עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

מה שדריה (Vitnir) מנסה להגיד זה: אני לא רוצה לצאת עם מישהו שרוצה משהו רק בגלל איך שאני נראית בעיניו.

מבחינתה "ידידות" זה גם מצב שבו שאתה מכיר את הבחורה במשך זמן מסוים לפני שאתם הופכים ל"חברים".

מבחינתנו זאת תקופה צבועה (וגם מבחינת חלק מהבנות), אבל זאת תקופה הכרחית לכל קשר רציני.

החלטת הGo/nGo מתבצעת בסוף תקופת ה"ידידות" הזמנית, ולא אחרי תחילת הקשר רציני, ואת זה כל גבר חייב להפנים.

לא בדיוק אבל בערך. אצלי זה כשמישהו הוא הבן זוג הקבוע שלי, הוא הופך באיזשהו מקום להיות גם החבר הכי טוב שלי. מישהו שאני יכולה לסמוך עליו, לדבר איתו על הכל, לשתף ולדעת שגם הוא כמו ספר פתוח בשבילי. זה אמון, זה חברות, עזרה וכבוד הדדי. בלעדיהם קשר לא שווה כלום.

• תגובות 119
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי.. עזוב אותך שטויות.. תראה תסרט The Girl Next Door.. ואז תבין הכל :P

פורסם

בחייאת ראבק, מה זה העצות האלה? שלח אליה את האחות הקטנה לרגל? WTF? גד דאמיט, פשוט, יום אחד שתמצא אותה לבד פשוט תתחיל לדבר, תהיה משעשע וחביב ואם יש בה טיפ טיפה של עניין בך אז יקרה משהו... לא צריך את כל הסיבוכים האלו... טוב שלא הצעתם לו לשחרר את פולארד מהכלא האמריקאי ולשלוח אותו אליה הביתה!

פורסם

תתקין לה מצלמות בבית ואז תיסחוט אותה שתיהיה חברה שלך..

זה תמיד עובד..

בסרטים

קיצר אם בא לך איתה משהו פשוט תפעל לפי העצות שהביאו לך פה ותשאל אותה את השאלות שהבאתי לך ותנסה להוסיף כמה דברים לא כזה קשה.

פורסם

אם זה לא היה כזה קשה, הוא לא היה פותח דיון על זה.

פורסם

העיקר:

1. תעשה משהו שלא תחיה בהרגשה "מה היה אם הייתי מתחיל איתה" . . .

2. אם אתה חנון- אל תראה שאתה כזה תפגין עניין מינימלי כמה פעמים, היא כבר תדע שאתה שם

3. אם אתה לא חנון - זה יילך מהר מאוד ואתה תבין בשיחה שהיא מעוניינת.

הכי חשוב - גם לא זאת תשובה טובה. לפחות יש שקט נפש אחרי זה.

פורסם

עלה לי רעיון יצירתי

תשאל אותה אם היא רוצה לעלות אליך היתה לשתות משהו היא בטח תסרב

ואז תגיד לה קיוותי שככה תעני כי אני מחפש חברה ולא סטוצ

ואז תשאל אותה בתמימות רוצה חברות ?

והיא בטח תענה בשלילה יש לי חבר ואתה תבוא ל HWZONE ותגיב שזה לא הצליח אז למה רשמתי את כל זה ?לללללמהההההההההה ?

כן הפורום השפיע עליי נו אז מה אתם יותר טובים ? תסכלו על ה תגובות שלכם הרבה יותר משלי

פורסם

לך לישון...

פורסם

תבוא אליה, מאמי, שמעתי עברתם לפה לאחרונה, אני אינסטלטור, בשעות הפנאי, ובאתי לבדוק לך תצנרת, ואז אתה תופס אותה ביידים, ואומר לה, תגידי זה כאב? היא תשאל מה?, ומייד אתה מעיף לה פצצה לפנים, ואז אומר לה זה!, ההיא תתחיל לבכות, אתה מוריד לה ראסיה עוד כמה כאפות בועט לה בפנים, תופס צינור מפוצץ תאמא שלה, שובר תאף,שיינים,ארובת עין, ואז שופך לה על הפנים, מים רותחים.

ככה היא כבר לא כוסית, ואז לא תהיה דלוק עליה, זה עדיף, מאשר שתבוא חסר נסיון אליה, ותצא האבל ואז תפתח עוד תראד על כמה שהחיים שלך מסכנים שהאחת שלך זרקה אותך.

קרעת אותי מצחוק... :funnypost:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח. לפני :gorgeous: אחרי :badhairday:

פורסם

אם תפגוש אותה במעלית / מדרגות .. תגיד לה "אהלן, את לא שכנה שלי ?" וזהו .. תתעלם ממנה קשות

כל פעם שאתה פוגש אותה זרוק לה משו בסיגנון "אהלן, מה קורה?" .. ורק אחרי חודש(הגזמתי .. תלוי בה) תעבור למשפטים שלמים וכך תתקדם :lol:

פורסם

תיכנס למעלית כשהיא שם ותישען באלגנטיות על המעלית ותגיד "אז מה... באה לפה הרבה?" או "אז מה... ניסית פעם אנאלי"?

100% הצלחה מובטח.

פורסם

או "אז מה... ניסית פעם אנאלי"?

100% הצלחה מובטח.

אחינו, דמיין לשנייה מצב שבו היא תעשה לו הפוך על הפוך ותגיד לו "כן" והוא עדיין לא עשה 69, מה לפי דעתך הסיכויים שלו לצאת איתה אחרי זה ? ;D

פורסם

המצב של פותח התראד להשכיב בחורה עומד על... 0% [גם אם זאת זונה שחברים שלו שילמו לה בישביל שתשכב איתו לכבוד היום הולדת], למה? זה שהוא פותח תראד מסביר כבר את הסיבה.

פורסם

מעניין אם הוא כבר קיבל צו הרחקה עם כל העצות האלו. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים