שמעוניין בהם כי הם יחפשו תמיד משהו יותר "שווה". בנים הרבה פעמים מאבדים עניין אחרי שהם "משיגים" את הבחורה, או לחליפין הסיפור המוכר של "דפוק וזרוק".

wrong!

או אם כבר, דפוק דפוק דפוק דפוק דפוק ורק אז תזרוק :)

פורסם

תראי חשבתי פעמיים אם לענות לך חחחח. אבל תקחי הכל בצחוק ותעני אם תירצי בכיף ובלי .. .. את יודעת. לפי איך שאני רואה אותך קשה להתחיל איתך אאהה? את מהסוג שרק מתקרבים את נושכת חחח. אולי זה רק בכתב אולי במציאות את עדינה? . דפוק זרוק זה תלוי בגיליים של הבנים. אני למשל תמיד אבל תמיד חיפשתי רק מישהי אחת ואהבה וכאלה בלי סתם קשר :gorgeous: . ויש כאלה שאני מכיר כל יום עם מישהי אחרת. ועוד איזה בנות? לא מהעולם הזה כל המוזרות. למשל החבר שלי כזה דיבור חלקלק יש לו שזה לא יאומן הוא אמר לבחורה אחת שתמצוץ לו והיא לא רצת אז הוא אומר לה שמעי יש לך בעיה רפואית אין דבר כזה .כל בחורה רוצה .ואם את לא רוצה זה בעיה את צריכה ללכת לרופא בקיצר בקיצר בסוף מצצה :ladysman:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . הוא משחק בנשים זה משהו לא יודע איפה מוצא אותן. גרושות רוסיות . אפילו עם גברים בגיל העמידה מפיל את כל המליונרים חחח [הכוונה את הכסף שלהם].

פורסם

מי זה? Sawyer?

פורסם

טום סוייר. מה? גם את הספר הזה לא קראת? חסר תרבות שכמוך.. :P

פורסם

זה סגנון של בחור הוא תמיד יהיה ככה.

תמיד.

פורסם

טום סוייר. מה? גם את הספר הזה לא קראת? חסר תרבות שכמוך.. :P

סוייר, לא טום סוייר, סוייר ה conman מLOST.

פורסם

יש את סוייר גם במשחק Command & Conquer 3 . אין אבודים בלי סוייר אחלה שחקן ממש אוהב אותו.

פורסם

רציתי להוסיף שאם בחורה אומרת לך "אתה לא הטעם שלי"

ואתה עונה "אם לא תטעמי, איך תדעי?" או "לא טעמת, אז מאיפה את יודעת? :) "

והיא עושה פרצוף אפשר מייד לענות "עזבי . . . בעצם, הלך לי התאבון בגלל הפרצוף שלך" ואז להסתובב וללכת לדרכך ולא לתת לה שנייה לענות. ;D

לחילופין אם היא ממש כלבה בסגנון "על מה אתה חושב בכלל כשהתחלת איתי ?! " "על המונית שתסיע אותך הבייתה אחרי הזיון" :cool2:

אני מבטיח שזה ירתיח אותה במקום לצחוק עליכם וההנאה שלכם מובטחת

פורסם

אלכס, החתימה שלך לא במקום.

הרבה אנשים שבאמת יש להם בעיה (אממ דיסלקציה??) יעלבו ממך סתם.

פורסם

אלכס, החתימה שלך לא במקום.

הרבה אנשים שבאמת יש להם בעיה (אממ דיסלקציה??) יעלבו ממך סתם.

הרבה אנשים שבאמת יש להם בעייה (אממ חוסר מוחלט של חוש הומור) באמת יעלבו ממני, אז שיהיו חזקים, זה הכל בצחוק והחתימה הזאת לא אני התחלתי אלא ממשיך הקו לדיבור נכון בפורום ולא על SPAM ושטויות שקטקטים לפעמים מתחילים לריב ביניהם בסגנון החתימה והורסים THREDS עניניים לגמרי.

CHILL OUT :xyxthumbs:

פורסם

אתה מחליט מה להיות.

אני רק ניסיתי לכוון אותך למוטב.

פורסם

אתה מחליט מה להיות.

אני רק ניסיתי לכוון אותך למוטב.

מסכים עם עמית.

חותם בעצומה למען הורדת החתימה של אלקס פרוסקה כהן. "ח'ותמת?"

פורסם

עוד תגובה מיותרת מ הבחור עם שם מונפץ. בקיצור אתם מוזמנים לדבר עם עצמכם על החתימה שלי בעוד שאני הולך לעזור לאחרים.

יום נעים. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים