עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

אני אף פעם לא הצלחתי לזרום עם בחורה. לרוב מתחילים לדבר, תוך דקה נגמרים הנושאים ומרגע זה מתרחשת אחד מבין האפשרויות הבאות: או שרק אני שואל את השאלות ומרגיש כאילו אני מנהל ראיון עבודה או שמתחילים לדבר על מזג האויר כמו שני זקנים בריטים. :nixweiss:

מזכיר מאוד את המצב ההתחלתי שלי עם חברה שלי.

תשמע, זה קורה ואין מה לעשות.. את חברה שלי היכרתי בל"ג בעומר שראיתי אותה, שם היא שתתה יותר מידי ועזרתי לה כל הלילה, בבוקר גם ליוויתי אותה הבייתה וביקשתי מספר פלא. במשך איזה חודש היינו נפגשים פה ושם, יוצאים לעיר, סתם מבלים יחד ורק אז נהיינו חברים. על זה בדיוק הם מדברים - תקופת ידידות. להכיר קצת את הבנאדם. אולי יחשבו שחודש זה הרבה זמן, לדעתי החודש הזה עבר נורא מהר.

כרגע אנחנו 3 חודשים יחד, ולפי המצב כרגע מבחינתי, וכמו שאני מרגיש מבחינתה גם, זה ימשיך עוד הרבה זמן.

הרבה מאוד פעמים באותו החודש שהיינו ידידים היו את המצבים האלה שאין נושאים לשיחה. אני לא אשכח את הפעם הראשונה שנפגשתי איתה אחרי לג בעומר. זה היה אשכרה מה שאמרת "ראיון עבודה". אני הייתי היחיד שדיבר כמעט כל הזמן. אבל יצאתי מזה וצחקתי כל פעם כזה הייתי אומר שאני מרגיש דפוק או סתם מפליץ איזה פאנצ' לייין דבילית במיוחד שתצחיק את שנינו לאיזה דקה שתיים.. חחח.

אבל בכל אופן, עכשיו אחרי הרבה זמן כבר שכחתי מהדבר הזה, זה לא קורה. אפילו אם אנחנו לא מדברים, מספיק שאנחנו יושבים יחד בשקט וזה כיף.

אז בכל אופן, אם היא באמת מעניינת אותך, כמו שחברה שלי עניינה אותי בהתחלה, אפילו שלא תמיד הרגשתי מהצד שלה שהיא מעוניינת (למרות שהסתבר שכן בסופו של דבר :)) אז המצבים הראשוניים האלה של חוסר נושאי שיחה יעברו בסופו של דבר ותראה שלאט לאט היא תיפתח אליך ותדבר איתך.

• תגובות 119
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין אם הוא כבר קיבל צו הרחקה עם כל העצות האלו. :lol:

באמת מעניין. :lol:

הבחור שרוצה להכיר את השכנה שלו..

נשמע כמו איזה סיפור מאיזה סרט רומנטי של שנות ה90 שבסוף הסרט הם מתנשקים. :)

אני מציע לך לראות סרטים רומנטיים, קצת ללמוד דברים בסיסיים אולי תקבל ביטחון ויצירתיות בלהתחיל עם בנות מה שנקרא.

קח דוגמא מאיזה סרט טוב.

לא חסר גם ספרים שיוכלו לעזור לך, כמובן אם אתה אוהב לקרוא.

אם יש לך רצון ומטרה לכבוש את השכנה החדשה שלך, אתה צריך ללקט את כל האינפורמציה והאמצעים בשביל להגיע אליה.

כנראה שתצטרך להפוך מסתם נער בן 16 לבחור רומנטיקן וג'נטלמן.

תראה לה שאתה לא כמו כל הבנים, שיש גם מעבר לזה.

תלמד מילים, צריך ללמוד לדבר נכון לבחורה.

תנסה להראות כמה שיותר אלגנט, ריח טוב, תתחיל לעלות ברמה שלך.

בהצלחה.

פורסם

הסרט שאתה חי בו מקבל 2 וחצי כוכבים.

חסרים פרטים בעלילה, אין היגיון, וזה לא מציאותי.

פורסם

חלק יגידו פשוט תהיה עצמך,אז לי לא נראה שזה ילך.

שמע עם כל הכבוד אליך זה שהיא "כוסית" לא אומר שאתה צריך להפוך אותה למשהו על אנושי,אם תתייחס אליה ככה זה לא ילך ,אל תחשוב על איך אני משיג מזה משהו שאני מדבר איתה,דבר איתה כמו בן אדם אחר ותראה איך העניינים יזרמו ואולי תשיג מזה משהו,אם לא יצליח קח את העצה של berko זה או אתה או אף אחד אחר.

פורסם

מרטין... יש אפילו פוסט שלא כתבת בו "על רמה"?

פורסם

פותח הTHRED - יש חדש עם השכנה ?

מרטין - כשאתה מכליל "כל הבנים" תגיד מעכשיו "רוב הבנים". מי שמרשה לעצמו כאן לתת עצות כנראה (אני מאוד מקווה שאף אחד לא מנפיץ פה כי זה פאטתי)היה כבר עם כמה בחורות והיה בשדה הקרב הזה שנקרא היכרות שבו צריך יותר מתד"ל (קיצור של - "תיק דרך לחייל" לג'ובניקים שלא היו בקרבי) בשביל לשרוד.

פורסם

הבחור שרוצה להכיר את השכנה שלו..

נשמע כמו איזה סיפור מאיזה סרט רומנטי של שנות ה90 שבסוף הסרט הם מתנשקים. :)

אני מציע לך לראות סרטים רומנטיים, קצת ללמוד דברים בסיסיים אולי תקבל ביטחון ויצירתיות בלהתחיל עם בנות מה שנקרא.

קח דוגמא מאיזה סרט טוב.

לא חסר גם ספרים שיוכלו לעזור לך, כמובן אם אתה אוהב לקרוא.

אם יש לך רצון ומטרה לכבוש את השכנה החדשה שלך, אתה צריך ללקט את כל האינפורמציה והאמצעים בשביל להגיע אליה.

כנראה שתצטרך להפוך מסתם נער בן 16 לבחור רומנטיקן וג'נטלמן.

תראה לה שאתה לא כמו כל הבנים, שיש גם מעבר לזה.

תלמד מילים, צריך ללמוד לדבר נכון לבחורה.

תנסה להראות כמה שיותר אלגנט, ריח טוב, תתחיל לעלות ברמה שלך.

בהצלחה.

אתה רציני? :screwy:

בבקשה תגיד לי שאתה לא באמת אמיתי, ושאתה פרי דימיונם של אחד המנהלים :please:

פורסם

זהו שהוא הסביר את זה קצת ברמה של להיות "האביר על הסוס הלבן" אבל זה כבר אחרי שהבחורה מעוניינת בך, ראתה את ה "פוזה" שלך, איך אתה מתלבש,(לא כמו חנון באופנה של לפני כמה שנים או של ילדים קטנים), מדבר (עם ביטחון עצמי ולא מחכה לתגובה שלה לכל מילה שלך לראות איך היא תגיב בפחד שמא היא לא אהבה את מה שאמרת) ונראה (אם אתה לא הטעם שלה, זה בערך הסעיף היחיד שבו אין לך מה לעשות כדי לשפר את זה מלבד תסרוקת יפה, להחליף משקפיים בעדשות מגע וכדומה).

פורסם

תלבש ml men :P

פורסם

תקשיב יש לי דרך בשבילך אחשלו זה תמיד עובד מניסיון!!!

נסה לפגוש אותה שהיא חוזרת מאיפשהו בכניסה לבניין בחדר מדרגות ואז להגיד היי את חדשה פה וזה ומשם תזרום תהיהיה עצמך

וזהו תמשיך לבד ותן בראש :xyxthumbs:

פורסם

נסה לפגוש אותה שהיא חוזרת מאיפשהו בכניסה לבניין בחדר מדרגות ואז להגיד היי את חדשה פה וזה ומשם תזרום תהיהיה עצמך

בדיוק, תקים אוהל סיירים ליד הבית, משקפת, ציוד, סמן לייזר למקרה שהיא באה עם חברות וצריך לפוצץ אותן שתישאר לבד בשטח ואז - הסתער :lol:

כל זה בשביל שכנה ?

רבאק, כבר הייתי משתמש במשקפת לתצפת על הבתים מסביב ולראות אם יש בהן שכנות כוסיות אחרות ;D

פורסם

בדיוק, תקים אוהל סיירים ליד הבית, משקפת, ציוד, סמן לייזר למקרה שהיא באה עם חברות וצריך לפוצץ אותן שתישאר לבד בשטח ואז - הסתער :lol:

כל זה בשביל שכנה ?

רבאק, כבר הייתי משתמש במשקפת לתצפת על הבתים מסביב ולראות אם יש בהן שכנות כוסיות אחרות ;D

חחחחחח ראסמי.

אהבתי.

מה זה לחכות לה בחדר מדרגות ? בקלות ניתן לחשוב שהוא איזה נרקומן לא שפוי שמתנחל על המדרגות ומחכה למנה (אליה).

פורסם

התדר הזה עוד לא נסגר. זהו הרגתם את הבן אדם.

פורסם

התדר הזה עוד לא נסגר. זהו הרגתם את הבן אדם.

1. אף אחד לא מנסה להרוג אותו, סה"כ פה זה אי של שפיות זמנית של דיבורים על יחסים בינו לבינה.

2. אם כבר עדיף שאנחנו נכין אותו מהניסיון שלנו ולא שהיא באמת תהרוג אותו אם אחד ממבטי ה "WTF?! אתה באמת חושב שאתה ברמה של בכלל להיות בעל זכות להגיד לי שלום , גם אם זה בחדר מדרגות ?!" . . . יש הרבה כאלה וגם אני נכוויתי פעם בילדותי כמו כל האחרים, ככה שבאמת שאני לפחות ניסיתי לעזור לו ולא לרדת עליו. בחורה יכולה לעשות לך כזה זיכון במבט אחד שתזכור אותו הרבה הרבה זמן ותפחד להתקרב אח"כ לבנות שוות במיוחד רק כי אחת מהן הייתה פעם ביץ' ולא היית מוכן לצפות פגיעה ולדעת מה לענות לה.

אני סיגלתי לעצמי שורה שאם פעם מישהי אומרת לי "אני לא חושבת שאתה הטעם שלי", אני מייד שולף לה "אם לא תטעמי - לא תדעי". זה די משאיר אותה עם חיוך על הפנים ואז אם אני מרגיש שאין לי כח אני אומר "יאללה, בעצם את גם לא הטעם שלי" מסתובב והולך. כבר קרה שהיא הלכה אחריי והתעניינה מאיפה צץ לה אחד עם שנינות כזאת. קרה גם שהיא עשתה פרצוף ולא הגיבה ואז פשוט וויתרתי, כי מי שאין לה חוש הומור או נימוסים עפה מהרשימה בשנייה.

עם בנות כלל הזהב פעיל 7\24: "קווה לטוב - צפה לגרוע מכל". :xyxthumbs:

פורסם

1. אף אחד לא מנסה להרוג אותו, סה"כ פה זה אי של שפיות זמנית של דיבורים על יחסים בינו לבינה.

2. אם כבר עדיף שאנחנו נכין אותו מהניסיון שלנו ולא שהיא באמת תהרוג אותו אם אחד ממבטי ה "WTF?! אתה באמת חושב שאתה ברמה של בכלל להיות בעל זכות להגיד לי שלום , גם אם זה בחדר מדרגות ?!" . . . יש הרבה כאלה וגם אני נכוויתי פעם בילדותי כמו כל האחרים, ככה שבאמת שאני לפחות ניסיתי לעזור לו ולא לרדת עליו. בחורה יכולה לעשות לך כזה זיכון במבט אחד שתזכור אותו הרבה הרבה זמן ותפחד להתקרב אח"כ לבנות שוות במיוחד רק כי אחת מהן הייתה פעם ביץ' ולא היית מוכן לצפות פגיעה ולדעת מה לענות לה.

אני סיגלתי לעצמי שורה שאם פעם מישהי אומרת לי "אני לא חושבת שאתה הטעם שלי", אני מייד שולף לה "אם לא תטעמי - לא תדעי". זה די משאיר אותה עם חיוך על הפנים ואז אם אני מרגיש שאין לי כח אני אומר "יאללה, בעצם את גם לא הטעם שלי" מסתובב והולך. כבר קרה שהיא הלכה אחריי והתעניינה מאיפה צץ לה אחד עם שנינות כזאת. קרה גם שהיא עשתה פרצוף ולא הגיבה ואז פשוט וויתרתי, כי מי שאין לה חוש הומור או נימוסים עפה מהרשימה בשנייה.

עם בנות כלל הזהב פעיל 7\24: "קווה לטוב - צפה לגרוע מכל". :xyxthumbs:

"אם לא תטעמי - לא תדעי" - יפה, נרשם בפנקס. באמת יכול להיות שימושי. גם לא תיצא בבושת פנים/מבואס/עם טראומה שמורידה את הביטחון העצמי שלך וגם 'תחזיר לה' (הכוונה שהיא יכולה להתלהב מי זה) ומי יודע זה יכול לפתוח לך איתה שיחה ומשם......

אם יש לך עוד כמה טיפים/משפטים זה יכול להיות דבר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים